2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

Maşallah ikizlerimize de çok şekerler yaaa Sağlıklı sıhhatli Allah uzun ömürler versinler ikizlerimizeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Hepsi çok güzeller...
Maşallah 41 kereee
Ama bosnanın oğluşunun saçlarına bayıldım heralde çok kızdırdılar çocuğuuuu...
Sanırım biraz sinirli olcak galiba saçların hepsi dik dik duruyooo :)

gülencim in oğlu ege bebek 1 günlük

masallah supanallah alahım nazarlardan saklasın saglıcakla buyusun bende mart annesıyım kızım 1 yasına gırdı ogun geldı aklıma cok guzel bır duygu allahım olmayanlarad nasıp etsın

İklim 21 günlük teyzeleri

işte selinusun ikizleriiiii
[/B
]

a.s............
lavinaebrunun kızı yağmur

ya bunlar nasıl güzel varlıklar böyle..hepsine kocaman kocaman maşallah.canlarım çok şekerler...........

[/B
]

bosna arkadaşımızın oğluşuuuu

maşallah bütün bebişlere arkadaşlar. Allah nazardan saklasın, sağlık sıhhat versin ve hayırlısıyla sağlıkla bizlere de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :Saruboceq: çok heyecan verici hergün doğum listenizde ve burada olan değişiklikleri görmek. kendinize ve bebişlere dikkat edin Allaha emanet olun

yeni bebişlerimiz gelmişhihoyyyt maşşallah hepsine Allah uzun ömürler versin

oğlumun resmini sizlerle paylaşmak istiyorum fakat ugraştım ekleyemedim..
nasıl ekleniyor resimm... :sinifsinif:

güzel annişler hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.. sonunda minnoşlarımıza kavuştuk allah bekleyen arkadaşlarımızada hayırlı dogumlar nasip etsin...bebişlerimiz biribirinden güzellerbende sonunda ekliyebiliyorum minnoşumu ... Ayşe Nazenin bir günlük...hepinize kucak dolusu sevgiler..

Maşallah canım Rabbim sağlık sıhhat versin Ayşe Nazen'e Bizden de kucak dolusu sevgiler sizlere

bosna arkadaşımızın oğluşuuuu

Işte selin bebekkkk

giremiyorum arkadaşlar çok özledim hepiniziiiiiii...........

Merak içindeyimmmmm....

Eki Görüntüle 38970 .

[/B
]

ALLAHIM CENNETE DÖNMÜŞ BURALARI.
HEPSİNE KIRKBİR KERE MAAŞALLAH
ALLAHIM BAHTLARINI DA GÜZEL YAZSIN, UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR İNŞALLAH... :Saruboceq:

oy oy tüm bebeklerimizin hepsine kırbir kere maşallah hasre,ibosna ,lavinia,simena,masustan,seyyal,selinus,eylül-ce hepinizin bebekleri çook tatlı maşallah en kısa zamnda bende yakışıklımın remini koyucam benim topuzda gülenin topuza benziyo şimdi baktım kendi bebeğimi görmüş gibin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…