2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

Doyamıyorum ben bu bebiş resimlerine bakmaya yaa, b.sayarı açınca ilk işim buraya bakmak oluyor, Allah nazarlardan saklasın hepsini, maşallah diyelim..

Hasretcim, bneim kız daha tam karar veremedi baba gibi esmer mi olsun annesi gibi sarışın mı olsun, bir gün öyle birgün böyle anlayacağın :))) göbeğimiz düştü, banyosunu yaptırdık yüzü bembeyaz akça pakça bişey oldu bu seferde, ilk fırsatta koyarım yine resmini.. Sende bebişini kokla benim yerime, maşallah..

Mutlucum, bir öğrenemedin gitti resim koymayı, kocaman olmuş yine, metini bulana kadar canım çıktı, maşallah senin bebişe de..

bizim daha düşmedi yaww düşsede yıkansak açılsak bi bizimkide beyaz bir bebek gözler değişmezse babası gibi menekşe rengi olacak inşallah.. ama babası patlak gözlü benim kızımsa iri gözlü badem gözlü yani umarım patlamaz ama iri olur:roflol:

Hasret ben bunun patlak gozlerını yerım cok tatlı annesı yaaaa
Masallah masallah kuzuma nazar degmesın :nazar::nazar::nazar:

buda uyurken kızlar:nazar: 6günlük 02,03,10
aklınızda olsun szide yüklerken kaç günlük kaç haftalık olduunu yazın ilerde dönüp baktıımızda kolaylık olur hem biz hem de bebeğimizi sewmeye gelen ziyaretçiler için..

P.TESı doğum yapan annelerin resimleri yok ama ben edebiyatcıyı merak ediyorum amaaaaaaaaa
hasret bebeğin çok tatlı
bende bu hafta p.tesi doğuma gireceğim resimleri koymayı düşünüyorum

hasret çok güzel kızın maşallah... mucize ya benim kızım nasıl acaba..
elleri ağzı burnu offf bende doğurayım resimlerini koyucam...çok kıskandım :emir_bebek:

maşallah bebeklerinize Allah hayırlı ömür versin. inşallah darısı başımıza

maşallahhh Hasret çokkk güzel yaa Allah ım canım benim çok güzell kızınnnn yaaa

jale cim gözün aydın Maşallahh yaa bende artık kucağıma almak istiyorum

işte meleğim 6 günlük.. 02,03,10

maşallah yesin onun pamuk yanaklarını teyzesi kız bu senide andırıyo biraz hepte babasına benzettiniz zilliyi.
jalenin oğlu arda:)

kız hasret zehir gibisin maşallah hem dükkan hem bebek hemde burda çalışıyon allah güç kuvvat versin canım.JALENİN BEBEĞİDE ÇOK TATLI CİN CİN BAKMIŞ UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN İNŞALLAH.

maşallah arkadaşlar hepinizin bebişleri çok tatlı.ayy bunları görünce insanın bian önce doğurası geliyor valla.bende çok merak ediyorum kızımı ya.

Maşallah maşallah tüm bebiklere... Hasretcim senin kızda dükkanda büyüyecek anlaşılan, hayranım bacım enerjine, her yere yetişiyon, sana da kocaman bir maşallah :nazar:

X