2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

Hepsi ama hepsi öyle güzeller ki, sayfayı her açtığımda ağlıyorum...

Allah tüm bebeklerimize sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin, hepsinin bahtı açık olsun...

zelişcim Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin maşallah çok tatlı ömür bebek...darısı bize hayırlısıyla artık...

arkadaşlar çok sağolun rabbim hepimizin yavrularına uzun ömürler versin inşallah...

2009 mart annesiyim... çok duygulandım resimlere bakarken, hepsine bin kere maşallah, nazarlardan saklasın Allah'ım... tebrik ederim hepinizi, yavrularınızın ömrü uzun bahtları açık şansları bol olsun...

kızlar biraz geç oldu ama hala kendime gelememiş durumdayım buda benim oğluşum ÖMÜR...

Zelişcim maaşallah oğluşuna yerim o dudakları .... opuyorumnanaktan
Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin canım sanada tez zamanda iyileşmeni dilerim....

2009 mart annesiyim... çok duygulandım resimlere bakarken, hepsine bin kere maşallah, nazarlardan saklasın Allah'ım... tebrik ederim hepinizi, yavrularınızın ömrü uzun bahtları açık şansları bol olsun...

Amin inş. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın....:Saruboceq:

oy oy oy yesinler bu erkekleri gökçe ata we ömür bebeğe 41 kere maşallah allah analı babalı büyütsün mawi düşler we zelişcim sizleride tebrik ediorum..

benim kuşum yawru kartal oldu 4 günlük burada 28,02,10
maşallah olsun teyzeleri:nazar:

41 kere maşallah kızlar çok tatlı bunlar ya, bende bebekimi özledim senağlama

kızlar biraz geç oldu ama hala kendime gelememiş durumdayım buda benim oğluşum ÖMÜR...

masallah subenallah canim ya.. ne tatli masallah.... bu sayfayi acinca icim nasil oluyor anlatamam benimki de bu bebekler gibi tatli olur insallah.. bu kadar mi guzel yaratir rabbim bu meleklerii..
allah hepimizin bebislerini anali babali buyutsun insallah

Hasret çok çirkin bu beben yaaaa
Yerim ben onu çirkin çirkin kuzum masallah anası gibi gözler fildir fildir :asigim::asigim:

X