2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

,işte bu benim badem gözlü kızım helin ceren...

bu resimde çok çirikin ama teyzeleri naaapsın daha yeni çıktıııı

Mavidüşler'in yakışıklı oğlu Gökçe Ata :) Maaşallah bebişe...

qqs711.jpg

2ex64cx.jpg

35d7nrd.jpg

kızlar biraz geç oldu ama hala kendime gelememiş durumdayım buda benim oğluşum ÖMÜR...

burdada ömürüm ün 3 günlük hali maşallah oğluşuma...

benim kuşum yawru kartal oldu 4 günlük burada 28,02,10
maşallah olsun teyzeleri:nazar:

İklim in yeni resimleri teyzeleri :nazar:

maşallah maşallah maşallah kızlar 41 kere maşlallah allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah. :nazar: hepsi birbirinden tatlılar. ama hepsi fıldır fıldır olacak daha şimdiden belli :emir_bebek:

Hasretciğim maşallah minik kızına pek tatlı :nazar:

Simenaycığım ıklim prensesimizde pek tatlı :nazar:

Allah nazarlardan korusun bebelerinizi

bebişlerimizin hepsine maşallah tam bi defile olmuş yaa süper minişler hepside birbirinden tatlı:nazar:

Amannnnn Allahımmm nazardan korusunn maşallahh bebişlere darısı başımıza

maşallah tüm bebişlere ve annelerine. off ne kadarda küçükler benim kızım 5 gün sonra 1 yaşına giriyor. bu kadar küçükmüş ve ben ona bakmışım 1 sene hemde tek başıma yarabiii valla ben şimdi kendimi başarılı buldum. şu an en zor dönemleri arkadaşlar eminim çok zorlanıosunuzdur. allah hepinizin yardımcısı olsun ama korkmayın hergecen gün dahada kolaylaşıcak herşey. en azından dilinden anlıycak neden agladıgını az çok tahmin ediceksiniz. size bol uyku ve gazsızz sancısız günler geceler diliyoruma.s. saglıcakla büyüsünler inşallah:nazar:

simenay çok tatlı kızın mis gibi kokuyolardır tüm mart bebişleri şimdi ne güzel...

bu iklim kız sarı deilmiydi esmerleşmiş kızzzzz maşallah büyüyolar walla

buda tontiş minik metin zemuszemus
haasret maşallah sizede çok güzel hanş fönün nerde bu arada senın acelemi oldu doğum
simnay kızın maşallah büyüyor babişemi çekmiş bizimkiside baba ama dudak çene yüzünün ovali ben gibi
zeliş ömrüne maşallah sennkide tombiş ama çokmu giydiriyorsun bebişi terlemiş gibi
asinazın kızıda güzelmiş talipmi olsak ne
diğer doğum yapanlarada hayırlı olsun
bizimkininde ne eli ne ayağı diz duruyor gazını çıkartayım diyorun mememe tırmanıyor yeni yeni kendine geliyor sarılık hala geçmedi dikişlerde iyileşmedi galiba tutmadı
kızlar hızlı resimden deniyorum foto atamadım başka nasıl yapabilirim

Son düzenleme:
kız düzelt şunu hiç bişey görünmüo kocaman koymuşun becerüksüüüzzz

2010 mart annişleri bebişlerinizi görmeye basladık e hani bide doğum öyküleriniz paylassanız merak ediyoruz deneyimlerinizi heycanınızı anlatırmısınız bizlere:ecrin_bebek:

kızlar bebeklerinizi Allahım analı babalı büyütsğn inşallah hepsi birbirinden şirin ben de bi ara koyayım fotoğrafını zeynebimin

Rabbim hepsini nazarlardan korusun :Saruboceq:
bu ne güzellik böyle ya...
ısırırım ben bunları...

Doyamıyorum ben bu bebiş resimlerine bakmaya yaa, b.sayarı açınca ilk işim buraya bakmak oluyor, Allah nazarlardan saklasın hepsini, maşallah diyelim..

Hasretcim, bneim kız daha tam karar veremedi baba gibi esmer mi olsun annesi gibi sarışın mı olsun, bir gün öyle birgün böyle anlayacağın :))) göbeğimiz düştü, banyosunu yaptırdık yüzü bembeyaz akça pakça bişey oldu bu seferde, ilk fırsatta koyarım yine resmini.. Sende bebişini kokla benim yerime, maşallah..

Mutlucum, bir öğrenemedin gitti resim koymayı, kocaman olmuş yine, metini bulana kadar canım çıktı, maşallah senin bebişe de..

X