2010 mart ayında tüp bebek yaptıracaklar haydi sohbete :))

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM "PALURı"CıM. haklısın valla eşimde tıpkı çocuk gibi çok heyecanlı bi yandan da buruk allahım nasip etsede ilk denemede tutsa. valla bu gün regl oldum hiiç aklıma gelmezdiki regl olunca sevineceğim bilmiyorumkismile yarın dr.a gidip tahlillerim yapılacak ve iğnelere başlıcam.kızlar dua edin e2 ve fsh ta sorun çıkmasın. birde bu arada bende ara ara kabızlık oluyor gerçi ben 1 aydır düzenli elevit kullanıyorum o benim bağırsakları çalıştırdı ama korkuyorum kabız olmamak için siz neler yapıyorsunuz özellikle transfer sonrası?

Yeshill yansima kardeşim, ben evden çıkmadan önce 4-5 günkurusu kayısı yiyorum sabah aç karnına, üstüne de su içiyorum. ışyerime gelince de kahvaltı yapıyorum. Akşam da yatmadan önce yine yiyip su içiyorum. Bir de normal ekmek yerine kepekli ekmek yenilebilir. Muzdan ve sık sık et yemekten uzak durmakta da fayda var.

merhaba arkadaşlar ben de ilaçlarımı aldım ve birkaç gün içinde adet olunca başlıyoruz, Allahım izniyle.

maya tüpbebkte başlıyorum hayırlısı

lucrn siz tedaviye başlayan var mı acaba

arkadaşlar kabız olmamaya dikkat edin (ev yapımı yoğurt yerseniz kabız olmayı engeller 8 yıllık kabız ben de ev yapımı yoğurtla geçti)

folik asitleri (bebeğin anne karnında gelişimi için önemli), vitamin ve bebe aspirini mutlaka alın
bol bol su için
yürüyüş yapın
ananas yiyin (tutunmaya yardımcı)
vucudunuzda ateş vb olursa mutlaka önlem alın doktora danışın
eşiniz harnut pekmezi yedirin (çok faydalı :))
kendinize iyi bakın dengeli beslenin
küçük bir polyana olun gülücük dağıtın

veeeeeee

Allahtan umudu kesmeyin
imkansız denilen kadınlar anne oluyor, bazıları da sebepsizce olamıyor
bu kısmet işi bunu kabul edin, bol dua edin
umutla kendinizi olumlu düşünmeye itin
olmayacaksa zaten olmayacak
ama olma ihtimali varsa bunu da stres ve kaygı ole yok etmeyin
sakin olun stresli olmayın bunun faydası yok
başarısız iki denemeden sonra bunları önemini öğrendim
:))))

bakalım 3. denemem nasıl olacak Rabbim bizi bırakmasın, yar ve yardımcımız olsun

Hızır doktorlarımızın eli olsun
Aminn.
inşallah mucizemiz gelir bulur bizi, eminim o da bizleri bekliyor
çünkü biz onları çok büyük acı bir hasretle ve sevgiyle bekliyoruz :)

Son düzenleme:
bir de muzlu süt için

çünkü muz kandamarlarını güçlendiriyor

süt ile içerseniz ve o gün brokoli haşlaması yerseniz kabız olmazsınız :)

bir de ben ezilmiş çörekotu + bal karışımı yiyorum 2 günde bir kaşık,
kabız yaptığı için iki günde bir yiyip dengelemeye çalışıyorum.

bu yumurta kalitesini artırıyormuş

selam kızlar bende varımkaydirigubbakcemile5 15/2de başladım tedaviye 3.denemem dondurulmuşlarla deniyorum 4yada 5.de transferim var inş.

kızlar beni ne mutlu e:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktanttiniz topiğime katıldınızda canlarım konkon kelebeklerim

bende bu akşam ilaçlarımı alıyorum başlıyorum geri sayıma heycanlıyım dr ilk kontrolde dr memnun sepet sepet yumurta dedi hihoyyyt kantahlillim de iyi çıktı başlıyorum kızlarrrr sırnaşık şey

biraz toparlanayım liste yapacağım haberiniz olsun bana tedaviye başlama gününüzü yazınız uğur listemiz olsun

bir de ben ezilmiş çörekotu + bal karışımı yiyorum 2 günde bir kaşık,
kabız yaptığı için iki günde bir yiyip dengelemeye çalışıyorum.

bu yumurta kalitesini artırıyormuş

canım öncelikle bildiklerini bizimle paylaştığın için çok sağol tatlım topiğime renk getirdin hoşgeldin aramıza bilgilerinin devamını bekliyoruz :1hug:a.s canım

arkadaşlar neler oldu nerelerdesiniz bakim ben başladım iğnelerime 2 günü bugün akşam 19:30 2. yaptım allahım dua edelim birbirimize arkadaşlar kaliteli yumurtalarımız olsun hayırlısı ile annemi çağırdım onlar istanbulda gelirse çok iyi moral olur

iğnelerim ise gonolf 150 ile başladım salı günü sabah dr gidiyorum ilacın dozu ile ilgili sanırım ( ben öğle tahmin ediyorum aşılamada öğle idi )allahtan nyumurta sorunum yok oldukça çok oluyo bakalım gelişmeleri size harfi harfine yazıcam kızlar sonra blog açmayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum neler içersin sizde fikir verin beraber karar verelim şimdilik iyi akşamlar kızlar zemuszemuskaydirigubbakcemile3:sm_cool:

canım bende dün başladım iğnelere hormon testlerim çok yii çıktı. dr şimdiden 8+6 folikül gördü.inaşallah dahada artar.bu akşam 2. iğnemi olcam. ben puregon 300 ıu vuruluyorum şimdilik 3 gün sonra değişecekmiş heralde.

02/03/2010 da sabah 8:30 randevum var bakalım yumurtalar ne alemde dr gelince gelişmeleri yazarım sositososito

selam kızlar benim kont. vardı bugün dondurulmuşlarla denicem daha öncede söylemiştim bugün 15.gün herşey yolunda ilaçlarım artı inş. perşembe meleklerim pgt yollancak işlemden sağlam çıkarlarsa cuma yada ctesi transferim var hepinizin tedavisi hayırlı olsun

slm bungeee.bu benim ilk denemem 21 yaşındayım tedaviya başlayalı 7 ay oldu.yumurta toplama işleminden sonra vücudum genç olduğum için 6 kilo kadar su topladı 2 gün hastaneye gidip geldim.o yüzdeen emriyoları dondurduk.şimdi 3 martta transfer 2 sindeydi ama doktorumun konferansı olduğu için 3 ne aldık.sorun eşimde benim azospermi allahım yavrulrımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.bu bantsıkıntıları falan hep unutulur onları kucağımıza alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…