- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
33. hafta.. NST'ye gitmeden size görünelim dedik.
Pelin ve ben..
[/URL][/IMG]
Canım göbeğinin şekli duruşu ve büyüklüğü benimkine benziyor aynı.Senin bebişin başıdamı indi aşağıya?Çünkü bu haliyle inmiş doğum pozisyonuna dedi doktor bana.Bu arada maaşallah göbüşüne.
Nst ye 33.haftadan sonra bir şey olmasada alıyormu doktor?
Birde belindeki kavisi gördüm ben bu şekil yüzünden sanırım çok sırt ve bel ağrısı çekiyorum.Sende de oluyormu?
maaşallah kızlar ya ne kadar zarifsinizbir tek ben mors balıklarına benziyorum...
33. hafta.. NST'ye gitmeden size görünelim dedik.
Pelin ve ben..
[/URL][/IMG]
maaşallah kızlar ya ne kadar zarifsinizbir tek ben mors balıklarına benziyorum...
31. haftada bizz :asigim:
Aşağıya inmiş falan demedi doktor ama bilmiyorum inmiş de olabilir. Benimki hep böyle görünüyodu sanki... :uhm:
Ben 32. haftada girdim ilk. Bundan sonra her hafta gelmen gerek dedi.Daha son haftalarda 3günde bir gidicekmişim.. Hiç hastaneden çıkmıycam galiba.. Topikte 2 haftada bir gidildiğini söylüyolardı.. Biraz hastane politikasına göre değişiyo belki de..
Ben bi de öğretmenim canım.. Sınıflarda oturabileceğim bi sandalye bile yok. Bi taburenin tepesinde pinekliyorum.. Öğrencilerim dikkat etmiş.. Elim hep belimdeymiş!!! ... Sırtım çok ağrıyo. geçenlerde belim de acayip tutulmuştu..
Bilmiyorum valla her yerim ağrıyo artık.. Büyük anneannem benden daha dinç.. kafamçokkarıştı
Teşekkürler selincim :1hug:, sen o kuzulardan 2 tane taşıyorsun ama hiç kolay değilay yerim onu ben maaşallah annesine de miniğine de
sizi görünce ben 50 haftadır hamileymişim gibi hissettim kızlar doğumlardan sonra da koyalım resimleri merak ederim ben
Amin inş cümlemize değmesin frambuazcım olumunekankayizsmileDimplecım maşallah kuzunla sana... Nazar değmesin.
:1hug: a.s.dimple maşallahbebişine de göbüşüne de.
ŞenizDimplecim maaşallah göbüşünede bebişinede.........
Çok mersi tatlımm :sm_cool:Dimple masallah canim. hala cok fitsin :)))
Çok teşekkürler kujucum :asigim:dimplecim valla süper görünüyosun yann durmasan kimse anlamaz hamiş olduğunu
maşallahh kuzucuğuna da
ben kocaman oldum şiştim çok çirkinimmmmafoldumben
31. haftada bizz :asigim:
Tşk. yazcım size de maşaallah, tam formdasınız :lepi:dimplecim süpersiniz maşşallah size.
Teşekkürler hijyenim :içelim:dimple ve yaz ikinizde çok hoşsunuz maşallah bebelere