- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.001
Ayy, beni delirtmeyin...
Ankara'ya sırf kuzunun odası olsun diye mi gidiyorsun sen şimdi, ben anlamadım? Eğer sadece bunun içinse, iyi düşün derim. Babanlar her durumda gidecek mi? Sen onlarla gitmezsen burda yalnız yaşayabilir misin?
İso'yu kendi haline bırak, arama sorma, hani sana nasılsın bile deme demişti, unuttun mu? Kötü birşey olsa, Alla korusun, haberin olur, merak etme. Kızını görmesini istiyorsan, kuzu seni özledi, görecek misin falan gibi bi mesaj at, hem böylelikle merakını da gidermiş olursun.
Günaydınnn
bugün simsiyah giyindim kıpkırmızı ojelerimi de sürdüm,makyajımı da yapayım geliyorum
günün ilk sorusu benden olsun,kaç numara bez kullanıyorsunuz bebelere, biz 5 kullanıyoruz ama 2 haftadır her sabah beline kadar çişli kalkıyor,napıcaz yahu?:44:
gülşancım bugün uyuduğuna göre tadından yenmez arkadaşım
gülşancım beim cadı öyle çok su içmez ama günde bir litre sütü içer boyu 92 cm :) ve kansız tabi((
gerizekalının biri geldi sinirlerimi tavan yaptırdı. yaka paça küfür ederek dışarı attım yine, dövmeye kalktımda korumalar girdi araya, benim sinirlerim bozuk burda yaşayan kimseye tahammülüm yok kadına ettiğim küfürleri görseniz bu gülşanmı derdiniz, nefret ediyorum hepsinden, elime susturucu bi silah verseler git öldür hepsini hapse atmıycaz deseler burda memurlar dışında kimseyi bırakmaz öldürürdüm herhalde, nefretimi öfkemi anlatacak başka bir kelime bulamıyorum, Allah topunun, soyunun belasını versin, ehh bu yazdıklarımdan sona beni kk dan atarlarsa hiç şaşırmam:26:
selam
Nito yeni bir şaheser çiziktirirken ben de bir selam vereyim istedim..birazdan okula gideceğim.
işi gücü yazsın çizsin..buna kendisi ve ben de dahil...elim kolum bacaklarım çizik:))
biz iyiyiz çok şükür Nito bildiğiniz konuşuyor...dişleri tamamlamak üzere..bir önceki sayfada boylardan bahsetmişsiniz..bir de kısa diyorsunuz şaştım kaldım...benim bücür daha 82 cm.kilosu da 11.5 ama doktoru ii olduğunu söyledi..persentillere bakınca zaten yüzde 50lik dilimde.yani normal bu durumda sizinkiler yaşlarının ilerisnde...bence hiç dert etmeyin
valla canlr kafamda bin tane şey var ayrıca geceleri uyumuyorum yorgunum ve hastayım ve de hasta olamıyorum yani kendimi bırakamıyorum uyku saatine kadar oturmuyorum
1- ev kredisi (banka bna kazık atmaya kalktı çok bozuldum hala tartışma aşasındayız eksperi ödedim ama yinede bankay değiştirmek istiyorum bunların hepsi zaman kaybı)
2- lipoma izin alabilecekmiyim izin alamazsam paramı geri alabilecek miyim
3- eser hala nafakamı ödemedi elimdeki ara da bitti babamdan para istemek istemiyorum ne yapsam nasıl yapsam
4- uyuyamıyorum
5- sınava azırlanmam gerek aralıkta sınavım var daha yüzüne bakmadım
6- hergün boşandığım adamın ailesine güçlü görünmem gerek hergün makyaj yapıp topuklularla gülmem gerek
7- yemek amaşır bulaşık allahtan ütüyle temizliğe kadn geliyo
8- bakıcı mı tutsam yoksa küçük adamın bu halleri bana mesaj mı tekrar düzenini değiştirmesem biraz daha mı sabretsem
9- kuzuya alışveriş yapmam lazım her parça ayrı ayrı için düşünmem gerekiyo çok mu kalın çok mu ince uzun kollu mu kısa kollumu yatmaya mı gezmeye mi bir pantoona uygun iki kazak mı iki ayrı takım mı ortopedik mi spor mu
10- oğlum öksürüyo ilaçsız geçirmeye çalışıyorum tavuk suyuna çorba mı içsin et suyuna tarhana mı yapayım dün sebze yedi bugün et mi yesin balık mı
11- evden çıkmadı akşam parka mı götüreyim avm ye mi
12- dip boyam geldi iş çıkışı mı gideyim ama eltime ayıp olur öğle arası gideyim patron işverdi gidicem demek olmaz
13- ...................................................................
14- ev taşınacak kasımda ve ben lipo olucam mecbur sonrasında taşicam peki taşıyacak halim olacak mı evde ödenmemiş faturalar apartman aidatları varmış eser oralı diil ben ödicem
bak sayayım sana
1- ( kuzumun bir odası kendi başına bir yatağı olsun diye babamalr ile ankaraya gidiyorum ankara demişken merkezi değil bir kasabasına ,
2 işimi bırakacağım peki otrda iş bulabilecekmiyim ?
3 istanbuldan sonra oraya alışabilecekmiyim
4 peki kuzumun köy misali bir yerde büyümesini isteyebilecek miyim ? yada o ielrde bunu isteyecek mi babası istanbulda olacak gidip geldiğinde ielrde o da yerleşmek siteyecek mi ?
5 iso iki gündür aramadı hiç haber yok aramalımıyım yoksa kendi haline bırakmalımıyım ? hangisi daha iyi daha mantıklı
9- kuzuya alışveriş yapmam lazım her parça ayrı ayrı için düşünmem gerekiyo çok mu kalın çok mu ince uzun kollu mu kısa kollumu yatmaya mı gezmeye mi bir pantoona uygun iki kazak mı iki ayrı takım mı ortopedik mi spor mu
11- evden çıkmadı akşam parka mı götüreyim avm ye mi
12-saçlarımı kestirmek istiyorum ama cadıyı bırakamıyorum
13 iso yu işten çıakrtmışlar nedne ansıl sormaıyorum aklım onda iş buldu mu ne oalcak hali
14 iki gün kuzu abababsında kaldı gündüzleri almış ama dün gelemdi alamya aklım onda bugünde ve dünde kuzu ağlıyormuş kapıyı gösteerip bababa diye yırtınıyormuş ne yapmalıyım ??
akıl verin yaww
es es hep senin yüüznden
kızlar slmmm
acil bana yazın ben kürtaj oldum eylülün 6 snda ama hala adet olmadım varmı bir fikri olan?
annem bi falcı hocaya gitmiş :)
demiş ki benim kızımla
damadım ayrı birde çocukalrı var
sonra akdın anlatmaya başlamış
bunlar 10 gün iyi 5 gün kötü
aralarında büyü nazar hiç bişi yok
arada bir damadın bunalıma giriyor
ondan oluyor
bu adamın kadınla kızla işi yok
karısında hala aklı
bi doktor kapısı var
ondan sonra
araları düelcek
bunarlda ayrılık görünmüyor demiş
lm millet
biz hala 4 numaradayız zira cici beyim 9.75 kg yiyor artık eskisi gibi değil ama 1 ayda aldığı 250gr. geç değiştiriren ızdırma yapıyor ama diğerleri de sarkıyor rahat edemiyor
oy oy oy dellencem bizimki 82cm oldu ancak maşallah ama kıskandım sizi versen benimki de bir litre süt içecek ama 500-600 ü geçmesine izin vermiyorum, ayran ya da bol sulandırılmış meyve suyu ile de kandırıyorum zaman zaman
sakin olmaya çalış, kendini bu kadar yıpratırsan geçmez bu 2 yıl, istifa etsen ne değişecek eşinin süresi dolmadan zaten ayrılamayacaksın oradan, yardım listelerine ekleme yapma süremiz doldu, bakanlıktan durdurma geldi falan diye uydur gitsin, zaten sevmiyorlar iki küfür fazla etseler ne olur. abartan oldu mu hiç muhatap olmadan uzaklaştırması gerekenleri çağır. çok yıpratıyorsun kendini, Allah hakkınızda hayırlısını versin
iyi benim oğlumla aynı boylarda olan biri varmış çok şükür, kompleks yapmaya başlamıştımkiloda sizden gerideyiz ama. konuşma kısmına hiç girmiyorum zaten hiç niyeti yok bizim dilimizi öğrenmeye yakında biz onun dilini öğreneceğiz.
rahatlamaya çalış biraz, boşaltılan evin ödemelerini sözleşme sahibi yapsın seni ilgilendirmez sözleşme kocanın üzerine olduğuna göre, yasal işlemler onu bağlar, bazı işleri onların yürütmesine öyle alışıyoruz ki bize kaldığı zaman şaşırıveriyoruz, yavaş yavaş oturtursun düzenini rahatla biraz. telefon et ya da avukatına telefon ettir nafaka ödeme tarihi geçti ama hala ödemediniz diye, neticede bu yasal hakkın ve avukatın müdahil olabilir. cemy nin giyimine gelince ince ince al ikişer kat giydirirsin daha sıcak tutar, terlemeye karşı da önlem almış olursun. bol bol üst al altlar üstler kadar çok kirlenmiyor. bakıcı bul böylece cemyi tekrar unutma ihtmalin de ortadan kalkar, oyun grubu da %100 şart değil maddi açıdan netleşene kadar erteleyebilirsin, biz oyun grubuyla mı büyüdük.
yukarı yazdıklarımın bir kısmını üzerine al, isoyu arama lazımsanız o arasın, ailen neden bırakmıyor ki seni, koskoca insansın çalışıyorsun güçlüsün yarın orada iş bulamazsan hep babanın eline bakacaksın yazık değil mi sana da kızına da hem çocuğu bakacak insanın da var, kendin de istemiyorsan onları ikna etmek senin elinde ankara ist ne kadar mesafe ki emekli de olacağına göre özledikçe gelsinler gitsinler iki şehir arası uçak otobüsten daha ucuza bile gelir sürekli var çünkü. kendine zaman ayır böyle kurmakla olmaz
bence tekrar doktora görünsen fena olmaz çok nadir de olsa gebeliği sonlandırmayı becerememiş olma riskleri mevcut (çok nadir oluyor ama panikleme hemen) ya da enfeksiyon benzeri bir şey de olabilir
maşalah diyorum fıstığına musticimm boylu poslu bi güzel olacak annesi gibi
serhan 86cm ama kilosu biraz fazla en son istanbuldayken tarttırdım 16.100 kg doktor diyet yaptırma sakın ama öğünlerini azaltın yada porsiyonlarını dedi bende zaten eskisi gibi tam kase yedirmiyorum sabah kahvaltısını da artık ayrı yiyo karışım yapmıyorum
azemheval bencede tekrar görün doktoruna istersen canım[/B]
esiiin geçmiş olsun tatlum..sümük mevsimi açıdı biliosun..hastayım kulaklarım tıkalı boğazım ağrıyo tenim acıyo başım kzan gibi üstelik te işler akın etti öğleden sonrada şehir dışı çıktı of allam
seyhan zaten emmedi bizim sıpalar bırakta yemeleri kuvvetli olsun..tabi abartmadan dikkatli ol genede.maşallah oğluşuna yağmur daha yeni yeni kahvaltı yapmaya başladı zeytini alıo agzında iki çevirio tükürüyo..peyniri yeni yeni yemeye başladı..yumurta haşlanmış sevmio..falan filan zorlyo beni sabahları...bu sabah bi günaydın da benden serhancım sağolsun erkenciyiz herzamanki gibi 6 da uyandı sanah ama gece bi kez kalktı sadece onun acısını çıkardı yanii hoş o bi kez uyandı ama ben elli kere üstünü kontrol etmeye kalktım tabii beşik savaş alanı gibi oluyo uyurken yastıkla yorganla boğuşuyo resmen geçen gece nasıl başardı bilemiyorum bütün yastığı battaniyeyi bi top haline getirip üstünde uyumuş allahtan gece uykusu gündüz gibi hafif değil de rahat rahat evirip çeviriyorum sıpayı
teyzeleri teşekkür ederiz bende artık daha dikkatliyim yalnız şunu da söyliyim özellikle kilolu olsun diye bişey yapmadım hiçbi zaman allaha şükür serhan hep yiyen bi bebek oldu o konuda beni hiç üzmedi herşeyi severek yiyo ben ekmek yedirmiyorum normalde uzunca bi süredir muhallebi falan yapmıyorum ama kahvaltısını meyvesini yoğurdunu sebzesini hiç eksik etmiyorum eline abur cubur vermiyorum günlük sütünü de içiyo yani o güzel yediği için kilo alıyo ama artık hem porsiyonlarını azalttım hemde öğün aralarını uzattım birde bakınca hiç öyle aşırı kilolu durmuyo ama taşırken ağır hissediliyo böyle işte
Günaydınnn
EsEs sen günde 2 defa parka götürmekten bahsediyosun biz 1 haftadır kapının önüne çıkaramıyoruz soğuktanp.tesi de kar bekleniyormuş artık anca kartopu oynamaya çıkarırız
Kuju senin kujunun maşallahı var da bence dikkatli olmasın ilerisi konusunda.
Gece sık uyanan bebelerin anneleri size sesleniyorumbunların kesintisiz uyuduğu zamanlar gelmeyecek mi yahu, bizimki de sabaha karşı illa uyanıyor bi posta daha ayakta sallanıyor ve yerine götürmeye halimiz kalmadan yanımızda sabahı ediyor, 1.5 sene ortamızda uyumaya alışmasın diye uğraştık ama artık takatimiz kalmadı yahu
selam..
kızlar nedir bu uykusuzluk vakaları..
1.si yatakları odaları ayırdınızmı?
2.si gece üşüyen ve ya terleyen bunalan çocukta sık uyanır dikkat edin..
3.sü gündüz günde kaç kere kaç saat uyuyorlar..
4.sü çocuklarınızı gece gündüz bool bool okyunn ..
mamur günde 1 veya akşam 6 gibi ikinci ykusunu uyuyor..1 veya 2 saat aras sürüo uykusu..gece 11 e kadar ful ayakta..