2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bide huyum kurusun takıntılıyım ööle idareten aklımdan atamam işleri düşünür kudururum şimdi markete ordan yemeğe ordanda bankamı değiştirmeye ve eski bankamla kavga etmeye gidiyorum sizi seviyorum öpüldünüz

babam hep istiyordu oraya yerleşmeyi , emekliliğini ben erteletip duruyordum şimdi illa emekli oalcağım dedi çalışamıyor bide son dönem benim sorunalrım onu çok yıprattı , e emekli olunca burada hayat şartları oanalra ağır gelir emcburi gidiş oalcak kardeşlerim için uygun onalr istekli bende doğal oalrka hayır gitmeyin diyemiyroum tek başına yaşamak mı çok isterim ama imkansız ailem kabul etmez yoksa tuzla 75 m2 bir evimiz var bana yeterde artar bile halam da cadıya bayıla bayıla bakar , ama biizmkiler kabullenmez tek yaşamayı , ankarada 4+1 bi ev alacak emekli karamiyesi ile ve borçalrını kapatıp rahat edecek adamcağız ansıl hayır derim ki ?

iso hakkında o şekilde emsaj atmak istemiyorum hastanede ise ayıp olur yaa o canının derdinde ben en soruyorum gibi olamsın amaan sormayayım yaww kötü haber mevlam korusun ama gelridi inşallah ameliyatını oluyordur ve başarılı sonuçlanır ,, duaya bak ama en güzeli o herhalde

slm nasılsınız
keyifler pek yerinde değil haklı olarak allah size ve yavrularınıza sağlık güç kuvvet versin biran önce bu sıkıntılı dönemleri atlatın dilerim uzak kaldım epeydir buradan herşey yolundadır inşallah bu sıkıntılar dışında hepinizin iyi huzurlu ve mutlu olmasını diler kalbim ayrı ayrı her birinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım

kızlar slmmm
acil bana yazın ben kürtaj oldum eylülün 6 snda ama hala adet olmadım varmı bir fikri olan?

kızlarr slmm
acil cvp yazınnn bana eylül 6 da kürtaj oldum ama hala adet olmdm varmı fikri oln

lm millet

biz hala 4 numaradayız zira cici beyim 9.75 kg yiyor artık eskisi gibi değil ama 1 ayda aldığı 250gr. geç değiştiriren ızdırma yapıyor ama diğerleri de sarkıyor rahat edemiyor

gülşancım beim cadı öyle çok su içmez ama günde bir litre sütü içer boyu 92 cm :) ve kansız tabi ((

oy oy oy dellencem bizimki 82cm oldu ancak maşallah ama kıskandım sizi versen benimki de bir litre süt içecek ama 500-600 ü geçmesine izin vermiyorum, ayran ya da bol sulandırılmış meyve suyu ile de kandırıyorum zaman zaman

sakin olmaya çalış, kendini bu kadar yıpratırsan geçmez bu 2 yıl, istifa etsen ne değişecek eşinin süresi dolmadan zaten ayrılamayacaksın oradan, yardım listelerine ekleme yapma süremiz doldu, bakanlıktan durdurma geldi falan diye uydur gitsin, zaten sevmiyorlar iki küfür fazla etseler ne olur. abartan oldu mu hiç muhatap olmadan uzaklaştırması gerekenleri çağır. çok yıpratıyorsun kendini, Allah hakkınızda hayırlısını versin

iyi benim oğlumla aynı boylarda olan biri varmış çok şükür, kompleks yapmaya başlamıştım kiloda sizden gerideyiz ama. konuşma kısmına hiç girmiyorum zaten hiç niyeti yok bizim dilimizi öğrenmeye yakında biz onun dilini öğreneceğiz.

rahatlamaya çalış biraz, boşaltılan evin ödemelerini sözleşme sahibi yapsın seni ilgilendirmez sözleşme kocanın üzerine olduğuna göre, yasal işlemler onu bağlar, bazı işleri onların yürütmesine öyle alışıyoruz ki bize kaldığı zaman şaşırıveriyoruz, yavaş yavaş oturtursun düzenini rahatla biraz. telefon et ya da avukatına telefon ettir nafaka ödeme tarihi geçti ama hala ödemediniz diye, neticede bu yasal hakkın ve avukatın müdahil olabilir. cemy nin giyimine gelince ince ince al ikişer kat giydirirsin daha sıcak tutar, terlemeye karşı da önlem almış olursun. bol bol üst al altlar üstler kadar çok kirlenmiyor. bakıcı bul böylece cemyi tekrar unutma ihtmalin de ortadan kalkar, oyun grubu da %100 şart değil maddi açıdan netleşene kadar erteleyebilirsin, biz oyun grubuyla mı büyüdük.

yukarı yazdıklarımın bir kısmını üzerine al, isoyu arama lazımsanız o arasın, ailen neden bırakmıyor ki seni, koskoca insansın çalışıyorsun güçlüsün yarın orada iş bulamazsan hep babanın eline bakacaksın yazık değil mi sana da kızına da hem çocuğu bakacak insanın da var, kendin de istemiyorsan onları ikna etmek senin elinde ankara ist ne kadar mesafe ki emekli de olacağına göre özledikçe gelsinler gitsinler iki şehir arası uçak otobüsten daha ucuza bile gelir sürekli var çünkü. kendine zaman ayır böyle kurmakla olmaz

kızlar slmmm
acil bana yazın ben kürtaj oldum eylülün 6 snda ama hala adet olmadım varmı bir fikri olan?

bence tekrar doktora görünsen fena olmaz çok nadir de olsa gebeliği sonlandırmayı becerememiş olma riskleri mevcut (çok nadir oluyor ama panikleme hemen) ya da enfeksiyon benzeri bir şey de olabilir

annem bi falcı hocaya gitmiş :)
demiş ki benim kızımla
damadım ayrı birde çocukalrı var
sonra akdın anlatmaya başlamış
bunlar 10 gün iyi 5 gün kötü
aralarında büyü nazar hiç bişi yok
arada bir damadın bunalıma giriyor
ondan oluyor
bu adamın kadınla kızla işi yok
karısında hala aklı
bi doktor kapısı var
ondan sonra
araları düelcek
bunarlda ayrılık görünmüyor demiş

vaow falcıya bak be ne güzel de tutturmuş, Allah hayırlara çıkarsın

canım kuzunun boyuna takılmayın sağlıkalrı yerinde olsunda öenmli olan o biizm cadı da boyu var ama zayıf ama çok şükür sağlığı yerinde önemli olan o diyorum , ha hoşuma gidiyor uzun olması fiziği de bana çok benziyor oda hoşuma gidiyor :):)

yazdıkalrını üstüme aldım iso yuda aramadım meraklanmayın o beni aradı ve yine güzel konuşmaya çalışıyor ama ben aynı tavrı sürdüreceğim böylesi ikimiz içinde en doğrusu bence oda kendi başına sağlıklı kararlar versin soğuyalım biraz , hayırlısı gelecğei rabbim bilir hayırlısı ne ise onu nasip etsin mevlam ,

annemelre gelince beni burda bırakmazlar çünki tek başıma idare edemememden korkarlar benim binlira maaşım var 700 de cadının nafakası var 1700 ile 75 m2 evi bal gibi idare ederim ama onalrın içi rahat etmez biliyorum , birde o evin 650 tl aylık kredisi var zaten o olamsa babam hep satıp burdan bi ev alacak ama işte ne bilem hesapalr olmuyor maaş yarıya iniyor ,

maşalah diyorum fıstığına musticimm boylu poslu bi güzel olacak annesi gibi
serhan 86cm ama kilosu biraz fazla en son istanbuldayken tarttırdım 16.100 kg doktor diyet yaptırma sakın ama öğünlerini azaltın yada porsiyonlarını dedi bende zaten eskisi gibi tam kase yedirmiyorum sabah kahvaltısını da artık ayrı yiyo karışım yapmıyorum

azemheval bencede tekrar görün doktoruna istersen canım
[/B]

günaydınlarrrrr,,,,

ya ben kuzumu çok özlüyorum akşamları görmek yetmiyor artık , gitikçe daha bi tatlı daha bi doyumolmaz hale geliyor bu bıdıklar :)

Günaydın, güzel cumalar,

Kış çok erken geldi bu sene, İstanbul buzzz gibi, ayağıma çizme giydim.

Yatağında mis gibi uyuyan çocuğum uyumaz oldu, gecede 5-6 kere uyanıp anne diye bağırıyor, ben yanına gidince uyuyor, yatağıma dönünce uyanıyor, napıcam bilmiyorum ve çok uykusuzum.

saol canım :)

ooo senin kuzuyada maşşalah :) obezite önemli bir sorun canım korumaya devam et :)

günaydınlarrr çok uykum var dün babası kuzumu parka götürmüş akşam da ben götürdüm sevinçten delirdi tabi çığlıkları duyulmaya değerdi eve döndük gece de 20 kere uyandı 6,5 tada hepten uyanıp saçımı başımı yoldu bugün anneme gidip uyuyiciiimmm

ha bu arada bankaişini de çözdüm arkadaşlarım her sektörde biraz şirret olmak gerekiyo dost arkadaş demeyin sakın

Günaydınnn
EsEs sen günde 2 defa parka götürmekten bahsediyosun biz 1 haftadır kapının önüne çıkaramıyoruz soğuktan p.tesi de kar bekleniyormuş artık anca kartopu oynamaya çıkarırız
Kuju senin kujunun maşallahı var da bence dikkatli olmasın ilerisi konusunda.
Gece sık uyanan bebelerin anneleri size sesleniyorum bunların kesintisiz uyuduğu zamanlar gelmeyecek mi yahu, bizimki de sabaha karşı illa uyanıyor bi posta daha ayakta sallanıyor ve yerine götürmeye halimiz kalmadan yanımızda sabahı ediyor, 1.5 sene ortamızda uyumaya alışmasın diye uğraştık ama artık takatimiz kalmadı yahu

bu sabah bi günaydın da benden serhancım sağolsun erkenciyiz herzamanki gibi 6 da uyandı sanah ama gece bi kez kalktı sadece onun acısını çıkardı yanii hoş o bi kez uyandı ama ben elli kere üstünü kontrol etmeye kalktım tabii beşik savaş alanı gibi oluyo uyurken yastıkla yorganla boğuşuyo resmen geçen gece nasıl başardı bilemiyorum bütün yastığı battaniyeyi bi top haline getirip üstünde uyumuş allahtan gece uykusu gündüz gibi hafif değil de rahat rahat evirip çeviriyorum sıpayı

teyzeleri teşekkür ederiz bende artık daha dikkatliyim yalnız şunu da söyliyim özellikle kilolu olsun diye bişey yapmadım hiçbi zaman allaha şükür serhan hep yiyen bi bebek oldu o konuda beni hiç üzmedi herşeyi severek yiyo ben ekmek yedirmiyorum normalde uzunca bi süredir muhallebi falan yapmıyorum ama kahvaltısını meyvesini yoğurdunu sebzesini hiç eksik etmiyorum eline abur cubur vermiyorum günlük sütünü de içiyo yani o güzel yediği için kilo alıyo ama artık hem porsiyonlarını azalttım hemde öğün aralarını uzattım birde bakınca hiç öyle aşırı kilolu durmuyo ama taşırken ağır hissediliyo böyle işte

hastayım kulaklarım tıkalı boğazım ağrıyo tenim acıyo başım kzan gibi üstelik te işler akın etti öğleden sonrada şehir dışı çıktı of allam

selam..
kızlar nedir bu uykusuzluk vakaları..
1.si yatakları odaları ayırdınızmı?
2.si gece üşüyen ve ya terleyen bunalan çocukta sık uyanır dikkat edin..
3.sü gündüz günde kaç kere kaç saat uyuyorlar..
4.sü çocuklarınızı gece gündüz bool bool okyunn ..
mamur günde 1 veya akşam 6 gibi ikinci ykusunu uyuyor..1 veya 2 saat aras sürüo uykusu..gece 11 e kadar ful ayakta..

hastayım kulaklarım tıkalı boğazım ağrıyo tenim acıyo başım kzan gibi üstelik te işler akın etti öğleden sonrada şehir dışı çıktı of allam
esiiin geçmiş olsun tatlum..sümük mevsimi açıdı biliosun..
seyhan zaten emmedi bizim sıpalar bırakta yemeleri kuvvetli olsun..tabi abartmadan dikkatli ol genede.maşallah oğluşuna yağmur daha yeni yeni kahvaltı yapmaya başladı zeytini alıo agzında iki çevirio tükürüyo..peyniri yeni yeni yemeye başladı..yumurta haşlanmış sevmio..falan filan zorlyo beni sabahları...
çokopi oğluşun 1 haftadr nası vakit geçiriyo evde..bu ara samsun da havalar daha iyi ama kışın napıcaz bilemem..can sıkıntısından bana sarıo..yada sürekli tv izlemek istio evde durduğunda..oda ya pepee yada reklamlar:s

1. si cadı malum durum benle yatıyor ,
2. si asla çorap kabul etmez yatarken ayaklarına masaj yaparak uyur hatta gece kalkarsa yine masaj ister yapmazsan ağzına kadar sokar ayakalarını yap diye :) örtüye gelince asla örtmez örtersek anında uyanır üşüyeceğini düşüdüğümde ona göre kat giydirrim yada soyarım ,
3. sü gündüzleri sabah sekizde kalkarsa 12 de uyur bir saat eğer 10 da uyandıysa akşam 4-5 gidi uyur yedi sekize doğru uyanır günde ne kadar az ve ya çok uyursa uyusun gece 12,30 dur onun uyuma saati tüm ev halkını dolaşır herkesin ışığını kapatıp uykuya daldığından emin olur ve ancak öyle yatağa girip uykuya dalar diyelim ki unuttu dolaşmayı uyku gözlerinden akıyordur ama kalkar yataktan mutlaka herkesi bi dolaşır :)
4. sü gece yatarken birlikte dualarımız eder amin der öyle yatarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…