lm millet
biz hala 4 numaradayız zira cici beyim 9.75 kg yiyor artık eskisi gibi değil ama 1 ayda aldığı 250gr. geç değiştiriren ızdırma yapıyor ama diğerleri de sarkıyor rahat edemiyor
oy oy oy dellencem bizimki 82cm oldu ancak maşallah ama kıskandım sizi
versen benimki de bir litre süt içecek ama 500-600 ü geçmesine izin vermiyorum, ayran ya da bol sulandırılmış meyve suyu ile de kandırıyorum zaman zaman
sakin olmaya çalış, kendini bu kadar yıpratırsan geçmez bu 2 yıl, istifa etsen ne değişecek eşinin süresi dolmadan zaten ayrılamayacaksın oradan, yardım listelerine ekleme yapma süremiz doldu, bakanlıktan durdurma geldi falan diye uydur gitsin, zaten sevmiyorlar iki küfür fazla etseler ne olur. abartan oldu mu hiç muhatap olmadan uzaklaştırması gerekenleri çağır. çok yıpratıyorsun kendini, Allah hakkınızda hayırlısını versin
iyi benim oğlumla aynı boylarda olan biri varmış çok şükür, kompleks yapmaya başlamıştım
kiloda sizden gerideyiz ama. konuşma kısmına hiç girmiyorum zaten hiç niyeti yok bizim dilimizi öğrenmeye yakında biz onun dilini öğreneceğiz.
rahatlamaya çalış biraz, boşaltılan evin ödemelerini sözleşme sahibi yapsın seni ilgilendirmez sözleşme kocanın üzerine olduğuna göre, yasal işlemler onu bağlar, bazı işleri onların yürütmesine öyle alışıyoruz ki bize kaldığı zaman şaşırıveriyoruz, yavaş yavaş oturtursun düzenini rahatla biraz. telefon et ya da avukatına telefon ettir nafaka ödeme tarihi geçti ama hala ödemediniz diye, neticede bu yasal hakkın ve avukatın müdahil olabilir. cemy nin giyimine gelince ince ince al ikişer kat giydirirsin daha sıcak tutar, terlemeye karşı da önlem almış olursun. bol bol üst al altlar üstler kadar çok kirlenmiyor. bakıcı bul böylece cemyi tekrar unutma ihtmalin de ortadan kalkar, oyun grubu da %100 şart değil maddi açıdan netleşene kadar erteleyebilirsin, biz oyun grubuyla mı büyüdük.
yukarı yazdıklarımın bir kısmını üzerine al, isoyu arama lazımsanız o arasın, ailen neden bırakmıyor ki seni, koskoca insansın çalışıyorsun güçlüsün yarın orada iş bulamazsan hep babanın eline bakacaksın yazık değil mi sana da kızına da hem çocuğu bakacak insanın da var, kendin de istemiyorsan onları ikna etmek senin elinde ankara ist ne kadar mesafe ki emekli de olacağına göre özledikçe gelsinler gitsinler iki şehir arası uçak otobüsten daha ucuza bile gelir sürekli var çünkü. kendine zaman ayır böyle kurmakla olmaz
bence tekrar doktora görünsen fena olmaz çok nadir de olsa gebeliği sonlandırmayı becerememiş olma riskleri mevcut (çok nadir oluyor ama panikleme hemen) ya da enfeksiyon benzeri bir şey de olabilir