- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.981
cemyi arabadamı unuttun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tamam sustum :) yaw bosnacım senin verdiğin linkteki hani ak-kkıll-ı oy-uncak ordaki oyuncakalr çok pahalı geldi yaw gözüme :) bende ordan alamdım
Ben de kırmızı ruj sürdüm, hadi sür ojeleriniiiii aynı olalım
Ben de oyuncak almıyorum bi süredir aynen Kero da gerçek şeylerle oynamayı daha çok seviyor,misal:tencere tava, kaşık zaten favorisi.
Kırtasiyelerde sayı çubuğu kalmamış bulabilsem ondan alıp kürdanlı aktiviteden yapıcam
günaydınlar öncelikle ben9-18 kg yazan bezi kullanıyorum ama yeşil diil beyaz paketini alıyorum memnunum sorun olmuyo
GÜLŞ gecenin güzel geçmesine dinlenmene sevindim arkadaşım darısı bu geceye
BOSNACAN katılıyorum benimde masraflarım arttı bu ara herşeyi yeniden alınacak iç body den tutda ayakkabı çorap kıyafet mont bide oyun grubumuz var eser ben para vermem nafakandan ahalledersin dedi yapacak bişi yok göndericez
akşam korkunçtu 1dk oturmadım heryeri kırdı döktü ve asıl sorun derini yani arkadaşını sürekli dövdü saçını çekti terliğini aldı çocuk ağlayınca terlikle dövdü sonunda dayanamadım eline vurdum o da bana vurdu bu seferde içerlediağlamaya başladı ceza olarak alıp eve çıktım anlattım falan tabi bişi anlamadı amaasıl önemlisi bunları yaparken oyun sanıyodu bakıp gülüyodu nerden öğrendi vurmayı nie böyle bi çocuk oldu anlamıyorum müdahale etmem lazım kasımda gelirem istanbulda mutlaka bi pedagoga gidicem yok gidemezsem adanada birine gidicem
bu arada sabrım azalmış ve ben çok bunalmışım sabahta işe geldim onu bırakmadan ve arabada unuttum o öksüdü de onu bırakmadığımı farkettim
evet cnm arabada unuttum bi güzel park ettim çantamı aldım tam inecekken öksürdü kuzum da aa sen burda mısın dedim ve gidip bıraktım
ayrıca ne tv izliyo nede evde bööl bi durum var bir haftada bu hale geldi ve ben nedenini anlamıyorum
eltimi de uyardım ne kadar rahatsız olduğumdan o da endişelenme tavrımızı gösterirsek zamanla anlar yanlışını dedi tmm dedim onun çocukları da büyük bööle dövüş falan yok yani evde yalnız babaı amcaları güreşerek seviyolar onun etkisi olabilir onlara da bişi yapamıyoruz malum
Ben de kırmızı ruj sürdüm, hadi sür ojeleriniiiii aynı olalım
Ben de oyuncak almıyorum bi süredir aynen Kero da gerçek şeylerle oynamayı daha çok seviyor,misal:tencere tava, kaşık zaten favorisi.
Kırtasiyelerde sayı çubuğu kalmamış bulabilsem ondan alıp kürdanlı aktiviteden yapıcam
günaydınlar öncelikle ben9-18 kg yazan bezi kullanıyorum ama yeşil diil beyaz paketini alıyorum memnunum sorun olmuyo
GÜLŞ gecenin güzel geçmesine dinlenmene sevindim arkadaşım darısı bu geceye
BOSNACAN katılıyorum benimde masraflarım arttı bu ara herşeyi yeniden alınacak iç body den tutda ayakkabı çorap kıyafet mont bide oyun grubumuz var eser ben para vermem nafakandan ahalledersin dedi yapacak bişi yok göndericez
akşam korkunçtu 1dk oturmadım heryeri kırdı döktü ve asıl sorun derini yani arkadaşını sürekli dövdü saçını çekti terliğini aldı çocuk ağlayınca terlikle dövdü sonunda dayanamadım eline vurdum o da bana vurdu bu seferde içerlediağlamaya başladı ceza olarak alıp eve çıktım anlattım falan tabi bişi anlamadı amaasıl önemlisi bunları yaparken oyun sanıyodu bakıp gülüyodu nerden öğrendi vurmayı nie böyle bi çocuk oldu anlamıyorum müdahale etmem lazım kasımda gelirem istanbulda mutlaka bi pedagoga gidicem yok gidemezsem adanada birine gidicem
bu arada sabrım azalmış ve ben çok bunalmışım sabahta işe geldim onu bırakmadan ve arabada unuttum o öksüdü de onu bırakmadığımı farkettim
bosnacan valla bende mertonun kışlıklarını yeniledim hep, daha almam lazım aslında ama daha sezon başlamadı burda onu bekliyorum ben, ayakkabısıda sıkmaya başlamış,iki ay önce almıştım halbuki ve bir numara büyük aldım seneyede giysin diye ama bizim sıpa boyuna değil ayaklarına uzuyor galiba
karavanacım, pedagoga götür istersen yine ama bence bu dövme işini biyerlerden öğrenmiyorlar, tv de görünce normal bişey sanıyorlar ve marifetmiş gibi taklit ediyorlar, merto o dediklerini bana uyguluyor çünkü uzun zamandır, biz evde kamille yüksek sesle bile konuşmayız ama istediğini yaptırmak için devamlı cırlıyo, çığlık atıyo,,, boşanmanızla ilgili olduğunu düşünme diye yazdım bunları canım, bence gayet normal davranışlar, merto burda tülin adındaki bir yaşıtından günde iki posta dayak yiyor valla, kumandayla kovalıyor kız resmen mertoyu annesi çok rahat valla bu ikinci çocuğu ilk çocuğu hep dayak yemiş ikincisi tam tersi dayak atan cinsten
eltimi de uyardım ne kadar rahatsız olduğumdan o da endişelenme tavrımızı gösterirsek zamanla anlar yanlışını dedi tmm dedim onun çocukları da büyük bööle dövüş falan yok yani evde yalnız babaı amcaları güreşerek seviyolar onun etkisi olabilir onlara da bişi yapamıyoruz malum
gerizekalının biri geldi sinirlerimi tavan yaptırdı. yaka paça küfür ederek dışarı attım yine, dövmeye kalktımda korumalar girdi araya, benim sinirlerim bozuk burda yaşayan kimseye tahammülüm yok kadına ettiğim küfürleri görseniz bu gülşanmı derdiniz, nefret ediyorum hepsinden, elime susturucu bi silah verseler git öldür hepsini hapse atmıycaz deseler burda memurlar dışında kimseyi bırakmaz öldürürdüm herhalde, nefretimi öfkemi anlatacak başka bir kelime bulamıyorum, Allah topunun, soyunun belasını versin, ehh bu yazdıklarımdan sona beni kk dan atarlarsa hiç şaşırmam:26:
valla canlr kafamda bin tane şey var ayrıca geceleri uyumuyorum yorgunum ve hastayım ve de hasta olamıyorum yani kendimi bırakamıyorum uyku saatine kadar oturmuyorum
1- ev kredisi (banka bna kazık atmaya kalktı çok bozuldum hala tartışma aşasındayız eksperi ödedim ama yinede bankay değiştirmek istiyorum bunların hepsi zaman kaybı)
2- lipoma izin alabilecekmiyim izin alamazsam paramı geri alabilecek miyim
3- eser hala nafakamı ödemedi elimdeki ara da bitti babamdan para istemek istemiyorum ne yapsam nasıl yapsam
4- uyuyamıyorum
5- sınava azırlanmam gerek aralıkta sınavım var daha yüzüne bakmadım
6- hergün boşandığım adamın ailesine güçlü görünmem gerek hergün makyaj yapıp topuklularla gülmem gerek
7- yemek amaşır bulaşık allahtan ütüyle temizliğe kadn geliyo
8- bakıcı mı tutsam yoksa küçük adamın bu halleri bana mesaj mı tekrar düzenini değiştirmesem biraz daha mı sabretsem
9- kuzuya alışveriş yapmam lazım her parça ayrı ayrı için düşünmem gerekiyo çok mu kalın çok mu ince uzun kollu mu kısa kollumu yatmaya mı gezmeye mi bir pantoona uygun iki kazak mı iki ayrı takım mı ortopedik mi spor mu
10- oğlum öksürüyo ilaçsız geçirmeye çalışıyorum tavuk suyuna çorba mı içsin et suyuna tarhana mı yapayım dün sebze yedi bugün et mi yesin balık mı
11- evden çıkmadı akşam parka mı götüreyim avm ye mi
12- dip boyam geldi iş çıkışı mı gideyim ama eltime ayıp olur öğle arası gideyim patron işverdi gidicem demek olmaz
13- ...................................................................
14- ev taşınacak kasımda ve ben lipo olucam mecbur sonrasında taşicam peki taşıyacak halim olacak mı evde ödenmemiş faturalar apartman aidatları varmış eser oralı diil ben ödicem
valla canlr kafamda bin tane şey var ayrıca geceleri uyumuyorum yorgunum ve hastayım ve de hasta olamıyorum yani kendimi bırakamıyorum uyku saatine kadar oturmuyorum
1- ev kredisi (banka bna kazık atmaya kalktı çok bozuldum hala tartışma aşasındayız eksperi ödedim ama yinede bankay değiştirmek istiyorum bunların hepsi zaman kaybı)
3- eser hala nafakamı ödemedi elimdeki ara da bitti babamdan para istemek istemiyorum ne yapsam nasıl yapsam
4- uyuyamıyorum
6- hergün boşandığım adamın ailesine güçlü görünmem gerek hergün makyaj yapıp topuklularla gülmem gerek
8- bakıcı mı tutsam yoksa küçük adamın bu halleri bana mesaj mı tekrar düzenini değiştirmesem biraz daha mı sabretsem
9- kuzuya alışveriş yapmam lazım her parça ayrı ayrı için düşünmem gerekiyo çok mu kalın çok mu ince uzun kollu mu kısa kollumu yatmaya mı gezmeye mi bir pantoona uygun iki kazak mı iki ayrı takım mı ortopedik mi spor mu
10- oğlum öksürüyo ilaçsız geçirmeye çalışıyorum tavuk suyuna çorba mı içsin et suyuna tarhana mı yapayım dün sebze yedi bugün et mi yesin balık mı
12- dip boyam geldi iş çıkışı mı gideyim ama eltime ayıp olur öğle arası gideyim patron işverdi gidicem demek olmaz
14- ev taşınacak kasımda ve ben lipo olucam mecbur sonrasında taşicam peki taşıyacak halim olacak mı evde ödenmemiş faturalar apartman aidatları varmış eser oralı diil ben ödicem
patron gelince beni emniyet müdürlüğünde başka biryere vermesini istiycem, vatandaşla? muhatap olmak istemiyorum, olmazsa eğer istifa edecem kararlıyım, kamili aradım söyledim, malatya işi belli olsun onu bekle dedi,yoksa istifa etmek istiyorsan et dedi, gidip rapor alıcam evde dinlecem biraz..
selam
Nito yeni bir şaheser çiziktirirken ben de bir selam vereyim istedim..birazdan okula gideceğim.
işi gücü yazsın çizsin..buna kendisi ve ben de dahil...elim kolum bacaklarım çizik:))
biz iyiyiz çok şükür Nito bildiğiniz konuşuyor...dişleri tamamlamak üzere..bir önceki sayfada boylardan bahsetmişsiniz..bir de kısa diyorsunuz şaştım kaldım...benim bücür daha 82 cm.kilosu da 11.5 ama doktoru ii olduğunu söyledi..persentillere bakınca zaten yüzde 50lik dilimde.yani normal bu durumda sizinkiler yaşlarının ilerisnde...bence hiç dert etmeyin
4- uyuyamıyorum
bak sayayım sana
1- ( kuzumun bir odası kendi başına bir yatağı olsun diye babamalr ile ankaraya gidiyorum ankara demişken merkezi değil bir kasabasına ,
2 işimi bırakacağım peki otrda iş bulabilecekmiyim ?
3 istanbuldan sonra oraya alışabilecekmiyim
4 peki kuzumun köy misali bir yerde büyümesini isteyebilecek miyim ? yada o ielrde bunu isteyecek mi babası istanbulda olacak gidip geldiğinde ielrde o da yerleşmek siteyecek mi ?
5 iso iki gündür aramadı hiç haber yok aramalımıyım yoksa kendi haline bırakmalımıyım ? hangisi daha iyi daha mantıklı
12-saçlarımı kestirmek istiyorum ama cadıyı bırakamıyorum
13 iso yu işten çıakrtmışlar nedne ansıl sormaıyorum aklım onda iş buldu mu ne oalcak hali
14 iki gün kuzu abababsında kaldı gündüzleri almış ama dün gelemdi alamya aklım onda bugünde ve dünde kuzu ağlıyormuş kapıyı gösteerip bababa diye yırtınıyormuş ne yapmalıyım ??
akıl verin yaww
es es hep senin yüüznden