Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım gözün aydın çok sevindim özelliklede kızın olacağı için tabi allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin eeeee ne varki şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuşş darısı başıma
canım allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bende 29 haftalık hamişim benim oğlanda 3 gün önce pipisiyle oynuyordu gerçekten çok güzel bi duygu allahım bu duyguyu herkeze yaşatsın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
ne mutlu sana .. rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin inşallah ..ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş... hayırlı uğurlu olsun ...bahtı açık olsun inşallah...
Rabbim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah ben hem oglan hemde kiz anne'siyim her ikisi de cok guzel oluyor Allah olmayan isteyen herkesin basina bu guzel duygu aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de ilk bebeğimin kız olacağı için cok seviniyorum. Rabbim sağlık sıhhat verisn herşeyden önce yavrularımıza. ama gönlümden hep kız geçiyordu. anneciğime cok düşkün olduğumdan mıdır nedir :))