ne olmuş bu mart kuzularına..inşallah kısa zamanda düzelir annelerine güzel uykular hediye ederler:))
Nito da kendi odasında kalıyor tatilden döndüğümüzden beri neredeyse 2 ay olacak..arada sabaha karşı uyanıp yanımıza geliyor biraz da bizimle uyuyor
hala park yatağında yatıyor uyanır da inmeye çalışır düşer diye yatağının femuarılı kapısını açtım...ayırmadan önceki gün bir kez burdan girip çıkacaksın dedim gösterdim hemen tekrarladı...uyanınca yatağından çıkıp soluğu yanımda alıyor
benim cadı da serhn gibi gece uyandığında beni mutlaka görecek 2 fırt emecek yoksa bir daha uyumaz.sadece 1 kez kalkar ama kalkmadığı zamanlar da oluyor
...en geç 10 da uyumuş oluyor sabah 7de uyanıyor...gündüz uykusu bire düştü şükür net saati yok ama yatınca 1-2 saaat gürültü olmazsa bazen 3 saat uyuyor.
uykusundan memnunum kahvaltı hariç yemesi de fena değil tek sıkıntımız hala okula gidiyor olmama alışamaması illa ağlıyor bir müddet ama başlarda eve gittiğimde ağlardı bir posta söylenirdi..şimdi onu yapmıyor sarılıp öpüyor...okula mı gittin diye soruyor
ablasıyla (ablamın kızı) ne yaptıklarını anlatıyor....
gece gece iyi yazdım:))inşallah bu gece tüm mart anneleri güzel bir uyku çeker...good night sleep tight