2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocacım bana gül göndermiş kızlar:)))) merto ve kendisi adına yollamış:KK66: dünyanın en anlayışlı ve sabırlı annesi diye yazmışlar, bendenmi bahsediyorlar acaba:)))))))

merto ve babasına kocaman alkış :) gercekten sinirlerimiz cok yıpranıyo bazen senin vermiş oldugun tepkiler cok normal 19 aydır uyku yok ev iş iş ev sabredecez arkadasım :KK66: egoş aglama krizine grdi aksam sebeb ne sac kurutma makinasını gecenin 11 inde fişini prize takıp cıkarcaz oyun bu defalarca taksın cıkarsın sıkılmaz bu aktiviteden :)) izin vermiyorum diye krize girdi kucagıma aldım ben bagırdıkca daha aglıyo cam kenarına götürdüm hikayeler anlattım hayali kedi köpek anlattım sakinledi bu tavsiye ederim

ya kimse yerinden memnun değil
ankara büyük şehir ama biz küçücük odada 15-20 kişiyiz

insanoğlu asla memnun olmaz zaten, benim istediğim çok büyük olmayan bir ege şehri, sakin sakin yaşayayım ama kaç yıl son ra elime geçer ya da geçer mi bilmem millet oralara 400 puanla gidiyor benim puanım daha 120lerde 20 yıllık öğretmen olmam lazım oralara gidebilmem için

günaydınlar:KK16:
haftalardır ilk kez 5 saat uyudum kızlar:KK16: mertom sağolsun 4 e kadar kalkmadı hiç, yada kalktıda ben sızmıştım bilemiyorum:KK1: kendime tost söyleyim bari keyifle yiyim:KK56:

Günaydınnn
bugün simsiyah giyindim kıpkırmızı ojelerimi de sürdüm,makyajımı da yapayım geliyorum :21:
günün ilk sorusu benden olsun,kaç numara bez kullanıyorsunuz bebelere, biz 5 kullanıyoruz ama 2 haftadır her sabah beline kadar çişli kalkıyor,napıcaz yahu?:44:
gülşancım bugün uyuduğuna göre tadından yenmez arkadaşım :KK1:

bugün relax bir vaziyetteyim canım:KK16: öğleden sonra yokum onunda etkisi var tabi, mertoyla öğlen uykusuna yatıcam bide:KK1: sonra arkadaşla çarşıya çıkacaz:21::KK23: gezecez biraz, bugün iyiyim Allaha şükür, inşallah moralimi bozacak bi dangalak çıkıp gelmez yine:KK36:
biz 5 numara kullanıyoruz, bizimde ara ara gece üstüne çıkıyor çişi, yatmadan hemen önce değiştiriyorum artık bezini, ve yatmadan çok su içirmiyorum, daha büyüğüde çok büyük olur be yaw:26:

oooh çok iyi, dinlen biraz ihtiyacın var.
ben de yatmadan önce değiştiriyorum ama çok su içiyor bi de yatmadan süt içiyor ondan oluyordur, su içmesini hiçbir şekilde engelleyemiyoruz çok içmesine rağmen su su su su diye dolanıyor peşimizde,bu kadar hararetli bi çocuk olur mu yahu

gerçi mertoda çok su içiyor, böbrek taşı olmasın diye biz alıştırdık ama saat 10:00 dan sonra su vermemeye çalışıyorum, çünkü üstü ıslanınca gece onu değiştirmeden yatmıyo tekrar sıpa:KK1: benimde uykum kaçıyor onunda sil baytan uyutmaya çalışıyorum mertoyu:KK50:
keroda çok hararetliymiş harbiden, eee çok su içenin boyuda çok uzun olur derler hep, doğrumu:KK9:

gerçi mertoda çok su içiyor, böbrek taşı olmasın diye biz alıştırdık ama saat 10:00 dan sonra su vermemeye çalışıyorum, çünkü üstü ıslanınca gece onu değiştirmeden yatmıyo tekrar sıpa:KK1: benimde uykum kaçıyor onunda sil baytan uyutmaya çalışıyorum mertoyu:KK50:
keroda çok hararetliymiş harbiden, eee çok su içenin boyuda çok uzun olur derler hep, doğrumu:KK9:

Yok canımmm anası uzun babası uzun ama geçen ay boyu 87 cm di çok uzun değil yani, karnını suyla doyuruyor iştahsızlığının bi sebebi de o ama kesemiyoruz ki, yemek sırasında bi kere su dediyse öldür allah içmeden ağzına bi lokma yemek almıyor

günaydınnnn,,,

günaydınlar:KK16:
haftalardır ilk kez 5 saat uyudum kızlar:KK16: mertom sağolsun 4 e kadar kalkmadı hiç, yada kalktıda ben sızmıştım bilemiyorum:KK1: kendime tost söyleyim bari keyifle yiyim:KK56:

ooohhh çok şükür :)

Günaydınnn
bugün simsiyah giyindim kıpkırmızı ojelerimi de sürdüm,makyajımı da yapayım geliyorum :21:
günün ilk sorusu benden olsun,kaç numara bez kullanıyorsunuz bebelere, biz 5 kullanıyoruz ama 2 haftadır her sabah beline kadar çişli kalkıyor,napıcaz yahu?:44:
gülşancım bugün uyuduğuna göre tadından yenmez arkadaşım :KK1:

ay göresim geldi seni :) evet bende katılıyorum gülşan tadından yenmez ama baksana az kalacakmış :)

bugün relax bir vaziyetteyim canım:KK16: öğleden sonra yokum onunda etkisi var tabi, mertoyla öğlen uykusuna yatıcam bide:KK1: sonra arkadaşla çarşıya çıkacaz:21::KK23: gezecez biraz, bugün iyiyim Allaha şükür, inşallah moralimi bozacak bi dangalak çıkıp gelmez yine:KK36:
biz 5 numara kullanıyoruz, bizimde ara ara gece üstüne çıkıyor çişi, yatmadan hemen önce değiştiriyorum artık bezini, ve yatmadan çok su içirmiyorum, daha büyüğüde çok büyük olur be yaw:26:

bende pri-mma primm-ı-um car-e kullanıyoruz 5 numara babası en son onu almış ondan menun kaldık hiç bişeycik çıkmıyor yoksa bizde siz gibi gece yatarken 12,30 da değiştiriyorum sabah 9-10 bi kalkıyor bele kadar ıslak 4+ kullanıyordum sizede onu tavsiye ederim

bu arada bi oyuncak tavsiyem oalcak ecük pahalı ama inanın başından kalkmıyor

Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details

Yok canımmm anası uzun babası uzun ama geçen ay boyu 87 cm di çok uzun değil yani, karnını suyla doyuruyor iştahsızlığının bi sebebi de o ama kesemiyoruz ki, yemek sırasında bi kere su dediyse öldür allah içmeden ağzına bi lokma yemek almıyor

gülşancım beim cadı öyle çok su içmez ama günde bir litre sütü içer boyu 92 cm :) ve kansız tabi :KK43:((

Günaydın,

Bugün keyifler yerinde anlaşılan :)
Amirim senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonra her gece ve her gün böyle geçer artık.
Kocan amirime de sevgiler, saygılar, takdire şayan bi kişi kendisi :)

Biz 4+ kullanıyoruz, şimdilik iyi geliyor. Doruk da gece uyumadan su ve süt içiyor, gece her uyandığında da su istiyor. 4 numara kullanırken her sabah çişi çıkıyordu, 4+ da henüz problem olmadı.

Çoko, ben de simsiyah giyindim bugün :KK66: Kırmızı rujumu da sürdüm, hatta saçlarımı bile sabah yıkadım, pek havalılar şu an. Ama kırmızı oje sürecek zaman yok :)

mertonun boyunu akşam ölçtüm 91cm çıktı, bir cm de kırptım ben 90cm diyelim, çok fark yokki şekerim 87 ile,yinede uzun bence:nazar: diğer topikleri takip ediyorum arada, ooo bizim sıpaların maaşallahı var yani:nazar:
musti premi-um care burda 3 numaradan büyüğü yok hiç, bende denemek istiyorum, polis kantinine sipariş verdim bakalım getirteceklermi:26:
oyuncağın fiyatı ne kadarki:26: merto onu dolaplara komidinlere tırmanmak için basamak olarak kullanır gibime geldi benim:KK52:

mertonun boyunu akşam ölçtüm 91cm çıktı, bir cm de kırptım ben 90cm diyelim, çok fark yokki şekerim 87 ile,yinede uzun bence:nazar: diğer topikleri takip ediyorum arada, ooo bizim sıpaların maaşallahı var yani:nazar:
musti premi-um care burda 3 numaradan büyüğü yok hiç, bende denemek istiyorum, polis kantinine sipariş verdim bakalım getirteceklermi:26:
oyuncağın fiyatı ne kadarki:26: merto onu dolaplara komidinlere tırmanmak için basamak olarak kullanır gibime geldi benim:KK52:

180 tl oyuncakçılarda ben bizim işyerinni akrşısından 145 e aldım , evet cadıda üstüne çıkıp oynadığı oluyor ama sonuçta hep onun başında :) hani bende tavsiye edeyim dedim :)

musticim 145 te çok yaw, günde yarım saat oynar topu topu:26: o 145 tl ye ben neler alırım ona neler:KK53: ayrıca kendimede alırım:KK53::KK9:

Ben artık o kadar para verip oyuncak falan almam. Aylardır hiç almıyordum ufak tefek şeyler haricinde, geçenlerde dayanamayıp aldım, hiç ilgilenmedi, kapılarla oynamaya devam etti. Bizim oyun grubu moderatörümüz diyor ki, çocuklar gerçek şeylerle oynamayı severler.
Zaten kışlıkların hiç biri olmuyor alınması lazım, oyun grubu da var, masraf çok, oyuncak konusu kapanmıştır :)

musticim 145 te çok yaw, günde yarım saat oynar topu topu:26: o 145 tl ye ben neler alırım ona neler:KK53: ayrıca kendimede alırım:KK53::KK9:

Ben artık o kadar para verip oyuncak falan almam. Aylardır hiç almıyordum ufak tefek şeyler haricinde, geçenlerde dayanamayıp aldım, hiç ilgilenmedi, kapılarla oynamaya devam etti. Bizim oyun grubu moderatörümüz diyor ki, çocuklar gerçek şeylerle oynamayı severler.
Zaten kışlıkların hiç biri olmuyor alınması lazım, oyun grubu da var, masraf çok, oyuncak konusu kapanmıştır :)

tamam tamam sustum :) yaw bosnacım senin verdiğin linkteki hani ak-kkıll-ı oy-uncak ordaki oyuncakalr çok pahalı geldi yaw gözüme :) bende ordan alamdım :KK33:

Günaydın,

Bugün keyifler yerinde anlaşılan :)
Amirim senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonra her gece ve her gün böyle geçer artık.
Kocan amirime de sevgiler, saygılar, takdire şayan bi kişi kendisi :)

Biz 4+ kullanıyoruz, şimdilik iyi geliyor. Doruk da gece uyumadan su ve süt içiyor, gece her uyandığında da su istiyor. 4 numara kullanırken her sabah çişi çıkıyordu, 4+ da henüz problem olmadı.

Çoko, ben de simsiyah giyindim bugün :KK66: Kırmızı rujumu da sürdüm, hatta saçlarımı bile sabah yıkadım, pek havalılar şu an. Ama kırmızı oje sürecek zaman yok :)

Ben de kırmızı ruj sürdüm, hadi sür ojeleriniiiii aynı olalım :21:
Ben de oyuncak almıyorum bi süredir aynen Kero da gerçek şeylerle oynamayı daha çok seviyor,misal:tencere tava, kaşık zaten favorisi.
Kırtasiyelerde sayı çubuğu kalmamış bulabilsem ondan alıp kürdanlı aktiviteden yapıcam:KK37:

günaydınlar öncelikle ben9-18 kg yazan bezi kullanıyorum ama yeşil diil beyaz paketini alıyorum memnunum sorun olmuyo

GÜLŞ gecenin güzel geçmesine dinlenmene sevindim arkadaşım darısı bu geceye

BOSNACAN katılıyorum benimde masraflarım arttı bu ara herşeyi yeniden alınacak iç body den tutda ayakkabı çorap kıyafet mont bide oyun grubumuz var eser ben para vermem nafakandan ahalledersin dedi yapacak bişi yok göndericez

akşam korkunçtu 1dk oturmadım heryeri kırdı döktü ve asıl sorun derini yani arkadaşını sürekli dövdü saçını çekti terliğini aldı çocuk ağlayınca terlikle dövdü sonunda dayanamadım eline vurdum o da bana vurdu bu seferde içerlediağlamaya başladı ceza olarak alıp eve çıktım anlattım falan tabi bişi anlamadı amaasıl önemlisi bunları yaparken oyun sanıyodu bakıp gülüyodu nerden öğrendi vurmayı nie böyle bi çocuk oldu anlamıyorum müdahale etmem lazım kasımda gelirem istanbulda mutlaka bi pedagoga gidicem yok gidemezsem adanada birine gidicem

bu arada sabrım azalmış ve ben çok bunalmışım sabahta işe geldim onu bırakmadan ve arabada unuttum o öksüdü de onu bırakmadığımı farkettim

bosnacan valla bende mertonun kışlıklarını yeniledim hep, daha almam lazım aslında ama daha sezon başlamadı burda onu bekliyorum ben, ayakkabısıda sıkmaya başlamış,iki ay önce almıştım halbuki ve bir numara büyük aldım seneyede giysin diye ama:KK1: bizim sıpa boyuna değil ayaklarına uzuyor galiba:KK9:
karavanacım, pedagoga götür istersen yine ama bence bu dövme işini biyerlerden öğrenmiyorlar, tv de görünce normal bişey sanıyorlar ve marifetmiş gibi taklit ediyorlar, merto o dediklerini bana uyguluyor çünkü uzun zamandır, biz evde kamille yüksek sesle bile konuşmayız ama istediğini yaptırmak için devamlı cırlıyo, çığlık atıyo,,, boşanmanızla ilgili olduğunu düşünme diye yazdım bunları canım, bence gayet normal davranışlar, merto burda tülin adındaki bir yaşıtından günde iki posta dayak yiyor valla, kumandayla kovalıyor kız resmen mertoyu:KK52: annesi çok rahat valla bu ikinci çocuğu ilk çocuğu hep dayak yemiş ikincisi tam tersi dayak atan cinsten:KK52:

X