2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı paraya getiriyorum,İstanbul piyasası aslında daha yüksek olur bence kaçırma.

HASRET geçmişi oku anacım cuma istanbuldayım akşama diym buluşalım diyoomm aloooo

istanbulu bilemem ama fiyat bana da uygun geldi ben haftada bir gelen kadına 60 veriyorum haftada 2 olunca fiyat artıyo yani istanbul daha pahalı olmalı di mi bence iidir

Hiçbir çocuk sanmam ki Kero kadar su içsin,o yüzden az sudan olamaz,K.Tuğcuya baktım diyet verin demiş bu sorulara, kabızlık belirtisiymiş.
Ayrıca Hasret evin altını üstüne getirenlerden biri de benimki, Ceryden fazlası vardır eksiği yoktur, teksin sanma, napalım arkadaşım bu modeller böyle işte

hasret fiyatı çok uygun ya bide insana iyi geliyor hazır temizlenmiş evde yayılmak :Ç) al bence :)

kıyafet için o zaman hasret ve bosna sizden haber bekliyorum :)

Analar bacılar bi sorum olacak, Kero haftasonundan beri keçi moku gibi top top kakacık yapıyor, neden olur bileniniz var mı? kabız gibi değil zorlanmıyor.
cerende cogunlujla oyle yapiyor. kati yiyeceklerden die tahmin ediorum bn

karawana tabi buyrun gelin hatta bnde kal. cek gelmez o gun kowarim:)
pazar mac war cafedeyim cuma bi isim yok her plana dahil olabilirim bilginize

merhaba.ben de komşuya iden kadını çağrdım-15 günde bir geliyor 90 tl .komşumun m2 ve işi daha çok olsa da ,ona da ayn 90 tl ye gidiyor

hasret fiyatı çok uygun ya bide insana iyi geliyor hazır temizlenmiş evde yayılmak :Ç) al bence :)

kıyafet için o zaman hasret ve bosna sizden haber bekliyorum :)
bnm ew kucuk 80m2 haftaya kadina gelcek bi konusurum. koltuklar. camlar. mutfak. ardiye. temuzlense bana yeter xaten ne kaldiki :)
günaydınnn

kışılık alışverişlerinizi paylaşır mıısnız ???

astronot tulum arıyorummm

biz c&adan aldik helloki.ty mont hem hafif hem sicsk tutcak bisey. bi kac polarli pijama. kapsonlu hirka falan. uskudar per.ostada disney kapisonlu faln aldik.
bide bsktasta bi pasajda marka urunler satan bi magaza war polo, ar.mani falan ordanda uzun kollu biseyler..
lcvaikki yede bakicam bi arauskdar veni.ce ede baktik ordada guzel swetler wardi

selam ben geldim buluşmamı var bol bol resim çekilin taammı yoksa üzülürüm, meraktan çatlarım
geçen seneki astronot montumuz mertoya olmaz bu sene, acaba yine astronotmu alsam yoksa sadece üst montlardanmı alsam karar veremedim ben, zira hala çıtçıtlı bady ile dolaşıyoruz biz, biriki ayda kısa kolluyla gezsek sonra ki ay uzun kolluya geçsek, iki ay giyeceği monta hiç para varmsemmi acaba
çokoçan meyve yediriyormusun keroya, kakasını yumuşatır meyve, ben kahvaltısına mutlaka yarım muz veya yarım şeftali koyuyorum, muz deyip geçme kakasını yumuşak yapıyor valla
başka ne yazacaktım... hımmm hatırladıkça yazarım artık

saol canım bende bakayım bi

iki ay giyeceği mont diyip geçme bi üşütürse iki katıparayı hastaneye yatırırsın mevlam korusun ,,

ya sizin oralar sıcak ben sabahları giydireyim diye alacağım sitanbulun havaları belirsiz şimdilerde çok lazım değil ama sonra fena oluyor

kızlar birşey sorucam sizinkilerin gündüz uykuları nasıl günde kaç kere ve kaç saat uyuyorlar

bizimki günde 1 kere uyuyor ve en fazla 1 saat uyuyor veya daha az uykuyu hiç sevmiyoo bu çocuk gecede çok sık kalkıyo sabahta 7:30 da ayaktta neyseki bu aralar sabah yatakta kitap bakıyoruz oyalanıyo 1 saat

mantikli dusunursek malatya daha hayirli olacak sanirim sizin icin. kuzuda yollarda perisan olmayacak gorumcende warmis super olur iste teror illetindende uzak.
zaten surekli bn ilgiliyim gorsen artik kowalamaktan yoruluyorum. zorla yuzustu yatan herifi cewirip koynuna grme cabalarim surekli open koklayan asilan tacizlerde bulunan ben. n zamn eskisi gibi olucaz dedigimde borclar btince yanitini aliyorum.
biraz kndimi cektifim zamnlarda oluyo ama bizmki cogunlukla tepkisiz
nasil bi yol izlicemi bnde sasirdim
dun ewden cikarken sana bi hediye alicaktim ama ihtyacin olan biseyi almk istyorum dedi? bnde sewgi we ilgi nerde satiliyosa arastir bog beni onlarla dedim
uff kafam bide bunlarla mesgul bn oglumu sewiym biraz cery uyudu ayagimda

saabah 7de fln uyanirsa iki kez uyutyorum 8_9 gibiyse 1 kez uyuyor 1,30 -2 saat falan yetiyo akasamda 10 u gecirmemeye calisiyorum.
eger 1 saat falan uyuduysa yada daha az oglen uykusunu o zamn yine 4 5 gibi bidaha uyutyorum.

hasret üzülme, erkekler kadınlar gibi ağır sorumlulukları kaldıramıyor, evliliği hazmedemeden baba oldular, sizin bide iki tane var, maalesef depresyona giriyorlar hemen, ama kadının böyle bi hakkı yok erkek kaçar ama kadın evde sorumlulukları ile ve yalnızlığı ile kalır inşallah düzelir biran önce
malatya konusunda çok kafam karışık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, terör heryerde var maalesef ondan kaçış yok, ankarda ve istanbulda az şehit vermedik bu sene ama burdaki iş yoğunluğum, çalışma saatlerim merto için süper, benim yokluğumu hiç hissetmiyo, ne zaman izin istesem hemen alıyorum, işyerim eve 5 dakika mesafede, bakıcımızda çok iyi sağolsun ama ordada sağlık kurumu açısından rahat edicez:26: offf bilmiyorum her iki yılda bir, yeni bir şehir, yeni arkadaşlar, yeni bakıcı, yeni ev çıldıracam gerçektende hayırlısı olsun, kamile dedim zaten eğerki malatyaya gittiğimizde çalışma şartlarım iyi olmazsa istifa edicem başka bir iş bulucam bu meslek bayanlar için çok yorucu çünkü hem ev hem iş, birde mesaisi belli olmayan bir iş
musti 2 ay değil bir ay içinde olsa tabiki alacaz montu ben espiri yapıyorum, heleki bizimkisi gibi sokakçı bir çocuk evde hayatta durmaz, yazın sıcak diye çıkaramadık sokağa doya doya, kış gelsin hep sokakta oynatacam oğlumu sözüm var

merto öğlen 13:00-13:30 gibi bir kez uyuyor yaklaşık 2,5-3 saat uyuyor maaşallah, gecede 10:30-11:00 gibi uyuyor iki üç kez kalkıyor emmeye, sabahta bazen 07:30 bazen 08:30 gibi uyanıyor

bi kere şunu söyliyim aşırı düzensiz ama sabah 8 de kalkarsa 12 de uyuyor 1 saat sonra bi daha uyku her gece 12,30 dan önce uyumaz çünki ev halkı o saatte uyuyor cadıda uyuyanalrı kontrol edip emin olmadan uyumaz asla yok ama sabah 10 da kalkarsa akşam 4 gibi uyuyor yediye sekize kadar sonra yine 12,30 dan önce uyku yok hatta bazen uyu artık diye kızıyorum yada tvi açıp ben uyuyor numarsı yapıyorum ki yatsın yanıma diye öyle bişiler işte uyuyor öyle

sabret canım biraz ya her evlilikte vardır sürekli dört dörtlük sevgi kelebeği aşk böcüğü olmaz bide düşün ikinizinde sorunalrı var onda borçlar sende çocuklar anlayış sabır canım :)

ben bu oglani yer yer bitiririmmmmm

bizim içinde ye bitir :)

herkese slm olsun
ay ne sevindim cerinin uyumasına( senin bir takım uygulamalarına ragmen)
temizlik bana haftada 1 geliyor ben 30 40 arası veriyorum her geldiğinde ama malum burası kars:)
bu arada kışlık almışsın ben c&a online magzasına baktım alışveriş için bulamadım varmı acaba?
Kocam eğitime gidecek bu pazar ankaraya ondan sipariş verem bende kışlıklarımı

sabrediyorum zaten bakalim allah hayir etsin sonumuzu.
kizim 4 saat uyuyan cocuk nasil uyusunki erkenden zaten aliyo uykusunu :) 12.30DA yatip kacta uyaniyor peki

ewet aynende soyledigin gibi. o kadar bunaliyorumki ruyalarim bile abuk subuk.
iyi dusun her iki durumunda arti w eksilerini disunerek en dogru karari sen werirsin. hakkinzda hayirlisi

uyudu ama bn 5-7.30arasi uyuyamadim bu defada:))
ne iyi yaa 30_40 olsa bn hicbisey yapmam :)))
fazla almadim yaa

bnde bi anne war tam bi alisweris tutkunu her disari ciktiginda muhakkak biseyler alipta gelir. parca parca aliyoruz iste. ihtiyac oldukca.
montmu aradin sitede ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…