- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.061
Bıraktım bıraktım :)))
Dün akşam alışverişe gittik ikimiz, oyuncakçıya uğradık, kitap, puzzle falan aldık, sonra kasaya gidince bunu kucağıma aldım ben kaçmasın diye. O arada kasadaki kalemlerden birini alıp, masaya sanatını icra etti hemen, serseri cüce ya :)
Günaydınlar EGOŞA geçmiş olsun anasına allah sbır versin bu kocaların analarına olan düşkünlüğü öldürüyor beni
SANATÇI bebelere bayıldım eşek sıpaları valla benim oğlum müzisyen olacak anneannesi rusyadan bi ahşap flüt getirmiş elinden düşürmüyo ya üflyo yada bi yerlere vurarak davul ritmi yaratıyo yok müzik diildir demeyin beraberinde şarkı da söölüyo
sabah sabah sinir sistemim zıpladı yine eser efendi nafakanın kalanını getirmil bir karış suratla zaten bana trip atıyodu bi süredir bende umursamıyodum sürekli fönlü makajlı ve şık geziyorum görünce şen kahkahalar atıyorum kimse umrumda deil yapıyorum bi bayramda annesine gittim bide babası hastaymış geçmiş olsuna gittim bu sabah dedim ki var mı bi problem eser derdin ne yok bi sürü sorunum var bööle şeylerle gelme dedi ii dedim ben ilişkileri sağlıklı tutmaya çalışıyorum dedim e yanlış anlaşılıyosun bizimkiler geri dönmek istediğini düşünüyolar dedi anlamadım dedim efendim süslenip pülenip onlara gidiyomuşum kendisine de ii davranıyomuşum 2 kere gittim sadece yuh dedim medeniyt fazla geli sana dicektim tuttum dilimi şu an sinirden dudaklarım yara içinde
sanatçı bücürüklere bende bayıldım valla
mert dansçı olacak zannımca telefonumdaki müzikleri açtırıp dans ediyo göbek havası, ankara havası,slow her türden dans var yalnız
karavana siz daha boşanmadınızmı yawbu eser anasını babasını bahane edip durmasın sen artık ona sümüğünü atmazsın bunu dank edememişmi acaba senin barışmak isteyip onun dötünde dolanacağını yalvaracağını sanıyordu ama baktı tınlayan yok bide üstüne hala ailesine hürmetin var sinir oluyodur, buyüzdende gelip seni sinir ediyordur, annesi babası kimbilir ne dediki sinirlendi belkide gül gibi kızı bıraktın daha iyisinimi bulacan sanki falan diyolardır oda sinir oluyodur
Günaydın, güzel cumalar,
Sürekli resim yapmak isteyen, babasına araba-otobüs çizdirip kendi de tekerleklerini yapan bir cücenin annesiyim. Çocuğum aklını resim yapmakla bozmuş durumda bea, normal midir ki?
saolun canlar sabah öyle sinirlendim ki ben mi hata yapıyorum zayıf mı davranıyorum dedim ama hakikaten varlığı rahatsız etmiyor beni gerçekten mutlu ve huzurluyum rahatım umrumda deil evet kendime bakıyorum çünkü kendimi seviyorum iyi hissediyorum neden ona dönmek istemek olsun ki bu ailesiyle iyi geçinirim tabi benim aile terbiyem bu
Gülşancım evrakları avukata yani amcama verdim ama davayı açtı mı aramadı beni henüz demek ki günü de belli deil
bn delirdim psikolojik sorunlarim war ceren benî bitrdi cok cabuk sinirleniyorum tepkilerimi kontrol altina almakta gucluk cekiyorum. ewden onsuz kacabilirsem dunyalar bnm oluyor cok bunaldim yetisemiyprum.. pesinde donemiyorum wucudunun her bir eklemi ayri oynuyor( hiper aktif olduguna hic suphem kalmadi. kadere isyan edesim war her yerim aciyo daha yazsam destanlar yazasim war susuyorum
Hasretcim, delirenler kulübüne hoşgeldin :))
Yalnız değilsin meraklanma, bende aynı vaziyetteyim, bir psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum, hiç bir şeyden keyif almaz oldum..
Üstelik ben bir tane kudurukla baş edemiyorum sende 2 tane var, çok normal yaşadıkların yani, sıkma canını, bu süreci atlatana kadar akıl sağlığımız yerinde kalır inşallah.
yakinda agzimda dis kalmayacak sikmaktan korkuyorm. cerenede patlatyorum arada elimde degil. canini yakmiyorum hafifce eline koluna dotune.. ama cokta uzuluyorum her seferinfe kendime soz weryorum ama iistikrarli olmayi basaramiyorum sayesinde.
maclar basladi her bjk macinda cafedeyim. kasada duruyorum. artik cafeden ciktik alkollu rest. olarak faliyetteyiz. anasi bulasiklari yikiyo tabi parasiyla! babasi yine korkuluk gorewini surduruyo hayrina degil tabi oda parasyla. diliyorum bu rahatliklari cok surmeyeck cekle kawgslari basladi :)
ama bizde kalmiyolar neyseki.. simdilik
Hasretcim, delirenler kulübüne hoşgeldin :))
Yalnız değilsin meraklanma, bende aynı vaziyetteyim, bir psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum, hiç bir şeyden keyif almaz oldum..
Üstelik ben bir tane kudurukla baş edemiyorum sende 2 tane var, çok normal yaşadıkların yani, sıkma canını, bu süreci atlatana kadar akıl sağlığımız yerinde kalır inşallah.
yakinda agzimda dis kalmayacak sikmaktan korkuyorm. cerenede patlatyorum arada elimde degil. canini yakmiyorum hafifce eline koluna dotune.. ama cokta uzuluyorum her seferinfe kendime soz weryorum ama iistikrarli olmayi basaramiyorum sayesinde.
maclar basladi her bjk macinda cafedeyim. kasada duruyorum. artik cafeden ciktik alkollu rest. olarak faliyetteyiz. anasi bulasiklari yikiyo tabi parasiyla! babasi yine korkuluk gorewini surduruyo hayrina degil tabi oda parasyla. diliyorum bu rahatliklari cok surmeyeck cekle kawgslari basladi :)
ama bizde kalmiyolar neyseki.. simdilik
bence bu parasıyla kısmına tkaılma başka elamnada olsa para alacak senin işçin olmuşlar kıs ne güzel bak :) eleman olmuş kaynana kayınpeder :):)
hasreeet hoşgeldin bea özledik delirmekse bizde topiğin adını bu yönde değiştirelim dioduk