- 24 Haziran 2009
- 1.696
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.041
ege çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kim bakıyor şimdi istifra ediyorsa süt ürünleri vermeyin ve az az yedirin
ya bende metine gıcığım akşam uyumuyor anne diye babnnesine sesleniyor üf
Canım annem bakıyor, yok vermiyoruz yağsız tanesiz çorba falan yaptı ... bakalım şimdi biraz durdu gibi ama kabus gibiydi 20 yi geçmiştir sanırım(( 12 saatte
metin kendine gelsin bi an önce ,egoş da anneme anne diyo sanırım baktıkları için yakın görüyolar...
Canım annem bakıyor, yok vermiyoruz yağsız tanesiz çorba falan yaptı ... bakalım şimdi biraz durdu gibi ama kabus gibiydi 20 yi geçmiştir sanırım(( 12 saatte
metin kendine gelsin bi an önce ,egoş da anneme anne diyo sanırım baktıkları için yakın görüyolar...
naneli mercimek çorbasıda iyi olur naneli un çorbası limonlu şifa verir
aslında çok uykusu olmasına rağmen uyumadıklarını biliyor anne diye bağırıyor eskiden sarılarak uyurdu ama sallıyor sanırım babannesi bende sallıyorum sırf babannesine gitmesin diye ya dövecem böyle yaparsa
ben ücretsiz izin alıcam ya 15 ekim gibi gıcıklık değilmi
okumustum daha önce alsam mı diyodun :))) yerinde olsam coktan alırdım sanırım
akşam topu topu 2 saat filan birebir görüşüyoruz
yemek namaz banyo derken gece oluyor
arkadaşlarda şimdi sana ihtiyacı var parayı kimin için kazanıyorsun diyorlar
birisi emekli olacak oğlu ne gerek var demiş hep annanesi bakmış hemde almanyada hep eksikliğini çeker zaten 1 oğlu var
benimde 6 ay filan iznim kaldı
torba yasayla analık izin bitiminden sonra 2 seneye çıktıya canımmutlu allah korumuş sizi:18: haberlerde duyunca aklıma ilk sen geldin valla, artık uzun bi süre güvendesiniz çünkü p-k-k aynı yerde iki kez eylem yapmıyo hiç
ayrıcana senin 6 ay iznin nasıl oluyor bizimkiler bitti ,ne izni bu:26: çalışmaya başlayınca tekrar ücretsiz izin alınamıyorkişansını kaybettin sen
merhaba ,amanda
İstanbulda olan arkadaş çok,bazıların okul telaşları vs vardır,yakında foruma dönerler..ben buluşma konusunda çok istekli olsam da ,onlar kadar aktif,organizasyon yapan değilim ..o konuda beklemen lazım...neredesin?sempt veya yaka ?ben kızım ile anaokuluna ait oyun gruba katılıyorum hafta başından beri..
hepatit kargonuz en kısa zamanda gelir ozaman inşallahyemiyor diye üzülme, merto yiyoda ne oluyo, hep hasta, önemli olan sağlıklı olması
amanda hoşgeldin aramıza, bizim sıpaların durumuda seninkinden farksız, kitaplarda gördüğü çocuklara abiii, abbaaa diye sesleniyo kuzumben mardinde oturuyorum oyüzden buluşmalardan pek haberim yok maalesef
dün eve ara sokaklardan gittik yine, sabah iyiki ara sokaklardan gitmişiz demeden edemedim, çünkü normal yolda atılan taşlardan dağ oluşmuştu resmenbişeyler yakmışlar yollarda çöp konteynırı diye tahmin ediyorum vede lastik, heryer kapkaraydı, bide cam kırıkları vardıki hiç sormayın arabaların camlarını aşağı indirmiş küçük teröristler, yeşil cam kırıkları vardı bide molotof atmışlar yollara nefret ediyorum burdan
Günaydın,
Çok uykusuz, çok yorgun, bacakları ağrıyan bir anne olarak işimin başındayım, ama bugün iş yapmasam şirketin hayrına olur kanımca, sersem gibiyim :)
Hepatiti yine yakalayamadım
Amanda hoşgeldin. İstanbul'da nerdesiniz? Pek buluşma olmuyor artık ama olursa haberleşiriz tabi. Benim oğlum yaşıtı çocuklarla oynamıyor bu arada :)
Gülşan, sen yazdıkça ben daralıyorum, Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
GNAYDINLAR SİMENAY çok geçmiş olsun arkadaşım evde yattığını tahmin ettim umarım çok daha iyi hissediyorsundur
GÜLŞANcım allah yardımcınız olsun arkadaşım ayrıcada çok yeme bak şişko olucan sonra kamil nie bana bakmıyo artık die gelip bize dert yanıcan
BOSNACAN senin nie bacakların ağrıyo bakem
HEPATİT kaçırdım seni özgür de alışır annesi sende alışırsın bu arada çalışan bir annenenin bebekle sürekli bi arada kalmaya da alışması zaman alır kendine de ona da zaman tanı çok bunalırsan kulaklarını gözlerini kapat yavaşça 10 a kadar say bende iş yarıyo
AMANDA hoşgeldin ben hataydayım ama sen buluşalım de ben atlar gelrim