2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım geçmişe bakıyodum önceki sayfada da gördüm çok sağol beni düşündüğün için
bende sana soracaktım sendemi kaymakamlıktamıydın diye
ah sormayın tam saat 11:10 gibi bir gümleme camlar kırılacak zannettik ellerimiz uyuştu doğalgaz dediler sokağa bir çıktık arabalar cayır cayır yanıyor okulun önünde
aslında bizim işyerinin karşısına parkedeceklermiş ama otoparkçı ileriye demiş ve otoparkçı parketmiş fazla kalmayacağız demişler 5dk sonra patlatmışlar
ortalık kan gölü olmuş civili bombadan ben cesaret edip bakmadım apartmanları beyaz bezle kapattılar dünde bomba ihbarı vardı diğer sokakta akşama kadar işyerinde kurbanlık gibi beklettiler tüm kurumlar boşaltılmış öğrenciler çok korkmuş arkadaşıma diyorum koşsana diye oda donmuş 5dk sonra gitti kızının yanına .

Canım annem bakıyor, yok vermiyoruz yağsız tanesiz çorba falan yaptı ... bakalım şimdi biraz durdu gibi ama kabus gibiydi 20 yi geçmiştir sanırım (( 12 saatte

metin kendine gelsin bi an önce ,egoş da anneme anne diyo sanırım baktıkları için yakın görüyolar...

aslında çok uykusu olmasına rağmen uyumadıklarını biliyor anne diye bağırıyor eskiden sarılarak uyurdu ama sallıyor sanırım babannesi bende sallıyorum sırf babannesine gitmesin diye ya dövecem böyle yaparsa
ben ücretsiz izin alıcam ya 15 ekim gibi gıcıklık değilmi

naneli mercimek çorbasıda iyi olur naneli un çorbası limonlu şifa verir
aslında çok uykusu olmasına rağmen uyumadıklarını biliyor anne diye bağırıyor eskiden sarılarak uyurdu ama sallıyor sanırım babannesi bende sallıyorum sırf babannesine gitmesin diye ya dövecem böyle yaparsa
ben ücretsiz izin alıcam ya 15 ekim gibi gıcıklık değilmi

okumustum daha önce alsam mı diyodun :))) yerinde olsam coktan alırdım sanırım

okumustum daha önce alsam mı diyodun :))) yerinde olsam coktan alırdım sanırım

akşam topu topu 2 saat filan birebir görüşüyoruz
yemek namaz banyo derken gece oluyor
arkadaşlarda şimdi sana ihtiyacı var parayı kimin için kazanıyorsun diyorlar
birisi emekli olacak oğlu ne gerek var demiş hep annanesi bakmış hemde almanyada hep eksikliğini çeker zaten 1 oğlu var
benimde 6 ay filan iznim kaldı

Cok zor anlıyorum ben o yüzden işi bırakmıstım ya baslamadım izin bitince, 9 ay sonra kendim actım ... 6 ay hemen gecer zaten ,çok senin kazandıgın paraya ihtiyacınız yoksa al izni derim 6 ay beraber olursunuz oğluşunla işe tekrar basladıgında aklı basına gelmiş olur birazdaha büyümüş olur

mutlu allah korumuş sizi:18: haberlerde duyunca aklıma ilk sen geldin valla, artık uzun bi süre güvendesiniz çünkü p-k-k aynı yerde iki kez eylem yapmıyo hiç
ayrıcana senin 6 ay iznin nasıl oluyor bizimkiler bitti ,ne izni bu:26: çalışmaya başlayınca tekrar ücretsiz izin alınamıyorki şansını kaybettin sen

torba yasayla analık izin bitiminden sonra 2 seneye çıktıya canım
1 polis bayan başladı sonra ayrıldı sonra başlamış çocuk kreşte hastalanınca tekrar ayrılmış
kaynanası bakayım demiş kperder gelir rahat edemem diye düşünmüş

o polis literatüre girmiş o zaman, çünkü işe başladıktan sonra bağlı olduğu birimin amirinin insiyatifine bırakılmış ücretsiz izin hakkı, şimdiye kadar ilk kez duyuyorum izni koparanı, helal olsun o amire burda mustide almak istemişti müdürü izin vermemişti geçen yılın başında

Avrupa yakasındayım, Eyüp'te... Sen hangi yakadasın canım, bende netten bakıyorum ama öyle oyun grubu olan bir anaokulu bulamadım ((

Yaaaa çok üzüldüm senin adına, umarım bu saçmalıklar en kısa zamanda son bulur... Bizim yetiştirdiğimiz bebişlerimiz aklı selim insanlar olurlar da daha güzel bir yaşamın mimarı olurlar

Bosna ben Avrupa yakasında oturuyorum, ama inan o kadar bunalıyorum ki neresi olursa gidecek durumdayım... Benimde kızım 5 yaş altı herkese bebek diyor. Çünkü sık gördüğü yeğenlerim 13 ve 14 yaşındalar. Onlara bayılıyor ama ben kendi akranları ile bir araya gelsin çok istiyorum... Bakalım inşallah bir buluşma olursa bizde tecrübe edeceğiz...

Süpersin canım hemen gel o zaman sabah kahvaltısını birlikte yapalım

Günaydın, güzel cumalar,

Sürekli resim yapmak isteyen, babasına araba-otobüs çizdirip kendi de tekerleklerini yapan bir cücenin annesiyim. Çocuğum aklını resim yapmakla bozmuş durumda bea, normal midir ki?

Bosnacan, bırak resim yapsın ne güzel işte, kendini oyalayacak bişey bulmuş çocuk, hem belki de bakarsın geleceğin ünlü bir ressamı olur :)) Ben bir anormallik göremiyorum, çizsin dursun, karalasın, aferin kuzuma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…