2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar,yeni başlık da açıcam ama burdan da sorayım dedim.tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda?sezeryan zorunlu diyor doktorum sırf tüp bebek oldugu için.bi fikriniz var mı?

Haklısın arkadaşım ilk gebeliğimde bir sorun yaşamadımya hep öyle olacak zannediyorum bugün fazla zorladım kendimi ama bidaha tövbe.Gerçi evde birde çoçuk olunca o ev hiç düzenli olmuyo.Canınız çekmesin okadar temizlikti yemekti derken bide kızım kurabiye istedi bide üstüne kurabiye yaptım.Yavrum canı istemiş bugün ilk defa yemeğini güzel yedi üstüne kurabiyesinide yedi."Bak anne göbeğim şişti bendede bebek var "diyo.
Dikkat et kendine yahu, çok zorlama. Ben yaydım yatıyorum evde. Allah razı olsun eşimden. Ben de yarın temizlik yapmayı düşünüyorum ama köşe bucak olmaz sanırım.

Canım bebeği riske atmamak içindir belki erken alıcaktır bilmiyorumki.Çünki benim görümcemde 6 yılın sonunda hamile şimdi 6 aylık benim doktoruma gidiyo onada sezerayanla alalım dedi bebeği riske etmeyelim dedi ondan biliyorum.
HAKLISIN ODETTACIM BİDAHAMI TÖVBE MERABA ARKADAŞIM
arkadaşlar,yeni başlık da açıcam ama burdan da sorayım dedim.tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda?sezeryan zorunlu diyor doktorum sırf tüp bebek oldugu için.bi fikriniz var mı?

Tüp bebek yöntemi ile elde edilen gebelikler zor şartlarda elde edilmiş gebeliklerdir ve takiplerine özen gösterilmelidir. Doğum şekli olarak genellikle bebek yönünden en az risk taşıyan sezeryan önerilmektedir, ameliyat planlı ve ön hazırlıklar tamamlanmış olarak yapılır. Ancak tüp bebek gebelerinin mutlaka sezeryan olmaları gerekmez, tekil gebeler normal doğum da yapabilirler.

saol canım,tekil gebelik benm ki..sanırım başka doktora gidicem.hastaneden de memnundum,kadın doğum bölümüne geçeyim ben tüp bebek bölümünden..

Canım gebeliğinde bir problem yoksa en doğrusu bu olur gidicen doktora anlatırsın durumunu.Normal veya sezeryan rabbim sağlıklı kucağına almanı nasip etsin
saol canım,tekil gebelik benm ki..sanırım başka doktora gidicem.hastaneden de memnundum,kadın doğum bölümüne geçeyim ben tüp bebek bölümünden..

ben bugun susam yaği aldim canim, eve gelir gelmez surdum, anında emildi, yağli kalmadi. ender sereç gecen gün anlatırken kafama yazmistim, tüylenme yapmaz, tüylenme hamilelikte hormonsal olarak olur, gecer dedi..

Günaydın herkese
Kızlar moralim çok bozuk ıstanbulu vuran sel bizim yandaki binayıda vurdu arkasında bulunan inşaatin bahçesi su doldu ve duvarları yıkıp yandaki binayi sardı az önce çok korkunçtu evdekiler uyanık camdan bakıyordu nasıl bağırdılar o anda çığlık çığlığa
Kalbim küt küt attı anlatamam
:gitme:

Günaydın kızlar...

Canım dikkat et kendine. İlgilenmemeye çalışki kendini üzme....

güzelim yorma kendini bu kadar,,,bak iki anlısın..tehlikeli olabilir...

Tepki verirsem bana zarar vermeye kalkar diye kaçmayı tercih ettim arkadaşım. Dikkatli olmak lazım...
bençe iyi yapmışsın arkadaşım..bende aynısını yaparım..hiç belli olmaz bişey yapabilirdi....

ben de hiç aşermiyorum. hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. hatta iştahım bile azaldı. pazartesi doktora gitmesem bebek iyi değil galiba diyeceğim Allah korusun.

bendede aşerme yok,,,bekliyorum aşereyim adamı yollayayım söyle bişeyler arasın manavloarda marketlerde...kaydirigubbakcemile3

ben bugun susam yaği aldim canim, eve gelir gelmez surdum, anında emildi, yağli kalmadi. ender sereç gecen gün anlatırken kafama yazmistim, tüylenme yapmaz, tüylenme hamilelikte hormonsal olarak olur, gecer dedi..
susam yağı çok iyi geliyor herkes tüylenme yapar diyor ama ben ilk gebeliğimdede kullandım bişey olmadı,şimdi yine kullanıyorum..

ay ne kötü bişey allah yardımcıları olsun...sen kendini uzak tut ,üzme kendini...

canım yaa ben gazeteleri okudum ne kadar üzüldüm anlatamam iki gündür . şimdi senin yaşadığını anlayabiliyorum . yardım ekibi felan yok mu oralarda o insanalra yardımcı olabilecke kimseler hani en azından evlerinde şimdi ne haldeler acaba. :sinifsinif:

topiği yeni açan herkese günaydınnnn....

bugün müthiş heyecanlıyım asker eşimin yarın yemin töreni var ve eğer yarınki yağışlar inşallah engel olmayacak ve ben biriciğimi görümeye alıp iki güzel günü birlikte geçirmeye gideceğim mevlam yardımcın olsun inşallah onu çok özledim kokusu kendisi burnumda tütüyor gözüm hryerde aramay başlamıştı artık. ve cuamrtesi sabahıda birlikte bebeişimizi görmeye gideceğiz. o ilkkez görecek byümüş kollarını bacakalrını oynatan el sallayan hallerini tabiki geçmişleri cd ye çektim onlarıda izleyecek çok heyecanlıyım çok bize dua edin ne olur hayırlısı ile gidip gelebilelim :ecrin_bebek:turkbayragi:CüvCüv:

günaydın canlarım...hijyenim çok çok geçmiş olsun..heyecan yapma yolursun senin kalp atışların hızlanınca onunkide hızlanıyo bak...

çanım gözün aydın...ayyy oda ne heyeçanlıdır şimdi,uzun dönemmi,kısa dönemmi yapaçak askerliğini?inşallah çabuçak biterde tamamıyla senin yanına döner!

ayy ne güzel canım benim yaa..selam söyle bizdende allah kavuştursun....ayy yazık yaa hasretlik hamile hamile çekilirmi baeeee...:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…