-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.861
Dikkat et kendine yahu, çok zorlama. Ben yaydım yatıyorum evde. Allah razı olsun eşimden. Ben de yarın temizlik yapmayı düşünüyorum ama köşe bucak olmaz sanırım.
arkadaşlar,yeni başlık da açıcam ama burdan da sorayım dedim.tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda?sezeryan zorunlu diyor doktorum sırf tüp bebek oldugu için.bi fikriniz var mı?
saol canım,tekil gebelik benm ki..sanırım başka doktora gidicem.hastaneden de memnundum,kadın doğum bölümüne geçeyim ben tüp bebek bölümünden..
Kızlar şu çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
Ben bebe yağı (farklı çeşitleri var, light olanı almayın yağsız oluyor, konak sökücü olandan alın, o sırf yağ) ve neutrogena nın vücut kremini sürüyorum... İkisi de 5-6 TL civarı idi...
Badem yağı ve susam yağı tüyleri artırıyormuş... Kakao yağını falan da eskiden hamamdan sonra çok sürdürürdüm; 2 hafta ne giysem boyardı, sonra da çıkmazdı...
Benim her yerim kaşınmaya başladı... Zannediyorum çatlamaya başlayacağım...
Benim kaşınmıyor acıyor
Günaydın herkese
Kızlar moralim çok bozuk İstanbulu vuran sel bizim yandaki binayıda vurdu arkasında bulunan inşaatin bahçesi su doldu ve duvarları yıkıp yandaki binayi sardı az önce çok korkunçtu evdekiler uyanık camdan bakıyordu nasıl bağırdılar o anda çığlık çığlığa
Kalbim küt küt attı anlatamam :gitme:
oku oku bitmedi geçmiş bende ilk defa geçmişi okumaktan vazgeçtim.Bugün mahvoldum yaa temizlik yapayım dedim malum dünkü yağmur resmen çamur yağdı şimdi belim kopuyo resmen temizlik mahvetti beni.
Bu arada yağmurdan etkilenen herkese geçmiş oldu kışın neolcek blmiyorum allah yardımcımız olsun.
Bikaçgündür olaylara fransızım umarım bir yaramazlık yoktur.
bençe iyi yapmışsın arkadaşım..bende aynısını yaparım..hiç belli olmaz bişey yapabilirdi....Tepki verirsem bana zarar vermeye kalkar diye kaçmayı tercih ettim arkadaşım. Dikkatli olmak lazım...
ben de hiç aşermiyorum. hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. hatta iştahım bile azaldı. pazartesi doktora gitmesem bebek iyi değil galiba diyeceğim Allah korusun.
susam yağı çok iyi geliyor herkes tüylenme yapar diyor ama ben ilk gebeliğimdede kullandım bişey olmadı,şimdi yine kullanıyorum..ben bugun susam yaği aldim canim, eve gelir gelmez surdum, anında emildi, yağli kalmadi. ender sereç gecen gün anlatırken kafama yazmistim, tüylenme yapmaz, tüylenme hamilelikte hormonsal olarak olur, gecer dedi..
Günaydın herkese
Kızlar moralim çok bozuk İstanbulu vuran sel bizim yandaki binayıda vurdu arkasında bulunan inşaatin bahçesi su doldu ve duvarları yıkıp yandaki binayi sardı az önce çok korkunçtu evdekiler uyanık camdan bakıyordu nasıl bağırdılar o anda çığlık çığlığa
Günaydın herkese
Günaydın herkese
topiği yeni açan herkese günaydınnnn....
bugün müthiş heyecanlıyım asker eşimin yarın yemin töreni var ve eğer yarınki yağışlar inşallah engel olmayacak ve ben biriciğimi görümeye alıp iki güzel günü birlikte geçirmeye gideceğim mevlam yardımcın olsun inşallah onu çok özledim kokusu kendisi burnumda tütüyor gözüm hryerde aramay başlamıştı artık. ve cuamrtesi sabahıda birlikte bebeişimizi görmeye gideceğiz. o ilkkez görecek byümüş kollarını bacakalrını oynatan el sallayan hallerini tabiki geçmişleri cd ye çektim onlarıda izleyecek çok heyecanlıyım çok bize dua edin ne olur hayırlısı ile gidip gelebilelim :ecrin_bebek:turkbayragi:CüvCüv:
topiği yeni açan herkese günaydınnnn....
bugün müthiş heyecanlıyım asker eşimin yarın yemin töreni var ve eğer yarınki yağışlar inşallah engel olmayacak ve ben biriciğimi görümeye alıp iki güzel günü birlikte geçirmeye gideceğim mevlam yardımcın olsun inşallah onu çok özledim kokusu kendisi burnumda tütüyor gözüm hryerde aramay başlamıştı artık. ve cuamrtesi sabahıda birlikte bebeişimizi görmeye gideceğiz. o ilkkez görecek byümüş kollarını bacakalrını oynatan el sallayan hallerini tabiki geçmişleri cd ye çektim onlarıda izleyecek çok heyecanlıyım çok bize dua edin ne olur hayırlısı ile gidip gelebilelim :ecrin_bebek:turkbayragi:CüvCüv: