- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.761
kıslar slm acil cvp verirseniz çok sevinirim şu bebişlere yapılan verem aşısının yeri nasıl görünüyor
sivrisinek sokmuş gibi küçücük kırmızı bi nokta gibimi???
sağol canımcım benim değilde alt komşum acaba tutmadımı diye telaş yapmış bizimkide öyle görünüyo dedim emin olmak için doktorumu arasam acaba dedi bende benim bi sürü doktorum var sorarım onlara ararım seni dedim
aynen senin anlattığını söyledim ama kendisi biraz evhamlı arıyımda söyliyim opuyorumnanaktan
sütüm war canım allaha şükür ama işte biraz kilo alması için...Güle güle kirlet canım 2 çocukla birde temizlik çamaşır ütü kısmını nasıl hallediyosun bravo valla...
Yada ben çok beceriksizim((
sadece çamaşırları makinaya atıp asmaya ve toplayıp katlamaya birde yemek yapmaya vakit bulabiliyorum bizim ufaklık kesinlikle izin vermiyor çünkü gündüz uykusu 10-15 dk
Canım denemedim ama bir yerde okumuştum bence şöyle yapabilirsin çocuk emdikten 1-1,5 saat sonra sütünü sağ çıkmasada sağ makina ile böylece süt üretimi artarmış sonra 1-1,5 saat sonra bebek ihtiyacı kadarını emer geri kalanı da sağar azar azar toparlarsın...bugünden başlarsan fazladan pazartesi 5-6 saatliğine yetecek süt depolarsın sanırım...
Kız çocuğa ağır gelmesin keçi sütü??
Hasretçim sen ek gıdalar neden veriosun senin sütün yetiyodu bildiğim kadarıyla
Hasretim benim her gecem işte böyle, walla sersem gibiyim-tatlicadiarzu-
aklinialirimsmile yapsak mı ki öyle bişi? ama ben çok yorgunum yaa, bi de bu velet çok huysuz, durmaz ki oralarda. gelmemle dönmem bir olur:1closedeyes:
doktor yada sağlık ocağına gittiğimizde çok iyi dinlemek lazım hatta kafalarda sorular varsa sormak lazım evhamlı olmak hem anneyi hemde bebekleri huzursuz yapıyor aşı yapılırken ne aşısı nelerle karşılaşacağımızı bilmemiz lazım ablam bana aşılar sonrası bazı bebeklerde ateş yükselir dedi evde ateş düşürücü bulundurmayı eksik etme dedi bende aşı olduktan sonra ateş düşürücü almıştım doktora kontrole gittiğimizde ateş yaptımı aşı sonrası dedi bende 2 gün takip ettim dedim yapmadı dedim 2 .inci aşısonrası da takip et dedi evde bulundur ateş düşürücü dedi bende aldım ama olmadı ateş dedim
bnde yorgunum we kocimin abisinin oğlu we ablasının kızıo geldi şuan.. yine tepem attı akşamda kaynanam gelecekmiş.. kocamda aradı 3te dükkanda olurum tarabyaya gidelim dio:uhm:
çarşamba gecesi yola çıkıcaz Hilal'in valizini şimdiden hazırlayayım dedim ütü var yapılacak bugün böyle geçer vakit artık ne yapalım...küçük kıyafetlerinide artık kaldırma zamanı ....
Nihan'ın aşı yeri 20 gündür yara halinde...her yıkamada kabuğu düşüyor biraz kanıyor sonra yine kabuk bağlıyor...önceleri hiç belli bile değildi ben de tutmadı mı diye korkuyordum...sağ. oc. söylemişlerdi dokunma diye 1 -1.5 ay sonra yara olur demişlerdi 1.5 ay sonra yara oldu...
selam. oğlum saat 3te sünnet oldu ilk yarim saat biraz ağladi şimdi uyuyor. umarim bugünü de çok ağlamadan atlatiriz. darisi tüm isteyenlerin başina.
kaynanam geldi muradına erdi sewiyo torununu benim içimde türlü enzişe we korkular... hiç tek kelime etmedim ofisteler..
hayırlı olsun cnm, darısı damatlığına:teytey:
çok geçmiş olsun. bu hastaneler bizi deney olarak kullanıyolar nasrettin hoca misali ya tutarsa, ama küçük bebekte denemesinler lütfen deneylerini ne demek yanlış teşhs. aiialh korusun başka şeylere sebep olabilir, benim bebegimede test yapmadan igne vurmuşlardı nasıl ters çıktım hastaneye ne yapacaklarını şaşırdılar bence sessiz kalma,.günaydın kızlar hepinize ii pazarlar oglum hastalandı pazartesi dr götürmüştüm agır grip dedi ve peditusla butirol diye bi şurup yazıp yolladı ayrıyetende 5 gün boyunca sabah öğlen akşam hastanede ilaçlı buhar verildi ama malesefki cuma günü ice kötüleşti kusmaya ve ice öksürmeye başladı bu sefer akşam acile gittik ve yanlış teşhis olum grip degilmiş bogazı enfeksiyon kapmış ve bogmaza tarzında öksürük geçiriyomuş ayrıvca öbür dr verdiği butirol diye şurup 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmazmış pazartesi götürdüğüm dr yanlış teşhis koydugu için oğlumun hastalıgı ice ilerlemiş antibiotik balgam sökücü öksürük şurubu agrı kesici ve evde odasında durmadan buhar makinası takılı kalacak şuna bak kime nasıl güvenecezki yavrularımız allaha emanet demekki bide o dr agzına bakarken elindeki o tahtanın adıneydi bogazına ölebi sokmuşki çaganın azından bi kan geldi damagı nı yarmış nasıl sinirlendim anlatamam .bende kaçgündür hastayım sol elim ve parmaklarımda uyuşma ve güç kaybı vardı dr gittim sinir sıkışması ve buyun düzleşmesi olmuşum fizik tedaviye sevk etti içinizde böle bi rahasızlıgı olan varmı sinir stresten ve üzüntüden olurmuş benim gibi birininde sakin olmamamsı üzülmemesi ne mümkün şuna bak olan kadınlara oluyo anasını satıyım benimki aldı ortanncı oğlanı kapıyıda çarptı gitti hiçbi evde kalıpta bi yardımcı oldugu yok pazar günü herkez kocasıyla gezer benimkide kendi başına bi tarafını gezdiir 3 erkek ve bide benim dengesiz kocamla kafayı sıyırmak üzereyim neyse allah can beden sağlığı versinde çocuklarımıza başka bişey istemem birazda uslu olsun benim 3 daltonlar
evet cnm iki balkon var evde ikiside büyük biri 9.5 üstü kapalı diyeri 7 mt üstü açık iyi oluyo halılarımı yıkıyorum..Yine sıkıcı bir pazar gününden herkese merhabaaklinialirimsmile
oh oh kolay gelsin. balkonun epey geniş herhalde böyle halı falan yıkadığına
ohhhh hanımların keyfine bak.kıskanırım bende:))meral hadi furkanı eymeni al da gel 2 saate kocim gelir.. gidip yıldız parkında atalım kendimizi bi ağaç gölgesineboshayallersmile
selam. oğlum saat 3te sünnet oldu ilk yarim saat biraz ağladi şimdi uyuyor. umarim bugünü de çok ağlamadan atlatiriz. darisi tüm isteyenlerin başina.
kızlar slm bursada iki düğün var arka arkaya onların hazırelıkları var ve çok kalabalık burası o yüzden sık sık giremiyoum ama aklım sizde
oğluşum uyudu ancak vakit buldum bende günde 5-6 kıyafet ve önlük değiştiriyoruz inanılmaz salyamız akıyo eli sürekli ağzında ve çok huysuz ata şu diş zor şeymiş
birde kusması başladı sürekli ne yapıcam bilmiyorum
buarada diş çıkarırken bebekler ishal olurmuş ve karın ağrısı olurmuş öyle olduğu zaman mama veren arkadaşlar mamanın içine 1 çay kaşığı nişasta koyumn çok iyi geliyo