2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor yada sağlık ocağına gittiğimizde çok iyi dinlemek lazım hatta kafalarda sorular varsa sormak lazım evhamlı olmak hem anneyi hemde bebekleri huzursuz yapıyor aşı yapılırken ne aşısı nelerle karşılaşacağımızı bilmemiz lazım ablam bana aşılar sonrası bazı bebeklerde ateş yükselir dedi evde ateş düşürücü bulundurmayı eksik etme dedi bende aşı olduktan sonra ateş düşürücü almıştım doktora kontrole gittiğimizde ateş yaptımı aşı sonrası dedi bende 2 gün takip ettim dedim yapmadı dedim 2 .inci aşısonrası da takip et dedi evde bulundur ateş düşürücü dedi bende aldım ama olmadı ateş dedim

sütüm war canım allaha şükür ama işte biraz kilo alması için...

bnde yorgunum we kocimin abisinin oğlu we ablasının kızıo geldi şuan.. yine tepem attı akşamda kaynanam gelecekmiş.. kocamda aradı 3te dükkanda olurum tarabyaya gidelim dio:uhm:

çarşamba gecesi yola çıkıcaz Hilal'in valizini şimdiden hazırlayayım dedim ütü var yapılacak bugün böyle geçer vakit artık ne yapalım...küçük kıyafetlerinide artık kaldırma zamanı ....

ewt bnde öleyim canım tedbir olsun diye tutupta aşıya giderken daha ilaç wermiorum çocuğa takip ediorum huzursuzluk ateş belirtisi olursa weriyorum.. ki pek olmuyor allaha şükür.. sadece bizimki huysuzlaştı biraz bu aşıdan 2 saat sonra falan 1 çay kaşığından az calpol werdim..

oğlıum üstüme başıma kustu, daha eni duş almıştımÇok üzgünüm çoook

bnde yorgunum we kocimin abisinin oğlu we ablasının kızıo geldi şuan.. yine tepem attı akşamda kaynanam gelecekmiş.. kocamda aradı 3te dükkanda olurum tarabyaya gidelim dio:uhm:

yani teklifi geri çekiyorum diyosunsengözlerimebaksanab

kolay gelsinn

Nihan'ın aşı yeri 20 gündür yara halinde...her yıkamada kabuğu düşüyor biraz kanıyor sonra yine kabuk bağlıyor...önceleri hiç belli bile değildi ben de tutmadı mı diye korkuyordum...sağ. oc. söylemişlerdi dokunma diye 1 -1.5 ay sonra yara olur demişlerdi 1.5 ay sonra yara oldu...

belinaycım geçmiş olsun canım ben senin yerinde olsam gider o doktora hesap sorardım yazık değilmi yanlış teşhis yüzünden daha kötü şeylerde gelebilirdi başına şikayet edilmesi gereken biyer varsa et başkalarınında canı yanmasın güvenmesinler o doktora.eşler maalesef çok düşüncesiz oluyolar benimkisi sade sevme meraklısı kardeşimondan iyi bakıyo çoçuklarıma o hiç ilgilenmez.
üüüüüüüüüf benimkiside çok sıkıcı bir pazar.

selam. oğlum saat 3te sünnet oldu ilk yarim saat biraz ağladi şimdi uyuyor. umarim bugünü de çok ağlamadan atlatiriz. darisi tüm isteyenlerin başina.

werem aşısı yeri değil mi? o iz kalacak işte orda... kesinlkle bişey sürmemek we dokunmamak gerekior normal canım ama kanaması normal mi onu bilemedimbilmiyorumkismile

kaynanam geldi muradına erdi sewiyo torununu benim içimde türlü enzişe we korkular... hiç tek kelime etmedim ofisteler..

muhattap olmuyorum zaten şimdilik yaa kafam karıştı çay falan götürsemmi? yine wicdanım ağır basıyo yaaa((

kızlar slm bursada iki düğün var arka arkaya onların hazırelıkları var ve çok kalabalık burası o yüzden sık sık giremiyoum ama aklım sizde

oğluşum uyudu ancak vakit buldum bende günde 5-6 kıyafet ve önlük değiştiriyoruz inanılmaz salyamız akıyo eli sürekli ağzında ve çok huysuz ata şu diş zor şeymiş
birde kusması başladı sürekli ne yapıcam bilmiyorum
buarada diş çıkarırken bebekler ishal olurmuş ve karın ağrısı olurmuş öyle olduğu zaman mama veren arkadaşlar mamanın içine 1 çay kaşığı nişasta koyumn çok iyi geliyo

selam.
ya ne yorucu bir gündü,halıyı karken bir aile dostumuz var o aradı dügünden çıkmış bize geliyolarmış,hemen eşimi çagırdım haliya yardım etti duruladık tam banyoya girecekti duşalmak için bende askılı tşört esofmanın ıslak çocugu emzireyim dedim kapı çaldı,
hazırlıksız yakalandık,elim ayagım dolaştı,hemen çaykoydum bişeyler hazırladım,sofraya oturduk ablamlar geldi,:)) neyse onlar yedi gitti sonra alamlara yemek hazırla servis yap yağız durmaz bir yandan ayyyy haber vermeden gelen misafir hiç çekilmiyo evim halısız,
utandım ama geçti gitti şimdide yegenim bizde kaldı 2 gün bizde 10 yaşında erkek ,
yarın o çocuga bakar ben evi temizlerim biraz iyi olur:))
sizlerde ne var ne yok
çok geçmiş olsun. bu hastaneler bizi deney olarak kullanıyolar nasrettin hoca misali ya tutarsa, ama küçük bebekte denemesinler lütfen deneylerini ne demek yanlış teşhs. aiialh korusun başka şeylere sebep olabilir, benim bebegimede test yapmadan igne vurmuşlardı nasıl ters çıktım hastaneye ne yapacaklarını şaşırdılar bence sessiz kalma,.
Yine sıkıcı bir pazar gününden herkese merhabaaklinialirimsmile

oh oh kolay gelsin. balkonun epey geniş herhalde böyle halı falan yıkadığına
evet cnm iki balkon var evde ikiside büyük biri 9.5 üstü kapalı diyeri 7 mt üstü açık iyi oluyo halılarımı yıkıyorum..
meral hadi furkanı eymeni al da gel 2 saate kocim gelir.. gidip yıldız parkında atalım kendimizi bi ağaç gölgesineboshayallersmile
ohhhh hanımların keyfine bak.kıskanırım bende:))
selam. oğlum saat 3te sünnet oldu ilk yarim saat biraz ağladi şimdi uyuyor. umarim bugünü de çok ağlamadan atlatiriz. darisi tüm isteyenlerin başina.

hayırlı olsun cnm,küçük bebeklerin daha kolay oluyomuş, büyükler çok nazlanıyolar..

benim kocam diş hekimi ona sordum ishal ve karın ağrısı çok seyrek görülen bir durumdur diyo aman ishal ve karın ağrısı olursa diştendir deyip doktora gitmeyi ihmal etmeyin geçmiş olsun:Saruboceq:

slm kızlar..........
tüm gün bağdaydık....rüzgar vardı.gıcık bir hava........
parotis hayırlı olsun cnm.darısı damatlığına........
belinay geçmiş olsun canım....artık ben de o konuda paranoyak oldum....bir doktorun dediğine güvenemiyorum.şu doktoroda mı götürsek diye başının etini yiyorum eşimin...güvenilmez oldu doktorlara hiç..........kısa zamanda iyileşir inşallah ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…