• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

evet tubicik artık öyle gibi bir ygs ye giriyoruz lys1 ve 3 te ayrı oturumlarda olduğu için toplamda 3 sınav oluyoruz her bir denemede.
hatta lys3te çok canım sıkıldı edebiyat çabucak bitince=)

ayy bnm acil bir dersanede sınava girmem gerek hiç bşi anlamadım bu yeni sınavınn yapılısından

tubicik nerelerdesin sen bakiyim..

ewet girmemiz lazım bugün bi dershaneyle konuşmaya gittim deneme sınawlarına girebilirmiyim dedi
bana 500 tl bi fiyat verdi hıı anlamadım dedim 500 dedi :D :D

hanfendi onu duyabiliyorum çok şükür ama bu fiyat ne dershaneye yazılsam daha iyi dedim

ciddimisinnn ne 500 ü yaa..bedava sınavlara girmek..dalgamı gecti acaba..ay deliricem biri bni denemeye soksunn

Kızlar bu yıl çocuk gelişiminden gireceğim sınava 4 yıllıkdan çok iki yıllık istiyorum.Kendim evde hazırlanacağım hangi kitapları önerirsiniz?

ilk basta güvenderle basla..soruları gör sonra final ve sınavı alırsın kolaydan zora gitkii basarabilesin..hemen zorları alırsan cabuk yılarsın ögrenemessin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevineceğim...

Ben bu sene sınava gireceğim. 2003 dil bölümü mezunuym. Dil bölümü mezunu olduğum için yeni sınav sistemine göre hangi derslerden sorumluyum tam bilmiyorum. Benim zamanımda Türkçe-Sosyal ve ıngilizce idi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

herkesin sorumlu olduğu ortak dersler 1.bölümdeki ygs konuları onun dışında dil sınavı sanırım lys5ti ondan sorumlusunuz diye biliyorum.dil bölümü çıkışlı birisi size konular hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilir:)

Kızlarrrrrrrrrrrr bir sürüüü site buldum hepsi birbirinden harika, dershaneye gitmeyenler, gidipte konuları anlamayanlar tekrar etmeli, soru çözümlerini incelemeli.

Eksikleri de tamamlıyım dedim =)

Son düzenleyen: Moderatör:
slm ben yeni rasladım topiğe uzun aradan sonra bu yıl yine gireceğim inşallah
ama konuları yetiştiremessem seneye denerim artık
bakalım hayırlısı dersaneye gitmiyorum

yaa kıslar bu katsayı dureumundan haberi olan varmı şimdi ne olcak

bende giricem sınava dersaneye gitmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum,hızlandırılmış bi kurs falan olsa gidicemmafoldumben

slm arkadaşlar liseden i.h.l 99 çıkışlıyım şu an ise a.ö.f sosyal bilimler mezun bu yıl tekrar hazırlanıyorum bende uzun bi aradan sonra benim gibi gecikmiş olan varmı aranızda :dance:

çok geciktim çok ben iki yaşta büyüğüm adaptasyon sorunu çekiyorum ve feci olanı hırs yaptım oda haliyle sinir

aynı durumdayız çok gerginim anlatamam msnden yazışalımmı ancak çeken bilir

arkadaşlar ben çalışırken konuları not alıyorum acaba vakit kaybetmeyeyimmi uzun sürüyor haliyle ama daha iyi anlıyorum ne yapsam

Back