2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

sekerkız alpert siz allahtan hamile degilsiniz ben bide hamile olarak hazırlanıyorum..evett biraaz gec olabilir ama gec olması bizim için engel degilll bunu dert etmeyin

tubicik geç oldu diyemi üzeleyim yıllardır boşuna çabaladım diyemi bu yaşa kadare vlenemedimd iyemi yine evlenmişin ene azından ben okulu bitirine kadar 30 u geeçr evlennene kadarda 32 falan olrm oda kısmet çıkarsa belki çocuğumda olmaz durum böyle

olsun sen yinede yılma..demekki yapacak gücün ideallerin varmıskii tekrar hazırlanmayı göze almıssın..herseyin hayırlısı

canım bn ofisokul sitesinde konulara nereden gireceğim bi yardımcı olur usun _?

ya kıslarr han, yeni kararlar alındıya danıstaydan..şimdi nisanda yapılacak sınav iptalmı edildi

hayır canım iptal edilmedi.herşey eskisi gibi. alınan yeni kararda eskisiyle hemen hemen aynı pek farkı yok.yanlış hatırlamıyorsam 10 ocakta başvurular başlıyor..

tamam cnm yeni gelişmeler olursa burdan yazın bana..dersaneden tekip ettiginiz kadarıyla

tamam canım hatta az önce okuduğum bir haberi yaziyim sana ösym başkanı bugün açıklama yapmış başvurular 11 ocaktan en az bir hafta ileri alınmış..

kızlar mat ten özel ders alıorm konuları anlıorm amma sorulara gelince çok yabancı kalıorm önerileriniz?

cok soru cözmen gerekiyor yavas yavas baslarsın cözmeye

ya kızlar bugun bişi okudum 2010 yılındada sınavsız geçiş olucak yazıyordu?

bende kalktı dıye bılıyordum bi yazı okudumm 2010dada devam edecek diyo

ya kızlar bi dergiye abone olcam amam hangisini alsam bilmiyorum?

günde ancak 3 saat çalışabiliyorum konu çalışmalarıyla falan 200 soru çözüyorum az biraz sanki

Fem dersanesindeyim hafta içi YGS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…