• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

peki sadece ygs sınavına igrdiginde puan sonucunu ögrenemiyormusun?ilakii 2. sınavın sonucudamı önmli

Devamına bakmak istemedin heralde moralin bozulmasın diye :))
bu arada ygs barajı kaçki kaç yapmak gerekiyo puan sistemi açıklandımı

aynen öyle anthemiz :))
açıklandı 165ti sanırım baraj yine de başvuruları beklemekte fayda var o zaman netleşicek her şey..

kaydirigubbakcemile3bugünün üstüne iyi geldi bu:)ben ciddi ciddi salıları pazartesi gibi yaşamaya başladım dersane yüzünden:D

kaydirigubbakcemile3 o da doğru:)sonunda lysler bitti 1i yetişteremedim ama 3te gayet rahattım ygs de işlem hatalarım ve dikkatsizliğim sayesinde yine batırmışım kendimi de bakalım o da lyslere nasıl etki edicek.ilk defa girdim ya lys1i çözerken fenalık geldikaydirigubbakcemile4

çöz yavrucum çöz çözmeye üni yok bu devirde :D
gerçi üni bitincede iş bulabilme imkanımızdan şüpheliyim bence çalışmayalım :D :D

bugün netten konu anlatımlı video izledim Tarih dersi için
Tarih bilimine giriş ve Çağları takvimşeri falan izledim soru çözdüm hani aferin bana hani hani kaydirigubbakcemile3

çok güzel moral veririm :D
oyüzden pdrmi okusak :D :D
ders programı hazırlamam gerekiyo ama yapamadım sen dershaneye göre yapiosun tbi dmi

haha pdr o kadar kolay olsaydı ne işim olurdu dersane köşelerinde:P ben ders programı hazırlasam da uyamıyorum genelde verilen ödevlere göre falan çalışıyorum=)ama sistemim h.içi sözeller h.sonu sayısallar şeklinde.matematiği çözerken daha çok zaman harcadığım için o da..

ne kaynatıyonuz bakemmm kuzularrr:jeyyar:

mavi ben hala senin nasıl denemeye girdigini anlmadım b,r tane ygs bir adette lys sınavı olmuyon mu..yazılarından bir denemeyi 3-4 tane sınava girmiş gibi anlatıyon yada bnmi yanlıs anladım

Back