• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

iyim canım yaa sözcükte anlamdan basladık bakalımm hadi hayırlısıı hızlıca baslamam gerekiyorr iyyim bi kusuyor bi kendime geliyorum napalım bizde böyle idare edicez..sen nerelerdesin hangi konulara geldin...bn daha baslardayım

bencede:)
bugün dersanede tarama ygs olduk.ilk başlarda dikkatimi pek fazla veremediğim için matematikten kolay soruları kaçırmış olabilirim ama; sınavların bölünmesi daha iyi oldu gibi.ben kendimi çok daha rahat hissediyorum sınavlarda artık.eskiden mat1 bitti bakalım mat2de nolcak gibi kafamda hep soru işaretleri vardı.sınavların sonuna kadar duramıyordum bir tek öss de 185 dk. boyunca kalmıştım.şimdi sınavın sonuna kadar habire kitapçığı tarıyorum:))

ya biraz anlatırmısınnn yeni deneme nasıl mesela bn yg4 den giricem sadece bu bölümün kitapcıgımı verilcek yoksa biz mi içinden seciyoruz

evet sadece ona girecegim.tabi eger 310 tuturursam tuturamassam ikinci sinavada girmek zorundayım

tmm şimdi anladım:) ygs de tek bir kitapçık var.kırkar sorudan toplam 160 soru var çözmemiz gereken..
ayrı ayrı olanlar lys.onlardan her sınavın yapıldığı farklı oluyor mesela bugün lys1e giriyorsunuz 2 gün sonra lys3e.
bu sene puan sistemi de değişti bizim puanlarımızda sbslerinkiler gibi olucak.bende tam olarak yeni puan sistemini anlayabilmiş değilim ama sıralamalara bakıcaz artık tercih yaparken.o günlere görebilirsek tabi:P

tesekkürler..aradabir deneme hakında bilgilendirirsen sevinirim..hepimize basarılar:)

ya dersanelerin arada bir oluyorrr denemelerii dısardanda ögrenciler katılabiliyorrr..bir süre sonra bizde girmeye baslayalımm..hatta bn eve deneme almayı düşünüyom

ygs birşey değil de birden lysler ağır geliyor bünyeye:))
bu arada kızlar bizim başvurular ne zamandı?hatırlayan var mı bi ara haberlerde çıkmıştı..

evet

ygs 11 ocak lys 3 mayıs canım...denemelerde suan ögrencilerin netleri nasıl iyimi yani genel olarak bilgi verebilirmisin..

lgs de kac puan yapyolarr yada lys de?

Son düzenleme:
ben onu anladım da:) bir başlangıştaki mezunlar arasındaki denemeyi doğru düzgün çözdüm.deneme çözerken sesten çok etkilenirim geçen ygs de şansıma yandaki markete mal getiren kamyonların sesinden dikkatimi veremedim. ne yapabildiysem o kadar oldu.lys puanıda2 lysnin ygsyle birleşimiymiş.hastaydım lys1e giremedim 3 e girdim ama diğer sınavım eksik olduğu için puanım hesaplanmadı.bu hafta lysleri de oluruz herhalde ondan sonra puanlar hakkında bilgi verebilirim:)

Back