2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

peki sadece ygs sınavına igrdiginde puan sonucunu ögrenemiyormusun?ilakii 2. sınavın sonucudamı önmli

Devamına bakmak istemedin heralde moralin bozulmasın diye :))
bu arada ygs barajı kaçki kaç yapmak gerekiyo puan sistemi açıklandımı

aynen öyle anthemiz :))
açıklandı 165ti sanırım baraj yine de başvuruları beklemekte fayda var o zaman netleşicek her şey..

kaydirigubbakcemile3bugünün üstüne iyi geldi bu:)ben ciddi ciddi salıları pazartesi gibi yaşamaya başladım dersane yüzünden

kaydirigubbakcemile3 o da doğru:)sonunda lysler bitti 1i yetişteremedim ama 3te gayet rahattım ygs de işlem hatalarım ve dikkatsizliğim sayesinde yine batırmışım kendimi de bakalım o da lyslere nasıl etki edicek.ilk defa girdim ya lys1i çözerken fenalık geldi

çöz yavrucum çöz çözmeye üni yok bu devirde
gerçi üni bitincede iş bulabilme imkanımızdan şüpheliyim bence çalışmayalım

bugün netten konu anlatımlı video izledim Tarih dersi için
Tarih bilimine giriş ve Çağları takvimşeri falan izledim soru çözdüm hani aferin bana hani hani kaydirigubbakcemile3

çok güzel moral veririm
oyüzden pdrmi okusak
ders programı hazırlamam gerekiyo ama yapamadım sen dershaneye göre yapiosun tbi dmi

haha pdr o kadar kolay olsaydı ne işim olurdu dersane köşelerinde ben ders programı hazırlasam da uyamıyorum genelde verilen ödevlere göre falan çalışıyorum=)ama sistemim h.içi sözeller h.sonu sayısallar şeklinde.matematiği çözerken daha çok zaman harcadığım için o da..

ne kaynatıyonuz bakemmm kuzularrr:jeyyar:

mavi ben hala senin nasıl denemeye girdigini anlmadım b,r tane ygs bir adette lys sınavı olmuyon mu..yazılarından bir denemeyi 3-4 tane sınava girmiş gibi anlatıyon yada bnmi yanlıs anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…