• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Baktım zaten o yüzden kafam karışık...dersanede görüştüğüm bayan ygsnin yeterli oldugunu lysye gerek olmadıgını söylemişti ama össnin sitesinde ts 1 diyo hiç bişey anlamadım...

eğer femden alıcaksan fem dergileri var konu anlatımlıı onları tavsıye ederimm.. sonra soru bankasıı kıtapları var onları alabılırsın

Mavi olanlardanmı bahsediyosun canım? bana bugün sarı seri gelmiş geri yollucam konular çok kısaltılmış okula yardımcıymış falan filan... birde hangi kitapları almam gerekiyo fizik kimya türkçe edebiyat vs?

femin ygs için bütün ders kitapları var hem konu anlatımlı hemde soru bankası olarak ayırmışlar bende fem aldım ve anlatımı çok güzel bide renkli olması motive ediyo beni kaydirigubbakcemile3set olarak uygun fiyat oluyo tabiki ama sende warsa başka dersin kitapları set almana gerek yok bide ilk olarak konu çalış onun kitaplarını al daha sonra soru bankası alabilirsin alana kadarda yaprak testler bence en uygunu yinede siz bilirsiniz fikrimi söyliym dedimyerimseniben

al bendende okadr kızlar nasıl yogunlasıcaz tamamen ya

olabilirrr hergün bitirdigin veya testini cözdügümüz konuları sayısını yazabiliriz...

ben bugün edebiyatta yazınsal türler-Anlatım yöntemleri ve türleri konusunu bitirdim ve 4 test vardı onları bitirdim nazım türleri falan kafiyeler cart curt çok sıkıcıydı nasıl bitirdim bilmiyorum :)

evet edebiyat sıkıcıdır ama insan soruları cözünce moreli yerine geliyoo..:)

edebiyat çalışmak için daha erken ama.ezber olduğu için çabuk unutuluyor.bende bu sene yeniden hazırlanıyorum.dersanede derslere eylülün son haftası başlamamıza rağmen edebiyata bu hafta başladık.onu da öncelik ygs de olduğu için sözlü anlatım türleri vs işliyoruz.boşuna zaman kaybetmemek için.işinize karışmak gibi olmasın ama nisana kadar ygs konularına ağırlık vermek daha mantıklı:)

doğru bende bu akşam türkçeye başlamayı düşünüyodum konuya başlayınca o şekilde daha mantıklı geldi ama yarım bırakmiyim dedim sen bize yardımcı ol burdan neler işliyosunuz diye :)
olurmu hiç öyle şey işinize karışmak ne demek aksine yardımcı olmuş olursun :)

hosgeldin cnmmm kıslar artık evde sıkı bir program yapıp günlük cözdüğümüz soruları burda paylasalımmm..

hoşbulduk canım evet bencede öle yaparsak daha çok çözeceğime inanıyorum...

hoşgeldin sende bizdensin :)
Nasıl çalışıyosunuz ve günde kaç saat ben kendimi yetersiz görüyorum galiba yaa dikkatim dağılıyo sonrada derse bakmak istemiyorum :)

hoşbulduk canım belirli bi çalışma saatim yok kafama göre çalışıyorum bende kendimi yetersiz görüyorum önümde o kadar çok konu var ki karma karışık oldu bu arada bölümleriniz ne? ben eşit ağırlıkçıyım

aynen karıştırmamak lazım bi konudan diğerine geçmemek gerekiyo bitirp öyle yapmalıyız.Benimde eşit ağırlık Hangi bölüm istiyosun ve lys kaça giriceksin
ay çok komiğime geliyo lys kaça giriceksin eskiden klasik össydi kaydirigubbakcemile3

doğru bende bu akşam türkçeye başlamayı düşünüyodum konuya başlayınca o şekilde daha mantıklı geldi ama yarım bırakmiyim dedim sen bize yardımcı ol burdan neler işliyosunuz diye :)
olurmu hiç öyle şey işinize karışmak ne demek aksine yardımcı olmuş olursun :)

tamam o zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:)bu arada herkese başarılar:) ben tm'yim ygs de soru sayısı 40'a çıktığı için fen1 konularını kapsayan fizik,kimya,biyoloji de görüyoruz.onlara da arada sırada bir göz atın derim:)

ya biz onlarıda çözücez dimi onlarında bi getirisi oluyor ama çözmezsek nolur ben nefret ediyorumda o derslerden :)

kıslar bn ygs4 den giricem 4 senelik fakülteye..cünkü bnm istedigim bölüm kuaförlük ve güzellik bilgisi ögretmenligi.işallah lgs de 328 i tuturabilirm yoksa ikinciyede girmek zorundayım:(

aramızdea meslek liseli olan var mı?yada düz liseli olup mesleki programlardan secim yapan?

Back