yaw arkadaşlar ben okuldan mezun olalı baya oldu:) benimde sorum şu ben sözel mezunuyum ve bu yeni sistemde açık öğretimi kazanmak istiyorum çocuklarım olduğu için. ben şimdi tek sınava gireceğim öyle değilmi bide şu var felsefe okumak istiyorum acaba felsefe okusam bana bi faydası olurmu yani iş imkanım nasıl olur ilerde bide sizler ne önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum
Ben hiç sözel çalışmadım. Ygs matematik hazırlanıyorum hep. Ygs baraj sınavı sanırım. Değilmi? Yok öyle değilse hemen sözelede başlayım
Ben hiç sözel çalışmadım. Ygs matematik hazırlanıyorum hep. Ygs baraj sınavı sanırım. Değilmi? Yok öyle değilse hemen sözelede başlayım
15 şubatta eğer yök itirazı kabul edilirse yeniden düzenleme yapcaklarmış.öyle duyfum.yani yine değişebilir.bence 10 puan farkıda kaldırsınlar.eşit olsun :)
aynen ben de tm yim sözelden hazırlanıyorum
konuları bitirdiniz mi
2 ay kaldı
cnm olur mu hiç sadece matematik
coğrafya tarih o kadar ayrntı ve zor ki bence bir an önce başla ben hepsini çalışıyorum
ama sene başından beri coğrafyayı kapatmaya çalışıyorum
Coğrafya özellikle benimde kabusum...Sınavada az kaldı ne yaparım bilmiyorum...eyvahedigeldismile
sorma tatlım ya aynen vallahi
çalışıyorum çalışıyorum kapatamadım hala
bir de biz lise 1 de coğrafya görmediik hiç
hepsini bu sene 4 ay içinde öğrendim ben
Neden görmediniz meslek lisesimiydin canım merak ettim..?
cok garip ama kapatmana sevindim ben sözelciyim..
2.ünv. olucak benim için sistem değişince tekrardan girmeyi düşündüm
Hayırlısıyla su kat sayı işide halledilse çok güzel olucak ama..
merhaba kader ortakların ygs kardeşleri
yha bende ygs zedelerdenim ben meslek lisesindeyim ama bölümüm dışı sözelden özel eğitim tercih edicektim ama katsayı böyle olursa ne yaparım bilmem bölümümü düşünmüyorum en azından öğretmenliğini asla öff napıcam bilmiyorum bu olay çıktığından beri ders çalışamıyorum nasılsa katsayı aşılamıycak diyorum boş veriyorum öff
merhaba kader ortakların ygs kardeşleri
yha bende ygs zedelerdenim ben meslek lisesindeyim ama bölümüm dışı sözelden özel eğitim tercih edicektim ama katsayı böyle olursa ne yaparım bilmem bölümümü düşünmüyorum en azından öğretmenliğini asla öff napıcam bilmiyorum bu olay çıktığından beri ders çalışamıyorum nasılsa katsayı aşılamıycak diyorum boş veriyorum öff
anadolu ünv.
Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri...
Hiç stres yapma tatlım.Normal deneme sınavına girip cıkacakmışsın gibi düşün:)
Öğretmenlik istiyorum umarım olur...Hayırlısıyla..
Sen hangi bölüm okumak istiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?