2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

sanada iyi geceler canım
erken kalkmak en iyisi
bende yarın erken kalkmayı planlıyorum
yoksa günün yarısı gidiyor
tabi bu saatte yatılınca nasıl kalkılırsa artık

canım ben 2 ve 3 birbirinin devamı diyorum.
nizamı cedit 3. selim döneminde yeni kurulan ordunun ismi.
iradı ceditte, nizamı cedit ordusuna gelir sağlamak amacıyla kurulan hazinenin ismi.

ben de tarih çalıştım bütün gün. 10-15 gün sonra yıllık izne ayrılıyormuş eşim. bizde memlekete gidicez. gidene kadar tarihi bitirmem lazım. izinde ders çalışamam. offf hiç gitmek istemiyorum.

günaydın kızlar maşallah ne güzel çalışmışınız bende biraz türkçeden soru çözdüm akşam şimdi işteyim gündüz hiç çalışamıyorum dolasıyla sadece akşamları bakabiliyorum...

canlarım günaydın opuyorumnanaktan

burda kar yagdı cok güzel aksam içime dogmustu sabbah karı beklıyordum 8bucuk gıbı uyandım sonra bıdaha yattım sonra kalk dedım kendıme ve kalktım kahvaltı yaptım

smdı de tarıhten ilk defa video izlicem dunku calıstıgım konudan atturk inkılkaplarından

hadı sızde baslıyın calısmaya gorusurz canlarım

günaydın herkese..
ececik canım iyisin değilmi artık atlattın iyice.maşallah çok güzel çalışmışsın ama burada yokken..

başak sende iyi çalışmışsın..
ya siz hepiniz harıl harıl soru çözüyorsunuz..ben sorularımı bitirmek istemiyorum son 2 ay sadece soru çözmek istediğim için.konu bitimindeki testi çözüyorum o kadar..genelde hep konu çalışması ve tekrar yapıyorum..tarihi iyice oturtmam gerekiyor..

gülsucum bende nizamı cedid ten sonra ıradı cedid kuruldu diye biliyorum gelir sağlaması için..dün çalıştım o konuya..

şimdide ingilizce çalışacağım..

ohcanımadeysın tatlım nasılsn canm ben de konu sonundakı soruları çözuyorum bol soru var

kızlar pelin hocayı begendm tarıhten. dunku calıstıgımı konunun vıdeosunu izledım baya iyi oldu.
keske onceden de kendım calısıp vıdeoları takıp etseydım. özetle ugrascagıma.

smdı de ataturk ınkılaplarının soruları yarım kalmıstı onları bıtrcem130 soru var su datanın kıtabı baya guzel konu anlatımı kıtabında bıle okadar cok soru var

kızlar atürk inkılaplarını calısyorum dıe tarıhı bıtrdım zannetmeyınkaydirigubbakcemile3

ben sondan basladımaklinialirimsmile

başak zaten en çok inkılap tarihinden çıkıyormuş..ondada inkılaplardan çıkıyormuş..osmanlıda çok vakit kaybetmemek lazım..ama yinede konu bütünlüğü açısından bilmek iyi oluyor..osmanlıdan başlayıp inkılap tarihinin bitimine kadar yaşanan önemli gelişmeler hep zincir gibi neden sonuç ilişkisi var..

zatten ınkılaplardan sonra dıs polıtakya bakcam sonra basa döncem tatlım ben de sana yazdktan sonra 70 tarıh sorusu çözdm daha bıtmedı 60 sorum daha var sonra arkdasla buluscam

sen ne calısyorsun canm

günaydın arkadaşlar
yeni başlıyacam çalışmaya
gazetenin verdiği soru bankasını almayı düşünen varmı
gerçi yeterince kaynak var bende ama yinede alacam

fatosbrn ve gülsucum gunaydın nasılsınz bakalım bugun

fatosbrn erken kalkamamıssın anlasılan canm gormedm bem hangı yayınmıs

günaydın arkadaşlar yeni kalktım kar yağıyor bugün öğlen galiba evdeyim çünkü akşam yaprak dökümü var ama yemekde yapmam lazım öğlenleri iyi çalışamıyorum vakit geçiveriyor hemen herkes ne güzel çalışmış
ecesu canıma deysin saolun arkadaşlar orduyu biliyodum da diğerini hatırlayamamıştım...
bende bugün tarihten biraz test çözüyüm ve karışım problemlerine devam ediyim diyorum...
başakımm ocelerin ne renk süslükaydirigubbakcemile3 arkadaşlar hızlandırılmış kursa gitsem mi acaba...

gülsu günaydın
bende hızlandırılmış kurs konusunda kararsızım
daha mı çok vaktiğm gider diye düşünüyorum

gülsucum ojelerım bordoya yakın bı renk

valla dersnenın pek faydası yok bence ama hızlandrılmıs olunca belkı tempoya grme acısından olabılır gülsucum ve fatosbrn

sadece matemtık ıcın gerkelı matematıgı de baya ıyı yapıyosunuz bence gerek yok dıe düşünuyuyorm kızlar

sabah erken kalkcam gitcem öğlene yorgun olurum öğlen kesin uyurum akşam çalışırım ama hiç gezemediğim için canım istemeyebilir off bilmiyorum bööyle düşünüyorum eşim de git diyorr...bekarken ki gibi olmuyor tabi ütü oluyor yemek yap evi temizle baş ka başka şeyler kaydirigubbakcemile5

pimpirikli nerde arkadaşlar merak ediyorum konuyu açtı gitti hiç gelmiyor ataması oldu herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…