2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar çalışma bakanlığın yazılı sınavına girdim ya kazanmışım mülakata gidecem salı günü dua edin benim için ne olur ohcanıma deysin özellikle sen dua et hamişlerin dua sı geçermiş

aaa canım çok sevindim ahyırlısı olsun inşallah mülakattanda geçersin.Allah yardımcın olsun

Rabbim yolunu açık etsin hakkında hayırlısı olsun inşallah!

allah razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim size iyi dilekleriniz için
inşallah kazanırım mülakatı da

aaahhh aaahhh nerdeyse bir sene olmuş bu başlığa yazmaya başlayalı sınav geçelide aylar oldu ama daha yarın tercih yapıcaz((( burdaki arkadaşlar ne durumda acaba?????

Fatma Karagöz videolarını upload edebilir misin ? lütfeenbende bu sene sınava gireceğiim lütfen sınava hazırlanıyorum internette 2 tane videosunu buldum harika anlatıyor Fatma karagöz hoca geometri 1 geometri 2 videolarını upload edebilir misin acaba youtube veya baska siteye lütfeeenn kazanmam gerek sınavı evdekiler cok sıkıstırıyor kazanamazsam biterim ( kadınlık dayanışması yapılım lütfen canım

merhaba canım uzaktan eğitim videolarını indirebileceğim yer varmı acaba ????

Arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum sınavsız üniversiteye gecısım mumkunmudur bılen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…