- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #10.301
kızlar çalışma bakanlığın yazılı sınavına girdim ya kazanmışım mülakata gidecem salı günü dua edin benim için ne olur ohcanıma deysin özellikle sen dua et hamişlerin dua sı geçermiş
Rabbim yolunu açık etsin hakkında hayırlısı olsun inşallah!kızlar çalışma bakanlığın yazılı sınavına girdim ya kazanmışım mülakata gidecem salı günü dua edin benim için ne olur ohcanıma deysin özellikle sen dua et hamişlerin dua sı geçermiş
kızlar çalışma bakanlığın yazılı sınavına girdim ya kazanmışım mülakata gidecem salı günü dua edin benim için ne olur ohcanıma deysin özellikle sen dua et hamişlerin dua sı geçermiş
tebrikler arkadaşım hakettin ben atanamadım darısı benim başıma inşallahilk defa tercih yapmıştım cuma günü şimdi öğrendim 1.tercihime atandımm devlet hastanesine
tebrikler arkadaşım hakettin ben atanamadım darısı benim başıma inşallah
canım ben uzaktan eğitimin öğrencisiyim. bugün başladı matematik dersleri henüz bitti hatta. Fatma Karagöz diye bi bayan.. wala onun dışında site bilmiyorum , eşimin benim için indirdiği konu anlatımlı cd ler var elimde bir de ama ihtiyaç duymadım henüz. istersen senin için bakıp bi yerden upload edebilirim...
bu arada Doğan hoca kim? nasıl anlatıyor?
benim uykum sistemim bozulmaya çok müsait zaten.. bıktım vala :1no2:
canım ben anneme gelmeden önce uzaktan eğitim videolarının matemtik hariç hepsini kaydettim dvd ye..
bilsayara attım gelir gelmez..
istersen dvd yi sana yollayayım..ama eline ne kadra zamanda ulaşır bilemem..zamanın kısıtlıymış ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?