Merhaba arkadaşlar,
Bu topiği ilk açtığım gün karman çorman bir halde, hedefsiz ilerliyorduk. Kimimiz çalışmıyor kimimiz aksatıyorduk çalışma planlarımızı . Bu nedenle bir grup oluşturmaya ve istikrarlı bir şekilde çalışmaya karar verdik. Grup oluştuktan sonraki bölümümüz sayfa 39-40 tan itibarendir.
ışte 2010 KPSS grubu ve özellikleri :
2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBU KURALLARI
1- Hergün düzenli olarak topik takip edilecek ve gün boyu neler çalışıldığı belirtilecek
2- Pazar günleri en geç saat 23:00 a kadar hafta boyu neler çalışılmış, hangi konular bitirilmiş, planda aksayan yönler neler ya da fazladan çalışılmış yerler var mı bildirilecek.
3- Pazar günleri en geç saat 23:00 a kadar diğer pazartesiye kadar nelere çalışılacağını gösteren haftalı plan bildirilecek
2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBU CEZALARI
1- En fazla 3 gün mazeretsiz olarak gruba gelmeyen, grubun motivesini bozan, kendide laylaylom yapan ve çalışmayı sürekli aksatan kişiler gruptan atılacak.
2- Pazar günü gelip haftalık programına en fazla uymayan kişi cezalandırılacak
ÖRNEK: diğer topiklere girip “BEN TEMBELıM ve bu nedenle bu hafta ders çalışma programımı uygulayamadım, hep erteledim. Şimdide geçen zamanı telafi edemiyorum. Pişmanım gelecek hafta daha iyi olacağım.” Yazacak . bunun gibi cezalar
2010 ÇALIŞMA GRUBUNUN ÖDÜLÜ
Her Pazar günü verilen bilgiler ışığında haftanın en iyi çalışanı planını en iyi şekilde uygulayanın ismi buradan yayınlanacak
ÖRNEK : çalışma grubu 1. hafta en çalışkanı basak23 tebrikler … gibi ödüller...
2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBUNA KATILMAK ıÇıN;
Azimliyim ve bundan sonra planlı bir şekilde kpss çalışmayı düşünüyorum ve hergün düzenli olarak grubu takip edebilirim verilen kurallara ve cezalara uyarım diyen herkes
Pimpirikli (yani bana) özelden ya da ziyaretçi mesajlarından ulaşabilir listeye adını yazıp onu da kucaklar grubumuza dahil ederiz.
Bu belayla uğraşan herkesi bekliyoruz
NOT: Arkadaşlar grubumuza dahil olmayan kişiler lütfen topiğimize motivasyonumuzu düşürecek rencide edecek şeyler yazmasın . Biliyorsunuz bu sınav hepimiz için önemli ve bu nedenle sizlerden destek bekliyoruz.
2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERı
Moonserose0
Anelim
Pikolata
Aycank
Ozge_murat
MiSa
Basak23
Birgece
Gülsu
Ayselgitbasımdan
Walker