- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.941
ohcanımadeysin coğrafya denemelerde 3 yanlışım çıkıyor 2 de oluyor nasıl senc
günaydın kızlar ne güzel akşamları çalışabiliyosunuz
ben iş yerinde ne kadar bakabilirsem evde kızım paçamdan ayrılmıyo malesef
başakcımmm valla ben bi ara acayip kopmuştum zaten gelmiyodum ya burayada şimdi işte yavaş yavaş toplrlanıyorum hayırlısı artık okul açılsın sende hızlanırsın tekrar orda daha iyi çalışıyodun galiba
ekol hocayı bende not ettim bakayım bugün kulalklığımıda getirdim artık burda dinleyebiliyorum
dün akşma tlfnuma da attık sözelciyizden indirdiğimiz knu anlatımlarını yolda onlarıda dinliiicem
cuma akşamı deneme var biraz tarih coğrafya çalışabilsem çok iyi olcak
hadi bakalım herkese kolay gelsin
Daha önce sınava girdinmi ecesu kaç netin vardı coğrafya ve tarihten?3 yanlış fena değil diyorsan full yapıyorsundur.benim 2002 puanım 85 :2 ay hızlanırılmış kursa gittim o kadar o dönem.bu sene kasımda başladım ama hala full olmuyor:uhm:günaydın hanımlar,
4 günlük hastalıktan sonra nihayet iyileştim. çok fazla ders çalışamadığım için buraya yazmadım. matematikten karışım, yüzde, kar zarar ve faiz probleriyle ilgili karışık test çözdüm. ilk konulara tekrar döndüm 30 soru da sayılar konusundan çözdüm. işlem konusuna çalıştım. geometri ve türkçeye çalışmaya başladım. geometriden 2 konu çalıştım. 50 ye yakın test çözdüm. türkçeden de sadece 2 konu çalışabildim.90 tane de türkçeden çözdüm. yattığım yerde içim içimi yedi valla ders çalışamıyorum diye. tarih ve coğrafyaya da başlayacağım artık.
berry canım bana sormamışsın ama ben de yazayım dedim. 2 veya 3 yanlış bana göre fena değil. sınava daha çok var nasıl olsa. o zamana kadar soru çözdükçe belki de hiç yanlış yapmazsın.
gülsücum akşamları da ders çalışıyorsun ne kadar güzel yaa. bende gece ders çalışmayı çok seviyorum ama sağolsun eşim erkenden yatırıyor beni de. yemek, çay, meyve derken hemen 12 oluyor. eşimi uyusun diye beklerken bazen kendim de uyuyorum. uyumazsam kalkıp ders çalışıyorum.
Daha önce sınava girdinmi ecesu kaç netin vardı coğrafya ve tarihten?3 yanlış fena değil diyorsan full yapıyorsundur.benim 2002 puanım 85 :2 ay hızlanırılmış kursa gittim o kadar o dönem.bu sene kasımda başladım ama hala full olmuyor:uhm:
canım fena değil derken süper demek istemiştim. sanırım yanlış anladın beni. ben de 2008 de girdim canım. ama ders çalışmadan girdim. 2008 de tayinimiz çıkacaktı eşya toplama falan derken hiç çalışmadım. ona rağmen genel kültürde 52,75 netim vardı.Daha önce sınava girdinmi ecesu kaç netin vardı coğrafya ve tarihten?3 yanlış fena değil diyorsan full yapıyorsundur.benim 2002 puanım 85 :2 ay hızlanırılmış kursa gittim o kadar o dönem.bu sene kasımda başladım ama hala full olmuyor:uhm:
canım fena değil derken süper demek istemiştim. sanırım yanlış anladın beni. ben de 2008 de girdim canım. ama ders çalışmadan girdim. 2008 de tayinimiz çıkacaktı eşya toplama falan derken hiç çalışmadım. ona rağmen genel kültürde 52,75 netim vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?