2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende şimdi ekol hocadan dinleyeceğim tarihi..iyi oluyor o kadının notlarıda..kitaplardan farklı anlatıyor..ekstra bilgi oluyor..

kızlarr mrh.bende kpssye hazırlanıorumm.kursada gidiorumm.anayasaya nası hazırlanıosunuzz.çalışma metodlarınızz nasıll.güncel konularla ilgili çalışmlar yapıomusunuzz_??

günaydın hanımlar,
4 günlük hastalıktan sonra nihayet iyileştim. çok fazla ders çalışamadığım için buraya yazmadım. matematikten karışım, yüzde, kar zarar ve faiz probleriyle ilgili karışık test çözdüm. ilk konulara tekrar döndüm 30 soru da sayılar konusundan çözdüm. işlem konusuna çalıştım. geometri ve türkçeye çalışmaya başladım. geometriden 2 konu çalıştım. 50 ye yakın test çözdüm. türkçeden de sadece 2 konu çalışabildim.90 tane de türkçeden çözdüm. yattığım yerde içim içimi yedi valla ders çalışamıyorum diye. tarih ve coğrafyaya da başlayacağım artık.

berry canım bana sormamışsın ama ben de yazayım dedim. 2 veya 3 yanlış bana göre fena değil. sınava daha çok var nasıl olsa. o zamana kadar soru çözdükçe belki de hiç yanlış yapmazsın.

gülsücum akşamları da ders çalışıyorsun ne kadar güzel yaa. bende gece ders çalışmayı çok seviyorum ama sağolsun eşim erkenden yatırıyor beni de. yemek, çay, meyve derken hemen 12 oluyor. eşimi uyusun diye beklerken bazen kendim de uyuyorum. uyumazsam kalkıp ders çalışıyorum.

ecesu sende bayağ çalışmışsın tatlışım ben gündüzleri çalışamıyorum ev de duramama gibi bir huyum var gezentilikten genelde akşamları çalışırım eşimde ben çalışırken çok sıkılıyor oda aynı benim gibi gezmeyi çok sever biyerlere gidelim diye başımdan gitmiyor oda benim koca bebeğim bazen annemlere annesine gönderiyorum bazen de kendi bi gezip geliyor napıyım bu sene böyle oldu sonu hayırlı olur inşallah...kaydirigubbakcemile5

bende yine yeni kalktım akşama planım karışım problemlerine başlamak tarihten dağılmadan sonraki konuya geçebilirim yada biraz test çözerim inşallah uygularım birazdan çıkıcam evden hava bugün de çok güzel..

Son düzenleme:
oooo herkes burda gunaydın kızlarr

ya ben daha yenı kalktım ama yarından ıtıbaren erken kalkmaya baslıyoryum tatıl de bıtıo zaten gülsucum hava cok güzelmıs gıdıcekmısın gezmeye takılıyorum kızmıyorsun demı canımzemuszemus

ecesu canım ne guzell calısmıssn aferın sana

ohcanımadeysın tatlım sen nasılsn

ben de bugun tarıhden vıdeo izlıcem hıc daha ızlemedım ama ıpek hoca ıyıymıs galıba

merhaba tatlım evet canım okul acılsa daha ıyı calısısrım tatil yaramadı ne yazıkkı bana canım benım calısmıyorum dıe gırmemezlık yapma bakk

Daha önce sınava girdinmi ecesu kaç netin vardı coğrafya ve tarihten?3 yanlış fena değil diyorsan full yapıyorsundur.benim 2002 puanım 85 :2 ay hızlanırılmış kursa gittim o kadar o dönem.bu sene kasımda başladım ama hala full olmuyor:uhm:

başakcım iyiyim güzelim sen nasılsın
sabah pelin hocayı dinledim...
sonra bir uykum geldi ki..gittim yattım
annem başıma geldi kalk çalış diye:)))
neyse kalktım sonrada arkadaşla msn de konuşmaya başladım
annem kalkmadın çalışmıyorsun diyor..aslında haklı kadın
ben çalışayım diye elimi hiçbir şeye sürdürmüyor..
neyse kalkayım bari ben..

berry 2 yda 85 çok iyi nasıl başardın neler yaptın..mesela hangi dersten ne kadar ağırlık verdin çalışırken..
ben tarih halletme derdindeyim şu aralar
sonra coğrafyaya başlayacağım.

bundan sonra giricem inş başakçım hiç bişey çalışmazsam sizden gaza gelirim belki
bende tarih izledim ipek hoca mııı fisfisfis ben pelin hocadan dinledim ekol den yanlış yerimi açtım acaba ama pelin hoca da iyi geldi bana
yalnız ben sürekli aynı yerlerde dönüyorum tarihten iki konu bitirmiştim şimdiye kadar ilk iki konu yine onları dinledim e azından şu 2. selime kadar gelebilseydim bugünde izne çıkıcam 3 gün evde inş çalışabilirim

merhaba kızlar
oh oh herkes güzel gidiyorr
ben gece çalışmayı çok seviyorum gerçi gündüzde seviyorum ama iş yemek gezme derken çok çalışamıyorum
dersaneyede gitmiyorum bide gitsem çalışmaya vakit kalmayacak
he bide oğlumu unutmayım
nese haftaya okullar açılıyor gündüz daha fazla ağırlık verebilirim
berry 85 gerçekten güzel puan

canım fena değil derken süper demek istemiştim. sanırım yanlış anladın beni. ben de 2008 de girdim canım. ama ders çalışmadan girdim. 2008 de tayinimiz çıkacaktı eşya toplama falan derken hiç çalışmadım. ona rağmen genel kültürde 52,75 netim vardı.

Son düzenleme:

genel kültürden 50 netim olsa daha ne isterim..
genel yeteneğim de iyi..yani matematiği fullesem türkçedende 25 netim olsa..ahh ah..90 üstü olur galiba..
bide ingilizceden 42 doğru yaptımmıydı benden mutlusu olmaz..sempatiksalakcinni

aşk olsun 2 gündür yokum hiç soran olmamışolumunekankayizsmileinternet yoktu 2 gündür delirdimmmm kızlar.şimdi geldi hemen atladım tabi bu arada boş durmadım bende matematikten faiz problemlerini bitirip soru çözdüm tarihten sonunda osmanlıyı bitirip tekrar ettim ara ara edicem yine.coğrafyadan 3 kitaptan ekonomik coğrafyayıda bitirdim sadece madenlere bakmadım.bugün onları bitiricem 100 tane de soru çözdüm

Son düzenleme:
maşallah ececik ne güzel çalışmışsın.

ohcanımadeysin ben de matematiği daha hızlı çözüp zamanı yetiştirsem benimde sorunum kalmayacak. inşallah emeğimizin karşılığını alırız.

slm kızlar nasılsınız...bende çok fazla ders çalışamayanlardanım kursa gidiyorum ama çalışmayınca pek işe yaramıyor inş. bende sizlerle beraber gaza gelip çalışabilirrim..

ececcık tatlım özurdılerım ınan aklımdaydın ama yazmamısım hıc. senı unutrmuyuz hıc.

masallh tatlım ne guzel calısmısıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…