2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım calısyormusunz ben de bugun tarıhten vıdeo ızlıcem demıstım ya izlemedım.

önce kendım kıtaptan okuyorum 2 kıtaptan sonra ızlıcem pekısır dıe.ataturk inkılaplarını calısyorum

işte geldimm başakcım kızmıyorum tatlışım anneşimle çarşıya çıktık makyaj malzemeleri aldım bide annem bana hediye bişeyler aldı akşama yaptığım planı uyguluycam inşallah herkes süper çalış mış yine
ececik bebişim bende sana bişeyler yazıyorum niye yazmıyor diyorum
yemek işini halledeyim başlarım çalışmaya inşallah arkadaşlar öncede yazdım kpss pratik kartları var küçük defter şeklinde çok güzel tarih,coğrafya vatandaşlık için almanızı tavsiye ederim...özet olayına gerek yok

ecesu yanlış anlamak değil de eh deyince dedim ki çok mu yanlışım benim çünkü kendim kızıyorum.
2002 de çocuk yoktu ben özet ve tekrarla gittim yeni mezundum oturup tekrarla çalıştı.çok soru çözmedim ama çok iyi anlamıştım konuları hocalar iyiydi öyle iyi bir dersanede değildiben bilmediğim için net olayı hukuk iktisat ve işletme derslerine bile girmiştim tam 100 tane puanım hesaplanmıştı.netleim iktisatta falan iyiydi biz üniversitede gördük gerçi ingilizceydi ama öğrenmişiöm.

kızlar bu tarih beni öldürecekdelikafadulden
çok zor ilerliyorum hep unutup tekrar başa dönüyorum
bütün günüm tarihle geçti
diğer derslerde böyle olmuyor başlıyorum bitiriyorum soru çözüyorum

mrh kızlar.mehmet şahii'in videosunu izleyen oldu mu tarihten ya da kitabını alan?tarihi şifreli anlatıyormuş diye yazmışlar nete

o kimmiş ilk defa duydum bende mattan 42 karışım problemi çözdüm biraz daha mı çözsem tarih mi çalışsam karar veremedim ececik,gülşah sizler napıyosunuz nasılsınız kuzucuklar...

o kimmiş ilk defa duydum bende mattan 42 karışım problemi çözdüm biraz daha mı çözsem tarih mi çalışsam karar veremedim ececik,gülşah sizler napıyosunuz nasılsınız kuzucuklar...

canım bende coğrafya baktım biraz sonrada güne gittim geldim tipi vvar burda elektrik gidip geliyo çalışamadım bi türlü:kedi:

aa burda hava bugün çok güzeldi bugün daha mı iyi hissettin kendini değişiklik olmuştur ececik

bende nette gördüm,şifreli anlatıyomuş diye.alan varsa sorayım dedim,zaten netten satılıo kitap da.kararsız kaldım,tarihten pek ii deilim , ii bi kaynak bulmaya calışıom.ii çalışmalar herkese

canlarım iyi geceler nasılsnz bakalım uyudunuz mu yoksa harıl harıl ders mı calısyorsunuzlaelaelaelaelae

kızlar ben de bugun ıyı calıstım tarıhten ıhtıyac ve datadan atatürk inkılaplarını bıtrdm özet cıkarmadım okudum çizdm ıyı anldım ama.143 tane de soru çözdm dızı ızledım bıd e matematıkten 1test çözdm

yarında datadakı soruları çözcem sonra videosunu izleyıp pekıstrcem

smdı de uykum yok bı matematık testı çözeyım barıkaydirigubbakcemile2

bu arada yarında erken kalkcam 11 de kalkıyorum baslayıncaya kadar öglenı gecıyor.8bucuk 9 gıbı kalkamayı düşünuyorm ama insaşşh bakalım:Saruboceq:

arkadaşlar tarih çalışıyodum şu sorumu yapabilir misiniz birasss ayıp olyor amaaaa
1-yeniçeri ocağının yaşatılması
2-nizamı cedit adıyla yeni bir ordunun oluşturulması
3-ıradı cedit hazinesinin kurulması
3.selim dönemindeki gelişmelerden hangileri birbirinin devamı sayılabilir
birde iradı cedit neydi hatırlayamadım aslında daha iki sorum daha varda onalrıda yarın soruyum...
ayyy kimsede yok herkesler yatmış çalışmış çalışmış yorulmuşş boshayallersmile

gülsu maalesef sorun beni aşar daha çoook başlardayım ben
çok şükür ilk türk islam devletlerini bitirdim:sm_cool:
80 soru çözdüm uykum geldi yatacam artık
bir aksilik yarın coğrafya Tür. fiziki özelliklerine çalışacam
coğrafyanın ilk konusundan pek bişe anlamadım anlamıştım aslında ama sorularda cuvalladım

eccecık canım ıyı geceler gülsucum ben o konualrı bılmıyorum oyuzden yanlıs bı cevap vermemek ıcın cevaplkamıyorum kusura bakma tatlım ben de bıtane daha mat testı çözdm 1 paragraf testı çözup de yatayım barı sabah erken kalkmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…