• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

anammm herkes burda..başakcım ingilizce çalıştım ben sabahtır..
devam etmeyi düşünüyorum ama ben ingilizceden program yapamadım..neye çalışmam lazım sırasını bilmiyorum zor oluyor..eşime diyeceğim bana günlük ödev versin..akşamada konrtrol etsin..mesela kelime ezberle dediyse akşama o kelimeleri bana sorsun..
paragraf oku dediyse çevirisini kontrol etsin..falan filan..böyle olmuyor..delircem..

hadi ben çıkıyorum kuzular daha kahvaltı yapmadım hemen size bakmaya geldim kahvaltı yapıyım da başlıyım çalışmaya görüşürüz iyi çalışmalar...

merhaba arkadaşlar

ders çalışmaya yeni başladım ev soğuk bugün. kaloriferi yakmamışlar. üşüdüğüm için yataktan kalkamadım bir türlü.

gülsu ve fatosbrn eğer dershaneye gitme imkanınız varsa gidin bence. benim bulunduğum yerde dershane yok kitap bile bulamıyorum. eğer olsaydı düşünmeden giderdim.

arkadaşlar tarih çalışıyodum şu sorumu yapabilir misiniz birasss ayıp olyor amaaaa
1-yeniçeri ocağının yaşatılması
2-nizamı cedit adıyla yeni bir ordunun oluşturulması
3-ıradı cedit hazinesinin kurulması
3.selim dönemindeki gelişmelerden hangileri birbirinin devamı sayılabilir
birde iradı cedit neydi hatırlayamadım aslında daha iki sorum daha varda onalrıda yarın soruyum...
ayyy kimsede yok herkesler yatmış çalışmış çalışmış yorulmuşş boshayallersmile

canım 2 ve 3 olacak.yeniçeriyi kaldırmak istediği için öldürülmüştü zaten 3.selim.iradı cedit nizamı cedit ordusunun ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan hazineydisositososito

Son düzenleme:
gülsucum ben soruya hemen atladım ama zaten arkadaşlar çözmüş.bende gece 4 te yattım osmanlı kültür uygarlığına çalışıp 110 soru çözdüm öyle uyudum.internet alt yapı çalışması varmış ara ara internet gidip geliyo sinir oldum ya buraya girmeden ders çalışamıyorum gibi geliyo sabahtır yoktu yine,yeni geldi.burda o kadar kar varki arabalar bile iyice gömülmüş karın altınaboshayallersmile

günaydın herkese..
ececik canım iyisin değilmi artık atlattın iyice.maşallah çok güzel çalışmışsın ama burada yokken..

bitanem benim tşk ederim allaha şükür iyiyim artık,ders çalışmak sorumluluk gibi oldu buraya geleli ii oldu böyle ne güzel destek oluyoruz birbirimizeopuyorumnanaktansenin yaramaz napıyo bakalımm ısır benim için fıstığı:emir_bebek:

ailesi gelip yardım edenle çok şanslı çocuk ev işi yemek sofra derken canım çıkıyor.önüme hazır konsa oohh ne rahat olurdum.kızım okuldsn 5 de geliyor o bile yetmiyor.
Bu haftaki planım dersanede matematik ve tarih başladığımız için ona devam edicem.cografyadan deneme ve türkçenin deneme sınavlarını bitiricem.(yargının bitiricem küçük kitapları)

ailesi gelip yardım edenle çok şanslı çocuk ev işi yemek sofra derken canım çıkıyor.önüme hazır konsa oohh ne rahat olurdum.kızım okuldsn 5 de geliyor o bile yetmiyor.
Bu haftaki planım dersanede matematik ve tarih başladığımız için ona devam edicem.cografyadan deneme ve türkçenin deneme sınavlarını bitiricem.(yargının bitiricem küçük kitapları)

evet haklısın benim annem geleli 1 hafta oluyor ama acaip rahatladım..kızım küçük ve sürekli ilgi istiyor..tam yürüme ve konuşma dönemi.ilginin en fazla olması gereken bir dönem ve ben eksik kalıyordum..ne kızla doğru düzgün ilgileniyordum ne yemek ne ders..hepsi yarım yamalak çok zor oluyordu..motivasyonum iyice düşmüştü.hatta üzerine düşmeyip öylece sınava girip çıkmayı bile düşündüm..sonra annemi çağırdım..en fazla 1 ay kalabilecek..çünkü yaşlılarada bakıyor memlkette..olsun bana yeterde artar bile o...kadın hem kızla ilgileniyor hem yemek yapıyor hem temizlik..
görseniz çocuk 1 haftada nasıl değişti..aklıda kendide büyüdü..ozaman anladım çok boşlamışım çalışma derdine çocuğu..şimdilik çok rahatım...

haklısınız kızlar helede çocuk olunca çalışmalar daha zor oluyor
haftaya okullar açılıyor ben biraz rahatlarım artık
Türkiyenin fiziki özelliklerini bitirdim sorularını çözecem
sonra yemek yapmam lazımakannehir
akşamada geometri var sırada:sm_cool::sm_cool:
tarih ve coğrafyadan sonra çok iyi gelecek

berry bende ihtiyacta bazı hocaların ismini duymuştum ii diye.sana da sordum tarihcinin ismini ama cevap vermedin.bi de sizin grup ne zaman başladı?

arkadaşlar bu ekol hoca öss mi anlatıo,kpss mi?kpss tarih videosu yok.bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.ii çalışmalar herkese

mlkav ikisini de anlatıyor kpss ekol hoca yaz çıkar tatlım
yaaa iyi ki evde kaldım yani komşu geldi çalışamadım bide yemek yaptım sadece 40 tarih sorusu yaptım tam coğrafya çalışıyodum kaldı...

geometri üçgende açıyı bitirdim
25de soru çözdüm
gece vatandaşlık çalışacam
şimdi bırakıyorum geceye kadar bakmam beynim sulandı bugün resmen

kızlarr merhabalar valla sıız tebrık edıyorum hem ev işi hem cocuk bıde eş var ilgılenmenız gereken valla ben evde hıc bı ıse dokunmuyorum yıne de zaman yetıremıyorum

bende bugun ıyıkı erken kalkmısım sabahtan 3saat calıstım sonra arkadsın yanına gttım 2 yaprak testım vardı turkceden onu çözdm paragraf smdıde kafam dagılsın dıe bırazcık mat sorusu çözeyım sonra tarıhe devam etcemı

tarıh mat derken egıtım bılımlerını de bosladm valla

ben yine tarih çalıştım ingilizceden sonra..
40 soru çözdüm biliyorum çok az ama şimdilik sadece konuları oturtmak istiyorum ben..
şimdi tekrar ingilizce çalışacağım..
Allahım yaa hayırlısıyla istediğimiz yerlere girsek..

tarihçi asuman hoca sanırım derse birkaç dakika geç girdim de.coğrafya aşkın,türkçe başta sema hocaydı sonra değişti

Back