• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar
bugün hiç ders çalışamadım
bütün güz temizlik yaptım bayadır dersti gezmeydi evle ilgilenmiyordum
şimdide yemek yapacam offfffffffffffff
ama yemekten sonra mat çalışmayı düşünüyorum

suus tebrik ederim gece bu soruyu bir türlü çözememiştim
ben 260ı hep 312den çıkarıp duruyordum
indirimli fiyatı göz ardı etmişim:oklava:

kızlar merhabalarr
haftasonu arkadşaım bendeydi karacan dersanesine gidiyo eskde bana notlarını getirdi inş onlarada bakıcam sabah işe gelirken yediiklim eğitim yaprak test getirdim 39 soru çözdüm bu saate kadar bugün verimsiz geçti
cuma günü denemeye giricem tarih ve coğrafyaya biraz bakmak istiyorum
kızlar siz başka hangi sitelerden video izliyosunuz sözlciyiz diye bi sitede mp3 formatında var video da bulursam çok iyi olacak

başakcım sendede var bi ağırlık ama sen çabuk silkelenirsin yaa şimdiye kadar çok iyi geldin zaten bayaa da bi konu bitirdin eğitimden filan tarih benimde belammm başlayıp başlayıp bırakıyorum

tatlım benım hosgelldın yok ya cok konu eksıgım var artık oldgu kadar napayım

ben sdece mat dogan hocadan vıdeo ızlıyorum tarıhten hıc vıdeo ızlemedım tatlım

bende bugun mat calıstım bıde 4 test paragraf çözdm smdıde arkadsıma gtcem buraya tasınmıs da bıraz oturum dönunce calısırım artık öptum sızı

başağım anneşime gittim kuzucum orda oturdum yemek yedim yeni geldim eve
suus çok saol şimdi bakacam çözüme
akşama mata devam edecem...inşallah

arkadaşlar eşim kpss pratik kartlar almış çok beğendim tarih,coğrafya,vatandaşlıktan tavsiye ederim...

suus tebrik ederim gece bu soruyu bir türlü çözememiştim
ben 260ı hep 312den çıkarıp duruyordum
indirimli fiyatı göz ardı etmişim:oklava:

bende soruyu neremle okudum acaba..laelaelaelaelae
kız o sırada yine başımdaydı sağolsun..hiç kendimi veremiyorum bir tarafımı çekiştirdinde...

pardon birşey sorucam videoları nerden izliyorsunuz
Ben bugun 50 soru tarihten çözdüm.20 yy işledik dersanede 1.dünya savaşına kadar,coğrafyadan da 50 soru çözdüm şimdi coğrafyadan iki bölge özetim kaldı.zemuszemus

ben dersane hocamdan bahsetim.pelin hoca kim ve siz nerden seyrediyorsunuz bu hocaları kimse cevap vermiyor ohcanımadeğsin

bery ekol hoca dan tatlım tarih coğrafya bütün derslerin konu anlatımı var kpss ekol hoca yaz çıkarr
ben de mat çalışıyorum kuzular kar zarar faiz bitecek bugün inşallah bi karışım kalacak problemlerden 5 şubata kadar bitecek diye planlamıştım bakalım...

gülsucum fıstıkım kolay gelsın nasıl gıdıo calısmalar masallh problemelrı bıtıron mu kızz

ben daha baslamdım bıle daha porblemlere kadar dünyaaaa konu var

ben de dogan hocadan rasyonel sayılar vıdeosu izlıyorum

ben dersane hocamdan bahsetim.pelin hoca kim ve siz nerden seyrediyorsunuz bu hocaları kimse cevap vermiyor ohcanımadeğsin

canım sen matematiği soruyorsun sandım ondan cevapvermedim önceden kusura bakma..arkadaşlar matematik izliyorda ondan üstüme alınmamıştım..ekol hocadan dinliyorum canım ben..

ayy yine kimse yok ececik bak bende saymaya başladım 69 mat çözdüm kar zarar faiz bitti maşallah yarına karışım var inşallah pek uyumlu olmuş bayanssulusmile başağım biticek kuzucum ama iyi yapsam sınav da bari tatlışım sen eğitim de çalışıyosun ben meslek derslerini çalışsam işin içinden çıkamam muhasebe bütün zamanı mı alır zaten...daha coğrafya durur öyle ilk konudaaa offf
tarihten bi tane test çözüyüm yatıcam iyi geceler arkadaşlar...

günaydın kızlar ne güzel akşamları çalışabiliyosunuz
ben iş yerinde ne kadar bakabilirsem evde kızım paçamdan ayrılmıyo malesef
başakcımmm valla ben bi ara acayip kopmuştum zaten gelmiyodum ya burayada şimdi işte yavaş yavaş toplrlanıyorum hayırlısı artık okul açılsın sende hızlanırsın tekrar orda daha iyi çalışıyodun galiba
ekol hocayı bende not ettim bakayım bugün kulalklığımıda getirdim artık burda dinleyebiliyorum
dün akşma tlfnuma da attık sözelciyizden indirdiğimiz knu anlatımlarını yolda onlarıda dinliiicem
cuma akşamı deneme var biraz tarih coğrafya çalışabilsem çok iyi olcak
hadi bakalım herkese kolay gelsin

ekol hoca kpss yazınca çıkar herhalde.ben bugün coğrafyadan 100 SORU TÜRKÇEDEN 100 soru hedefliyorum bitsin artık tarih ve matematik başladı dersanede

Back