2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum hemen kendini topla canım..planlarını ne olursa olsun uygulamaya çalış..

başak sen naptın başlayabildinmi..bu arada moralini bozma (bunlar kazma diye iğrenç espri yaparmışım) neyse konuya döneyim moralini bozma bozdukça insan kendini toparlayamıyor inanki

gelelim banaaaa..
anam geldiğinden beri çalışıyorum şükür..yani 3 gündür
kendime haftalık program yaptım
gün gün yazdım bugün şu konu çalışılacak,bu kadar soru çözülecek
ingilizceden bu kadar kelime ezberlenecek okuma testi çözülecek falan..
sabah ilk işim günlük programıma bakıyorum..sıraya koyup işe başlıyorum..
bazen canım acaip sıkılıyor anlatamam..ama sonra diyorum ki annem taa nerden geldi sırf ben çağırdım çalışayım diye..bu fırsatı iyi değerlendir diyorum..hemen kendimi topluyorum
canım ya hiçbir şeye elimi sürdürmüyor sadece çalışayım diye..
benimde yan gelip yatmayıp karşılığını vermem lazım değilmi

kızlar benim inkılap tarihim bitti..ama üstün körü bitti..
yani iyi bildiğim konularda var ama genelde bir bütün oluşturamadım kafamda..bunun içinde bayağı zaman tekrar etmeliyim..sıkılmamak için roman okuyormuş gibi yapıyorum..kafamda canlandırıyorum..biraz daha akılda kalıcı oluyor sanki
sorular çözüyorum ama hala bir sürü yanlışım çıkıyor..moralimi bozmuyorum çünkü konuya daha vakıf değilim zamanla olur inşallah..

bide elimdeki kaynaklara bakıyorum testler konu konu ayrılmamaış genelde bir bütün halinde..yani bir konuyu bitirdim diyelim mesela kurtuluş savaşın ahazırlık dönemi yada osmanlının yükselme devri..testler böyle konusuna göre değil..o yüzden hepsini çzöebilmem için önce osmanlı+inkılap bitirip öyle başlamalıyım..osmanlınında dağılması gerilemesi kaldı..
onlarıda bitireyim
hatta birkaç kez tekrarda edeyim sonra testlerini çözeyim diyorum..

ay ne uzun yazdım yaaawww..kusura bakmayın uzun zamandır içimi dökememişim..

cnm ya hukukun temel kavramlarını hangi kaynaktan çalışıyorsun?ben ihtiyaçtan bakıyorum. bir de yargı ve data var. hukukun temel kavramları hepsinde farklı.mesela data ve yargı o konuyu kısa geçmiş.

ihtiyaçtan çalışıyorum bende
baya hatta baya uzun ele almış

pikolata,geçmiş olsun canım aynen benimde inanılmaz başım ağrıyor geçsin türkçe çalışmaya başlıyacam
ohcanimadeysin,çok şanslısın keşke benim annemde gelsee fırsatı iyi değerlendir bari
ya kızlar sizlere bakınca ben çoook geriyim her dersin henüz ikici konusuna geçebildim
çok çalışmam lazım çok

pıkocum ataturk ılklerını ıhtıyac ve datadan özet cıkarrak bıtrdım
.
ohh be yavas yavas kendıme gelıyorum saat 1den berı calısıyorum ılklerı ozetını bıtırdım tarıhten bıde 130 ılke soru çözdum 120 egtımden soru çözdm. bıde matematıkten bı test bıtrdm ve onuda netten nejat kırpıden cevaplarının vıdeosunu izledım ve soruları deftere gecrdım

ve yatcam artık.yarında annemle koye gtcez ananeme.alsama döncez ama ben kıtaplarımı goturcem orda calısmaya devam öpuyorum kızlar sıız ıyı gecelr

kızlarr yatmışsınız bakıyorum da bende tarihten içime sinmedi ordan burdan bulup özet çıkardım 15 sayfa gerilemeye kadar geldim.off kaçtır bir ileri bi geri gidip geliyorum bitirsem şu osmanlıyı içim rahatlıycak yarın tamamen bitirip hafta içi coğrafyayla geometri bakıcamboshayallersmile:bbo:-tatlicadiarzu-

kızlar ben daha uyumadım gerileme dönemine çalışıp bir test çözdüm coğrafyadan da bir test çözdüm yatayım artıkmirmirmirmir-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar bende gece biraz daha yüzde kar zarar problemi çözdüm tarihtende 2 test yaptım 2de yattım şimdide mat çalışcam biraz daha soru çözücem ececik süper çalışıyosun canıma deysin sende ne güzel program yapmışın bu anneler saolsun her zaman yardımcımız
herkes tarih çalışıyor ben daha coğrafya dan ilk konuyu çalıştım okadar onu da iyi yapamıyorum
geometriye daha başlamadım mat bi bitse ....
hepinize iyi çalışmalar...

ayy oslamlıyı bitirmeye çalışıyorum yaaa...gerileme dağılma oturmamıştı sabahtır dön başa dön başa ona çalışıyorum..sonra kurtuluş savaşı ve inkılapları tekrar edeceğim..
sonra en baştan başlayacağım sürekli tekara edeceğim..yalayıp yutsamda durmadan tekrar edeceğim çünkü çok çabuk unutuluyor yaaa...

türkçe çalıştım biraz şimdi bıraktım malum pazar bugün gezecem biraz
akşam türkçeyi bitirmeyi düşünüyorum
kızlar bide merak ettim planlaınızı nasıl yapıyorsunuz neye göre çalışıyorsunuz
sanki herkez tarihe yoğunlaşmış gibi
mesela ben her dersten sırayla 1 konu bitiriyorum
mat tarih coğ geometri vatan türkçe rütin sıra bu
konu bittikçe yeni derse geçiyorum

güzel ben dersaneye göre gidiyorum türkçe ve coğrafya bitti ama bende tam oturmayan yerler var onları tekrarlayıp bol soru çözüyorum.pazartesinden itibaren matematik ve tarih başlıyor.kızımında tatili bitti kreşe devam edicek bende etütlere tam gaz katılmayı umuyorum.

kızlar ya internette sorun vardı giremedim sabahtan beriohaoldumsmile

ben de bugün 1.dünya savaşını bitirdim. 100 soru çözdüm. tam oturmadı ama ara ara tekrar okumayı düşünüyorum. akşam yatmadan bir de pi yayınlarından okuyup yatıcam.

hilalcim bende her konunun testi ayrı. inan öyle çok faydası oluyor. mesela şimdi 1. dünya savaşı bitti bir sürü soru çözdüm. aynı konuyla ilgili olduğu için daha iyi kavramamı sağlıyor. senin dediğin gibi bir kaynak var elimde ama onular bitmeden bakamıyorum.

fotosborn ben de bu aralar tarihe yoğunlaştım ama genelde hepsinin bir yürütülmesinden yanayım. dershanede sadece coğrafya ve geometriden geri kaldım diğerlerinde ya ileriyim ya da aynı gidiyoruz. tek ders çalışınca insan huzursuz oluyor.mesela bugün tarih ve matematik çalışıcam, birazda türkçeden soru çözücem, öyle harmanlıyorum.

gülsucum ben de coğrafyadan ilk konuyu tam yapamıyorum:bbo:geometri ve coğrafyaya yoğunlaşamadım bir türlü.ihtiyaç coğrafyayı yüzeysel almış gibi geldi.

kızlar şimdi abimle çarşıya çıkıcazbayanssulusmileamma geziyoruz yakaydirigubbakcemile3akşamda ekol hocadan mutlak değer konusunu dinleyeceğim ve soru çözücem.:hulya:
yavaştan açılmaya başladım.

bende sabahta beri hiç ara vermeden tarih çalıştım bitaraftanda özet çıkarıyorum sorular yorum olursa yapıyorum ama genel olarak baktığımda hepsi birbirine girdiii başım ağrıdıı çok fena havada yağmurlu.sıkıntıdan patladım eşim hadi gezmeye götüreyim dedi öğleyin çıkmadım pişman oldum belki birazdan bi dolaşıp gelirimboshayallersmile:çok üzgünüm:

çok az çalıştım tarihten 3 test çözdüm hafta sonu olunca zor oluyor daha ütü yapıcamm
ihtiyaç coğrafyayı bende beğenmedim piko data coğrafyadan çalış daha iyi anlatıyor ama ilk konu hep ezber ya ben bitürlü yapamıyorum...

berry dershanen çok hızlı gitmiş sanki ama sende bitirmişin ne güzel ben türkçeye hiç başlamadım ara da deneme çözüyodum bu ara onu da bıraktım mat ve tarih çalışıyorm...

kızlarr ıyıaksamlar nasılsnz bızde bugun annemle arabayla köye gttık ben kullanıyordum dönuste araba bozuldu yolda kaldık babamla tamırcı geldı şükür sagsalım eve gelebıldık

bugun ananemlerde matematık ıhtıyactan rasyonel sayılar konusunun bıtrıp sorularını çözdm

dogan hocadan henuz rasyonel sayılara bakmadım daha ayy ne guzel bıcogunuz tarıhı hallettı

canlarım sızı kocaman öpuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…