• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım gunaydınn ayy bu tatıl bana hıc yaramdı okul olsaydı işyerınde calısrdım ama bakın aha yenı kalktım kahvaltı yaptım yenı baslıcam calısmaya ececcık tatlım sen tarıhten özet cıkarıyormusun ben tarıh özetını bırakcam ve önemlı yerlerden baslıcam baslarda cok oylandım.ılk konun özetını cıkardım sadcee cok ıyı anlıyorum ama bu gıdısle yetsmıcek.

pıkocum nerden baslıyım en cok soru gelen yer lale devrı donemınden mı baslasam

canlarım gunaydınn ayy bu tatıl bana hıc yaramdı okul olsaydı işyerınde calısrdım ama bakın aha yenı kalktım kahvaltı yaptım yenı baslıcam calısmaya ececcık tatlım sen tarıhten özet cıkarıyormusun ben tarıh özetını bırakcam ve önemlı yerlerden baslıcam baslarda cok oylandım.ılk konun özetını cıkardım sadcee cok ıyı anlıyorum ama bu gıdısle yetsmıcek.

pıkocum nerden baslıyım en cok soru gelen yer lale devrı donemınden mı baslasam

canım ben bikaç kaynaktan çalıştığım için tek kitabın üstüne eksik yerleri not alıyorum özet çıkarmıyorum dediğin gibi çok uzun zaman alıyor.bugünde tekrar etmem gerek beynim çorba giibi oldu gece yatmadan da 80 soru çözdüm tarihten.matematikten 30 kadar soru çözdüm ara verdim biraz daha çözüp osmanlıyı tekrar edicemkaydirigubbakcemile

maşallah canım iyi çalışmışsın:nazar:
tekrar gerekiyor unutmamak için benim öyle oluyor nedense tarihi hep unutuyorum
bende bi kaç saattir vatandaşlık çalışıyordum şimdi bıraktım
bugün çalışmaktan beynim sulandı resmensempatiksalakcinni

bende unutuyorum canım ara ara tekrar etmemiz gerek.vatandaşlığa hiç başlamadım daha en nefret ettiğim ders bir türlü anlayamıyorum belkide sevmediğimden bilmiyorum diğer dersler bitince başlıycam ona:bbo:

merhaba arkadaşlar,

ben kafayı yemeye başladım galiba. 1 haftadır rüyamda da test çözüyorum. yapamadığım matematik sorularını rüyamda çözüyorum. ertesi gün kalktığımda aynı soruları yapabiliyorum. çok garip değil mi bu? eşimde geceleri sayıklamaya başladığımı söylüyor. bazen ohh sorunun cevabını buldum diyormuşum. bana bişeyler oluyor.delikafadulden

bende ilk sıralar senin gibiydim şimdi nasılım bilmiyorumsırnaşık şey

kızlar kalktığımdan beri 52 matematik çözdüm, saat 11 de geçtim başına çok miskinim bu aralarsositososito

fotosborn, berry kızlar aramıza hoşgeldiniz, sakın sizle ilgilenmediğimizi düşünüp alınmayın, hergün girip ne kadar çalıştığımızı kaç soru çözdüğümüzü yazıyoruz. kaçmak yok ona göre kızlar. bu aralar zaten herkes gevşemiş durumdakaydirigubbakcemile3

fotosborn hiç sorma anayasadan nefret ediyorum kafamçokkarıştıtamam tarih coğrafyada unutuluyor ama anayasayı tamamen unutuyorum.tekrar edince aaa böylemiydi diyorum, sanki ilk defa okumuşum gibi.

ttalım benım gözunaydın tezını de teslım etmıssın senın adına coookkkkk sevındım canım benım.ınsaalh emeklerımız bosa gtmez emeklerımızın karsılgını alırız sen tarıhı bıtrdın o acıdan sanslısın canım benım ben de matemtıge bakıcam smdı

tarihten şuanda düzene oturtamadım. açıkçası moralimi bozdu. dershanede osmanlı kültür ve uygarlığa başladık. daha çalışmadım çünkü anadolu tarihini oturtamadım daha. özet çıkardım ama tam olarak kavrayamadım, bir kat daha bakmam lazım. o yüzden osmanlıya da geçemedim.

bende dedim ki tatilde en azından kurtuluş savaşı bitsin. taaa 2008 de çıkarmıştım özetleri. bir baktım unutmuşum:sinifsinif:o yüzden 17.yy ıslahatlarından başladım geçen hafta. özetlerim vardı zaten .17, 18, 19yy okudum ama aklımda kalmadı:gitme:şimdi 20 yy geçicem. özetim yok ama kitaptan çalışcam.uğraşamıycam özetle falan.

açıkçası şurdan başla diyemiyorum ki, kendim de daldan dala konuyorum bu aralarkaydirigubbakcemile3ama kurtuluş savaşı ve sonrası çok önemli.oraları bir kat bitir derim. tabi oraları anlamak içinde 1.dünya savaşını bitirmek gerek-tatlicadiarzu-zincirleme başa kayıyor konular.

bende katıldım aranıza opuyorumnanaktan
tarihte kurtuluş savaşına geldim bir haftadır tarih çalışıyorum :umursamaz:
çok mu yavaşım acaba eyvahedigeldismile

ayyyy herkes ne güzel çalışmış bende yeni eve geldim alışveriş yaptım yemek yiyip hemen başlıycam akşam dağılmayı bitirdim ama daha soru çözecem şimdi matematik çalışıcam geç kaldım tööhh görüşürüz
ececik süpersin kuzu pikoda çalışıyor başak da maşallahhhh

bende unutuyorum canım ara ara tekrar etmemiz gerek.vatandaşlığa hiç başlamadım daha en nefret ettiğim ders bir türlü anlayamıyorum belkide sevmediğimden bilmiyorum diğer dersler bitince başlıycam ona:bbo:
ge

haklısın tek çözüm tekrar
ilginçtir bende vatandaşlığı hiç sevmezdim ama çalışmaya başladığımda hoşuma gitti
hala vatandaşlık çalışıyorum temel hukuk bilgisi konuda baya uzunmuş bi türlü bitiremedim

kızlar kalktığımdan beri 52 matematik çözdüm, saat 11 de geçtim başına çok miskinim bu aralarsositososito

fotosborn, berry kızlar aramıza hoşgeldiniz, sakın sizle ilgilenmediğimizi düşünüp alınmayın, hergün girip ne kadar çalıştığımızı kaç soru çözdüğümüzü yazıyoruz. kaçmak yok ona göre kızlar. bu aralar zaten herkes gevşemiş durumdakaydirigubbakcemile3

fotosborn hiç sorma anayasadan nefret ediyorum kafamçokkarıştıtamam tarih coğrafyada unutuluyor ama anayasayı tamamen unutuyorum.tekrar edince aaa böylemiydi diyorum, sanki ilk defa okumuşum gibi.

hoşbulduk canım
yok yok artıkın hergün burdayıım zaten fazlada zaman kalmadı
ben yeni başladığım için çalışmalara
gevşeme için erken tam gaz gidiyorum inşallah böyle devam eder

kızlar neler calısyorsunuz ben de gecen gun ataturk ılkelrı özetıne baslamıstım onu bıtrdm ve 90 soru çözdm ılklerden bı kactane daha test var onu da bıtrcem sonra dogan hocadan rasyonel sayıları izlıcem

saat 2 den beri osmanlıyla uğraşıyorum daha dün kaç saat çalıştım hala aklım almıyorr yaaa bu neeeeeeee-tatlicadiarzu-

ge

haklısın tek çözüm tekrar
ilginçtir bende vatandaşlığı hiç sevmezdim ama çalışmaya başladığımda hoşuma gitti
hala vatandaşlık çalışıyorum temel hukuk bilgisi konuda baya uzunmuş bi türlü bitiremedim

cnm ya hukukun temel kavramlarını hangi kaynaktan çalışıyorsun?ben ihtiyaçtan bakıyorum. bir de yargı ve data var. hukukun temel kavramları hepsinde farklı.mesela data ve yargı o konuyu kısa geçmiş.

kızlar inanılmaz başım ağrıyor:gitme:
hiç keyfim yok.öğlen size yazdığımdan beri hiç çalışmadım.abimle gezdik,alışveriş yaptık.
şimdi tarihe bakayım biraz diyorum, size bi uğrayıp gaza geleyim dedimkaydirigubbakcemile3

başakcım ilkeleri hangi kaynaktan bitirdin? ben tarihten yargı yayınlarından çalışcam bu akşam. özellikle yargının 17, 18, 19. yy ıslahatlar konusunu süper anlattığını söyleyebilirim.

şimdi tarihten 20.yy.geçip II.meşrutiyet, trablusgarp savaşını bitireyim diyorum. eğer bitiremezsem yarın buraya ben bir eşşekim yazıcamkaydirigubbakcemile3

valla bende çalışamadım birazdan bende tarih 18 yüzyıl ve coğrafya ege ve akdeniz bölgesi özeti çıkarıcam.mafoldumben

heyyy kuzular napıyosunuz saol başakım iyiyim bide ben sayıyım dedim 42 tane yüzde kar zarar çözdüm mattan devam edecem bi size bakıyım dedim başak tatlışım sen ne çalışıyosun pikoo tarihe tek kaynaktan çalışın diye kim yazdı ki kuzum burda ben ondan beri pelini dinliyorum bide ihtiyaçtan çalışıyorum ama benim tarihten çok yanlışım çıkıyor daha çok çalışmam lazımm çokkk
neyse görüşürüz iyi çalışmalar arkadaşlar...

Back