- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.841
canlarım gunaydınn ayy bu tatıl bana hıc yaramdı okul olsaydı işyerınde calısrdım ama bakın aha yenı kalktım kahvaltı yaptım yenı baslıcam calısmaya ececcık tatlım sen tarıhten özet cıkarıyormusun ben tarıh özetını bırakcam ve önemlı yerlerden baslıcam baslarda cok oylandım.ılk konun özetını cıkardım sadcee cok ıyı anlıyorum ama bu gıdısle yetsmıcek.
pıkocum nerden baslıyım en cok soru gelen yer lale devrı donemınden mı baslasam
maşallah canım iyi çalışmışsın
tekrar gerekiyor unutmamak için benim öyle oluyor nedense tarihi hep unutuyorum
bende bi kaç saattir vatandaşlık çalışıyordum şimdi bıraktım
bugün çalışmaktan beynim sulandı resmensempatiksalakcinni
merhaba arkadaşlar,
ben kafayı yemeye başladım galiba. 1 haftadır rüyamda da test çözüyorum. yapamadığım matematik sorularını rüyamda çözüyorum. ertesi gün kalktığımda aynı soruları yapabiliyorum. çok garip değil mi bu? eşimde geceleri sayıklamaya başladığımı söylüyor. bazen ohh sorunun cevabını buldum diyormuşum. bana bişeyler oluyor.delikafadulden
ttalım benım gözunaydın tezını de teslım etmıssın senın adına coookkkkk sevındım canım benım.ınsaalh emeklerımız bosa gtmez emeklerımızın karsılgını alırız sen tarıhı bıtrdın o acıdan sanslısın canım benım ben de matemtıge bakıcam smdı
gebende unutuyorum canım ara ara tekrar etmemiz gerek.vatandaşlığa hiç başlamadım daha en nefret ettiğim ders bir türlü anlayamıyorum belkide sevmediğimden bilmiyorum diğer dersler bitince başlıycam ona:bbo:
kızlar kalktığımdan beri 52 matematik çözdüm, saat 11 de geçtim başına çok miskinim bu aralarsositososito
fotosborn, berry kızlar aramıza hoşgeldiniz, sakın sizle ilgilenmediğimizi düşünüp alınmayın, hergün girip ne kadar çalıştığımızı kaç soru çözdüğümüzü yazıyoruz. kaçmak yok ona göre kızlar. bu aralar zaten herkes gevşemiş durumdakaydirigubbakcemile3
fotosborn hiç sorma anayasadan nefret ediyorum kafamçokkarıştıtamam tarih coğrafyada unutuluyor ama anayasayı tamamen unutuyorum.tekrar edince aaa böylemiydi diyorum, sanki ilk defa okumuşum gibi.
hoşbulduk canım
yok yok artıkın hergün burdayıım zaten fazlada zaman kalmadı
ben yeni başladığım için çalışmalara
gevşeme için erken tam gaz gidiyorum inşallah böyle devam eder
tatlım benım hosgeldın aramıza bölumun neydı canım
ge
haklısın tek çözüm tekrar
ilginçtir bende vatandaşlığı hiç sevmezdim ama çalışmaya başladığımda hoşuma gitti
hala vatandaşlık çalışıyorum temel hukuk bilgisi konuda baya uzunmuş bi türlü bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?