- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.821
canlarımm destegnz ıcın saolun sızı sevıyorum aksma baslıyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese;basak hoşgeldinn;pikolata nasılsın diye sormuşsun teşekkür ederim canım;iyi diyelim..
ececik gçmiş olsun sana da arkadasım
basak 15 tatili iyi degerlendircem deyip bişey yapmayanlardanım
gelen giden oluyor anneme;bizim gitmemiz gereken akrabalar oluyor;çalışamıyorum..test çözeyim dedim olmadı
yarın arkadasımın nişanı var;tüm günüm orda geçicek;sonra çok fazla kalmayı düşünmüyorum;evime gideyim ki;tüm gün ders çalışabileyim..gerçi bazen çalışşşam ne olcak;gçen yılda böyle deli gibi çalışmıştım diyorum bazen..
birbirimizi motive edicez anlaşılan;basakçım hadi bu akşam soru çözelim benim yanımda tarih soru bankam var;az da matematik bakıcam..sen ne çalışacaksın???
ben de anayasa özetım yarım kalmıstı onu tamamladım pıkocum galıba ben tarıh özetınden vazgectım cok zamanımı alıyor sadece ataturk ılkelrını özetlıcem onada baslamısstım yarım kalmasın yoksa özetle bıtcek gıbı degıl tarıh
çok saol iyi olmaya çalışıyorum ya seni göremedim ben, ne zaman girsem konuyu okuyan tek ben gözüküyorum acaba niye gözükmüyo başkasıCADIARZU
sorma ben de coğrafya, anayasadan özet çıkarmıycam.boshayallersmile hatta tarihten de önceki özetlerim dışında yeni bir şey çıkarmıycam.iyiki önceden özet çıkarmışım. ilkeler, dış politika özetleri yok ama napim dediğin gibi çok vakit alıyor. onun yerine okuyup bol soru çözeriz.
bir de ben özete başladım mı ayrıntılara takılıyorum. vakit kaybetmeden devam edelim.
sınava 5 ay var. 3 ayda konular rahat biter. son 2 ay da deneme çözsek çok rahat yetişir. kaldı ki 2 ay deneme için çok bile.delikafaduldenkendimi rahatlatmak için oturup ders çalışacağıma bunları hesap ediyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi biraz matematik çözücem, iyi geceleropuyorumnanaktan
o zaman bana yaz yerimseniben
Valla motivasyonum hafif düştü özet çıkarmak çok vakit alıyor offf.tarih çalışıcam 1 saat 18 yy yeter .türkçeden yargıdan 2 deneme çözdüm ağzımın payını aldım.senağlama
kızlar yattınızmı ben 9 saattir tarih çalışıyorum ara verdim ama çok az.sonunda trablusgarp savaşına kadar geldim.50 tanede soru çözdüm :bbohh rahatladım biraz inşllh unutmam hemen:kedi: