• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba herkese;basak hoşgeldinn;pikolata nasılsın diye sormuşsun teşekkür ederim canım;iyi diyelim..
ececik gçmiş olsun sana da arkadasım
basak 15 tatili iyi degerlendircem deyip bişey yapmayanlardanım:(
gelen giden oluyor anneme;bizim gitmemiz gereken akrabalar oluyor;çalışamıyorum..test çözeyim dedim olmadı:(
yarın arkadasımın nişanı var;tüm günüm orda geçicek;sonra çok fazla kalmayı düşünmüyorum;evime gideyim ki;tüm gün ders çalışabileyim..gerçi bazen çalışşşam ne olcak;gçen yılda böyle deli gibi çalışmıştım diyorum bazen..
birbirimizi motive edicez anlaşılan;basakçım hadi bu akşam soru çözelim benim yanımda tarih soru bankam var;az da matematik bakıcam..sen ne çalışacaksın???

kızlar merhabalar daha öncede yazmıştım size hatırlayan olur belki
şimdi bişiy sormak istiyrm
sizce tarihte 108 soruda 12 yanlış 96 doğru nasıl
nişanlım hazırlanıyr bende ona destek olmaya çalışıyrm.
fkt kpss hakkında çokda fikrim yok açıkcası
ben motive olsun die çok iyi fln böyle devam et diom ama bi okadar da korkuyrm

merhaba herkese;basak hoşgeldinn;pikolata nasılsın diye sormuşsun teşekkür ederim canım;iyi diyelim..
ececik gçmiş olsun sana da arkadasım
basak 15 tatili iyi degerlendircem deyip bişey yapmayanlardanım:(
gelen giden oluyor anneme;bizim gitmemiz gereken akrabalar oluyor;çalışamıyorum..test çözeyim dedim olmadı:(
yarın arkadasımın nişanı var;tüm günüm orda geçicek;sonra çok fazla kalmayı düşünmüyorum;evime gideyim ki;tüm gün ders çalışabileyim..gerçi bazen çalışşşam ne olcak;gçen yılda böyle deli gibi çalışmıştım diyorum bazen..
birbirimizi motive edicez anlaşılan;basakçım hadi bu akşam soru çözelim benim yanımda tarih soru bankam var;az da matematik bakıcam..sen ne çalışacaksın???

aynen tatlım ben de acayıp motıvasyon düşüklugu yasıyorum daha bırsuru konu var calısmam gereken ve zaman cok az kaldı yetısmıcem dıe tutustum bu sene olmıcak galıba

ama yıne de calısmayı bırakmıcam canım bılmıyorumkı ne calıssam sen egıtım calısyormuusn

su tarıhı nasıl halletcem ben yaa

gülşah35 tşk ederim canım,bakıyorum herkeste bi moral bozukluğu motivasyon olamama durumu gidiyor.böyle yaparsak motive olamayızki hadi kızlar yanlış çıkarsa çıksın daha ii öğrenmemizi sağlıyo dönüp birdaha baktıkça oturur yerine merak etmeyin hadiiii herkes canlansınnn bakalımmhihoyyythihoyyythihoyyytbende sonunda dağılma dönemine geldim 30 tane de soru çözdüm 1 tane yanlışım çıktı ama 3 gün sonra çözsem aynısını daha çok çıkar insan unutuyor ama olsun konular bitsin baştan sona tekrar ederim yine şimdi dağılmaya bakıcam bugün inkilap tarihine kadar gelmeden uyumam :kahve:

tarih çalışıyorum bende arkadaşlar dağılma dönemini bide videosunu izleyim neden böyle olduk kiii moralimiz bozuluyorrr

Kızlar bozmayın morallerinizi. Motivasyon düşüklüğü herkeste oluyo emin olun. Ama çalışma şevkinizin kırılmasın. devam...

ben de anayasa özetım yarım kalmıstı onu tamamladım pıkocum galıba ben tarıh özetınden vazgectım cok zamanımı alıyor sadece ataturk ılkelrını özetlıcem onada baslamısstım yarım kalmasın yoksa özetle bıtcek gıbı degıl tarıh

kızlar ya sanırım konuları bitiremedik ya ondan böyle oluyor. bir de hasta gibiyiz hepimiz, malum havalar soğudu. atlatmaya çalışalım hadi destek olalım birbirimizeopuyorumnanaktanbu arada bugün tezimi tamamen teslim ettim çok şükür. yani çalışmamak için bir bahanem kalmadı.hani atıp tutuyordum ya tezim bitsin çoşucam,tüm konuları bitiricem diye,görelim bakalım:icecream:

berry ben de bugün hiç çalışmadım.yemek yaptım, tezimi bastırdım...hep bahane işte ,kızdım kendime:oklava:

hilalcim ya kpds illet bir şey.abimde çok kez girdi.gerçekten ağar bir sınav.çok yanlışın çıkması normal ama moralini bozma,yanlış yapa yapa düzeltirsin.her soruda yeni bir kelime öğrensen yanına kar kalır.

ece, gülsu kızlar aferinopuyorumnanaktanne güzel çalışıyorsunuz.

bende zorla matemetik sorusu çözücem şuan:gitme:yaaa insanın içinden hiç mi gelmez, noldu bana...neyse kendimi zorlayıp 30 soru çözmeden yatmıycam yarın da bir plan yapıcam.

hepinize iyi gecelerŞeniz

ben de anayasa özetım yarım kalmıstı onu tamamladım pıkocum galıba ben tarıh özetınden vazgectım cok zamanımı alıyor sadece ataturk ılkelrını özetlıcem onada baslamısstım yarım kalmasın yoksa özetle bıtcek gıbı degıl tarıh

çok saol iyi olmaya çalışıyorum ya seni göremedim ben, ne zaman girsem konuyu okuyan tek ben gözüküyorum acaba niye gözükmüyo başkasıCADIARZU

sorma ben de coğrafya, anayasadan özet çıkarmıycam.boshayallersmile hatta tarihten de önceki özetlerim dışında yeni bir şey çıkarmıycam.iyiki önceden özet çıkarmışım. ilkeler, dış politika özetleri yok ama napim dediğin gibi çok vakit alıyor. onun yerine okuyup bol soru çözeriz.
bir de ben özete başladım mı ayrıntılara takılıyorum. vakit kaybetmeden devam edelim.
sınava 5 ay var. 3 ayda konular rahat biter. son 2 ay da deneme çözsek çok rahat yetişir. kaldı ki 2 ay deneme için çok bile.delikafaduldenkendimi rahatlatmak için oturup ders çalışacağıma bunları hesap ediyorumkaydirigubbakcemile3

şimdi biraz matematik çözücem, iyi geceleropuyorumnanaktan

çok saol iyi olmaya çalışıyorum ya seni göremedim ben, ne zaman girsem konuyu okuyan tek ben gözüküyorum acaba niye gözükmüyo başkasıCADIARZU

sorma ben de coğrafya, anayasadan özet çıkarmıycam.boshayallersmile hatta tarihten de önceki özetlerim dışında yeni bir şey çıkarmıycam.iyiki önceden özet çıkarmışım. ilkeler, dış politika özetleri yok ama napim dediğin gibi çok vakit alıyor. onun yerine okuyup bol soru çözeriz.
bir de ben özete başladım mı ayrıntılara takılıyorum. vakit kaybetmeden devam edelim.
sınava 5 ay var. 3 ayda konular rahat biter. son 2 ay da deneme çözsek çok rahat yetişir. kaldı ki 2 ay deneme için çok bile.delikafaduldenkendimi rahatlatmak için oturup ders çalışacağıma bunları hesap ediyorumkaydirigubbakcemile3

şimdi biraz matematik çözücem, iyi geceleropuyorumnanaktan

ttalım benım gözunaydın tezını de teslım etmıssın senın adına coookkkkk sevındım canım benım.ınsaalh emeklerımız bosa gtmez emeklerımızın karsılgını alırız sen tarıhı bıtrdın o acıdan sanslısın canım benım ben de matemtıge bakıcam smdı

iyi geceler kızlara.s.a.s.
birhaftadır müdaviminiz oldum iyi motive oluyorum sizleri okudukça
ama çook gerilerdeyim yeni başladım çalışmaya inşallah yetiştirebilirim
tarihten 60 soru çözdüm
coğrafyadan bir konu 30 soru
geometri 30 soru

berry31 aynen bende senin gibiyim kimsecikleri tanımıyorum burda
bende kendi çapimda yazıp çıkıyorumsositososito

o zaman bana yaz yerimseniben
Valla motivasyonum hafif düştü özet çıkarmak çok vakit alıyor offf.tarih çalışıcam 1 saat 18 yy yeter .türkçeden yargıdan 2 deneme çözdüm ağzımın payını aldım.senağlama

o zaman bana yaz yerimseniben
Valla motivasyonum hafif düştü özet çıkarmak çok vakit alıyor offf.tarih çalışıcam 1 saat 18 yy yeter .türkçeden yargıdan 2 deneme çözdüm ağzımın payını aldım.senağlama

taaam sende banakaydirigubbakcemile5
ben özet çıkartmıyorum artık dediğin gibi çok vakit alıyor
sonrası için iyi ama çok sıkıcı geliyor bana
ben yeni başladım çalışmaya motivasyon bozulacak konuma gelmedi dahakaydirigubbakcemile3
buraya gelip çalışanları görünce iyice gaza geliyorum

kızlar yattınızmı ben 9 saattir tarih çalışıyorum ara verdim ama çok az.sonunda trablusgarp savaşına kadar geldim.50 tanede soru çözdüm :bbo:ohh rahatladım biraz inşllh unutmam hemen:kedi:

kızlar yattınızmı ben 9 saattir tarih çalışıyorum ara verdim ama çok az.sonunda trablusgarp savaşına kadar geldim.50 tanede soru çözdüm :bbo:ohh rahatladım biraz inşllh unutmam hemen:kedi:

maşallah canım iyi çalışmışsın:nazar:
tekrar gerekiyor unutmamak için benim öyle oluyor nedense tarihi hep unutuyorum
bende bi kaç saattir vatandaşlık çalışıyordum şimdi bıraktım
bugün çalışmaktan beynim sulandı resmensempatiksalakcinni

günaydın hanımlar...

dün ben hiç çalışmadım -tatlicadiarzu-

geometri sorusu çözdüm biraz o kadar..boyama kursu çok vaktimi alıyor yaa offf...

neyse bugün daha iyi çalışıcam..

ee sizlerden ne haber?

merhaba arkadaşlar,

ben kafayı yemeye başladım galiba. 1 haftadır rüyamda da test çözüyorum. yapamadığım matematik sorularını rüyamda çözüyorum. ertesi gün kalktığımda aynı soruları yapabiliyorum. çok garip değil mi bu? eşimde geceleri sayıklamaya başladığımı söylüyor. bazen ohh sorunun cevabını buldum diyormuşum. bana bişeyler oluyor.delikafadulden

Back