- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.861
kızlar inanılmaz başım ağrıyor:gitme:
hiç keyfim yok.öğlen size yazdığımdan beri hiç çalışmadım.abimle gezdik,alışveriş yaptık.
şimdi tarihe bakayım biraz diyorum, size bi uğrayıp gaza geleyim dedimkaydirigubbakcemile3
başakcım ilkeleri hangi kaynaktan bitirdin? ben tarihten yargı yayınlarından çalışcam bu akşam. özellikle yargının 17, 18, 19. yy ıslahatlar konusunu süper anlattığını söyleyebilirim.
şimdi tarihten 20.yy.geçip II.meşrutiyet, trablusgarp savaşını bitireyim diyorum. eğer bitiremezsem yarın buraya ben bir eşşekim yazıcamkaydirigubbakcemile3
pikocum hemen kendini topla canım..planlarını ne olursa olsun uygulamaya çalış..
başak sen naptın başlayabildinmi..bu arada moralini bozma (bunlar kazma diye iğrenç espri yaparmışım) neyse konuya döneyim moralini bozma bozdukça insan kendini toparlayamıyor inanki
gelelim banaaaa..
anam geldiğinden beri çalışıyorum şükür..yani 3 gündür
kendime haftalık program yaptım
gün gün yazdım bugün şu konu çalışılacak,bu kadar soru çözülecek
ingilizceden bu kadar kelime ezberlenecek okuma testi çözülecek falan..
sabah ilk işim günlük programıma bakıyorum..sıraya koyup işe başlıyorum..
bazen canım acaip sıkılıyor anlatamam..ama sonra diyorum ki annem taa nerden geldi sırf ben çağırdım çalışayım diye..bu fırsatı iyi değerlendir diyorum..hemen kendimi topluyorum
canım ya hiçbir şeye elimi sürdürmüyor sadece çalışayım diye..
benimde yan gelip yatmayıp karşılığını vermem lazım değilmi
kızlar benim inkılap tarihim bitti..ama üstün körü bitti..
yani iyi bildiğim konularda var ama genelde bir bütün oluşturamadım kafamda..bunun içinde bayağı zaman tekrar etmeliyim..sıkılmamak için roman okuyormuş gibi yapıyorum..kafamda canlandırıyorum..biraz daha akılda kalıcı oluyor sanki
sorular çözüyorum ama hala bir sürü yanlışım çıkıyor..moralimi bozmuyorum çünkü konuya daha vakıf değilim zamanla olur inşallah..
bide elimdeki kaynaklara bakıyorum testler konu konu ayrılmamaış genelde bir bütün halinde..yani bir konuyu bitirdim diyelim mesela kurtuluş savaşın ahazırlık dönemi yada osmanlının yükselme devri..testler böyle konusuna göre değil..o yüzden hepsini çzöebilmem için önce osmanlı+inkılap bitirip öyle başlamalıyım..osmanlınında dağılması gerilemesi kaldı..
onlarıda bitireyim
hatta birkaç kez tekrarda edeyim sonra testlerini çözeyim diyorum..
ay ne uzun yazdım yaaawww..kusura bakmayın uzun zamandır içimi dökememişim..