2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar nasılsınızzemuszemusyaaa nasıl özledim sizleri

papato, yova, berry hoşgeldinizopuyorumnanaktan

başakcım sınavdan dolayı hiç bozma moralini, netlerimizin yükselmesi için daha çok erken. matematikten iyi yapmışsın şimdiden, diğer konularıda bitirip bol soru çözünce gör bak nasıl yükselecek netleryerimseniben

hilalcim annen gelir inşallah bir an önce,güzelce düzene oturtursun.direksiyon sınavı nasıl geçti? bak o da aradan çıkmış oldu.

bengisuişi bırakıp bırakmamak konusunda kararsız kalmışsın.bence ömür boyu şuan çalıştığın kurumda çalışamam diyorsan hiç düşünme bırak.özel sektör çok zor, ömür boyu çekilmez.memurlar.net te işi bırakıp sadece kpss ye çalışan bir sürü kişinin yorumunu okumuştum.çoğu önce işle kpss yi bir arada yürütmeye çalışmış.kazanamayınca işi bırakıp sırf sınava yönelmişler.

kızlar kısa süreliğine döndüm.tezimin basıl işlemleri var, kitap halinde bastırıp okula teslim edicem vs...
sonra tekrar dönücem:umursamaz:sanırım pazartesi gününe kadar kalıyorum:lepi:
1 hafta nasıl geçti anlamadım.eşitsizlikten soru çözdüm ve tarihten ıslahatları tekrar edip soru çözdüm.başka hiç bir derse başlamadım ve 1 hafta bitmiş:tomato:sözde 2 bin soru çözecektim tatilde:mymeka:

bende tarih 17 yüzyıl tekrar edip18 yüzyıla başlıcam bu gece ancak 9 da başlarım kızımı uyutup.:kedi:

kızlar benide alın aranıza
bu sene ilk kez girmeyi planlıyorum. hamileyim. 10 temmuz doğumum. nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde allah yardım eder diye düşünüyorum. Benimde motivasyona ihtiyacım var.yarın başliycam çalışmaya.söz valla.

bende tarih 17 yüzyıl tekrar edip18 yüzyıla başlıcam bu gece ancak 9 da başlarım kızımı uyutup.:kedi:

berry cim senin bölümün neydi? ben de 17, 18, 19 yy. bitirdim takrar ediyorum, çok ezberlenicek şey var. unutup unutup tekrar hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3
bu ara da benim bölümüm işletme.

gel tabi aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5bebişle beraber çalışırsınız, öğrendiklerini ona anlatırsınboshayallersmilekuzenim de karnı burnunda girdi sınava. heyecan yapıp doğurmasından korktukkaydirigubbakcemile3okuduklarını sesli tekrar edip bebişe de anlatıyormuş, çocuğu 1 yaşında ve cin gibi maşallah.

maden yük.mühendisiyim ben çok oldu mezun olalı ben de tarihi hiç sevmem coğrafya ve türkçem iyi Allahtan.mühendislik matematiği ve ileri matematik gördüm ama basit kpss sorularunda nanay..ilk girişimde 85aldım 2 ay yoğun çalışmıştım.sonra yerleşemeyince bıraktım özel sektörde 4,5yıl deneyimim oldu.kızımla zor özel sektör o yüzden devlet istiyorum eşimde devlette çok sıkıntı çektim özel sektörde işim rasgitmedi 2010 dan umutluyumaklinialirimsmile

biz dersanede coğrafya ve türkçeyi bitirdik tarihe ve matematiğe haftaya başlıcaz.ama ben daha coğrafya türkçe çözüyorum kitaplar bitmedi panik oluyorum .bilmiyorumkismile

85 miakannehirsüper almışsın.o zaman bu sene kesin olur senin.sizin bölümde puanlar yüksek kapanıyor sanırım, kaç alman gerek? benim de 58- 90 arası almam lazım.matematiğim kötüezberimde pek iyi değil ama mecbur çok çoook çalışıp kazanıcam.hepimiz atanırız inşallah:hooray:

valla canım bizim bölüme 6-7den fazla kadro olmuyor ankaralar da 92nin üstünde yerleşiyor 4001 le yerleşmeye çalışıcam onun içinde en az 90 lazım.ohaoldumsmile

bende tarihi unutmuşum zor geliyor çalışmak vatandaşlıkta sıkıcı ama baş koyduk bu yola kızım seneye okula başlıcak benim.en çok dsi,enerji bakanlığı ve avrupa birliğini istiyorum

bende tarihten duraklamayı tekrar ediyordum diziler başlayınca bıraktım.bişeyler çalışmadan uyumam ii geceler kızlar,gülsucum nerelerdesin naptın bugün girmemişsin.pikocum hoşgeldin tatlım,hilalcim annen gelicek hazırlıkmı yapıyosun bakalım hiç görünmedin sendeboshayallersmile

iyi geceler
bugün yine misafirim vardı. össye girecek birine karışım ve hareket problemlerini anlattım. onunla birlikte ben de tekrar etmiş oldum. 60 a yakın problem çözdük. şimdide 50 tane türkçe sorusu çözdüm. bugünlük bu kadar yeter.

kızlar bu arada össye de gireceğim. ilk sınav 11 nisan'daymış. nisana kadar tarih ve coğrafyayı da bitirmem lazım. kpssden önce nerde eksiklerim var onu görmüş olurum diye giriyorum sınava. iyi bir puan alırsam lys'ye de gireceğim.

iyi geceler arkadaşlar
bende 2 gündür tam gaz çalışmalara başladım
şöle bi göz attım maşallah ne güzel çalışıyorsunuz iyice motive oldum
tarih özürlüyüm çok güzel çalışıyorum üstüne testleri full çözüyorum 1 hafta sonra hepsi birbirine girmiş
nasıl olcak bilmiyorum

günaydın hanımlarrr.....

ben artık biraz daha sıkı çalışmaya başladm..bebiş haberini alınca gözüm korktu,bebişle ya yapamazsam diyerek iyice asılmaya başladım valla...
eyvahedigeldismile

dün gece tarihten özet çıkarmaya başladım 17 yüzyıl.ben konuyu iyice anlamadan geçmem çünkü geri döndümde karıştırırsam moralim bozulur.bu akşam yine 17 yüzyıl tekrar yarın 18. Yüzyıla başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…