• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın ececimopuyorumnanaktanbu saate kadar mayıştım:gitme:bari siz napıyosunuz bakiyim dedim, biraz motive olurum.
birazdan çarşıya çıkıcam işlerim var, sen nasılsın?

iyiyim bitanem bende havada çok soğuk annemle evdeyiz hep kahvaltı yapıcaz şimdi sonrada ders çalışırım 2 güündür boşladım ama bugünde grip olmuşum inşşlh ilerlemez boshayallersmile

selam kızlar...
pikocum hoşgeldin..insan planlarını gerçekleştiremeyince çok üzülüyor değilmi..olsun artık 1000 sorunu şimdi çözersin

yeni gelen arkadaşlar çalışmalarınız iyi gdiyor maşallah..
annemde dün geldi benim sonunda bugün bir program yapıyorum..bir sürü yaprak test aldım hepsi bitmeli..
ingilizce daylight cd lerin annem varken bitirmeliyim..
tarihte bitmeli..1 ayda olur değilmi..sonra tarihe hiç ama hiç ara vermeden sürekli tekarar etmeliyim yoksa boşa gidiyor
bizzat şahit oldum
pkocum bu arada sınavımı atlatamadım daha pazar günü inşallah.hoca çok iyi diyor ama yanlışlık yapmasam bari sınavda..

selam kızlar...
pikocum hoşgeldin..insan planlarını gerçekleştiremeyince çok üzülüyor değilmi..olsun artık 1000 sorunu şimdi çözersin

yeni gelen arkadaşlar çalışmalarınız iyi gdiyor maşallah..
annemde dün geldi benim sonunda bugün bir program yapıyorum..bir sürü yaprak test aldım hepsi bitmeli..
ingilizce daylight cd lerin annem varken bitirmeliyim..
tarihte bitmeli..1 ayda olur değilmi..sonra tarihe hiç ama hiç ara vermeden sürekli tekarar etmeliyim yoksa boşa gidiyor
bizzat şahit oldum
pkocum bu arada sınavımı atlatamadım daha pazar günü inşallah.hoca çok iyi diyor ama yanlışlık yapmasam bari sınavda..

yapmazsın merak etmeboshayallersmile insan gene de tedirgin oluyor. ben de geçen sene aldım. onu da atlatınca kafanda tek sınav olucakkaydirigubbakcemile2bu aralar gevşedim,inşallah toparlarım en kısa zamanda.
sabah basit eşitsizliklere baktım.10 soru çözdüm çok zorlandım çözerken moralim bozuldu yatıp uyudum:kedi:halbuki o konuyu bitirmiştim ve daha geçen hafta soruları çözüyordum hiç zorlanmadan. hemen unutmaya başlamışım. bu konuya ilk defa çalıştım,öss ye girerken falan da bakmamıştım. o yüzden mi acaba:uhm:zamanla oturur mu?ufff sözeli unutmak normal de sayısalda da böyle yapıcaksam hapı yuttumkaydirigubbakcemile3

yapmazsın merak etmeboshayallersmile insan gene de tedirgin oluyor. ben de geçen sene aldım. onu da atlatınca kafanda tek sınav olucakkaydirigubbakcemile2bu aralar gevşedim,inşallah toparlarım en kısa zamanda.
sabah basit eşitsizliklere baktım.10 soru çözdüm çok zorlandım çözerken moralim bozuldu yatıp uyudum:kedi:halbuki o konuyu bitirmiştim ve daha geçen hafta soruları çözüyordum hiç zorlanmadan. hemen unutmaya başlamışım. bu konuya ilk defa çalıştım,öss ye girerken falan da bakmamıştım. o yüzden mi acaba:uhm:zamanla oturur mu?ufff sözeli unutmak normal de sayısalda da böyle yapıcaksam hapı yuttumkaydirigubbakcemile3

canım tam oturmamıştır..eğer otuırsaydı biraz baksan hemen hatırlar yapardın..korkma soru çzödükçe bi bakmışsın usta olmuşsun..ama bol bol soru çzömen lazım işte.

ooo kimler gelmiş pikolata canım hoşgeldin iyiki geldin:)
iş konusunda büyük ihtimal bırkacağım bugün yada yarın patronla konuşucam
bakalım nasıl karşılayacak
sormayın başıma geleni eşimin arabasının bagajından laptopu çaldılar çok üzüldüm
bütün fotoğraflarım kayıtlar bilgiler herşey gitti ençokta düğün fotoğraflarımıza üzüldüm
yedeklemede yapmamıştık.işten ayrılmamın kötü yanı artık bilgisayar yok nasıl haberleşicem sizleri çok özlerim :(((

türkçeden 2 deneme çözdüm birinden 8 birinden 9 yanlışım çıktı çok moralim bozuldu yargının denemeleri çok zor geldi halbuki 4 yanlışım falan çıkardomafoldumben

kızlar evet artık özgürüm :) işi bıraktım yarın son günüm
bundan sonra çok sıkı derslere asılıcam çok çalışıcam bütün gün bana ait artık güzelce program yapıp derslere konsantre olacağım.netede fırsat buldukça girerim neyazıkki sizlerden biraz uzak kalacağım:((((

hayırlı olsun bengisu. ders çalışmaya daha fazla zaman ayırırsın artık.,

ececik geçmiş olsun. ben de grip oldum. her yerim ağrıyor. bugün hiç çalışamadım offf offf

21inde düğünüm var ondan sonra inşallah düzenli bir şekilde inekleyeceğim. Gerçi geçen sene 6 ay düzenli çalışmış son anda sınava girmekten vazgeçmiştim umarım hala tüm bilgilerim tazedir. :uhm: Herkese kolaylıklar dilerim.

kızlarr ben geldım ta cumartesı gttım aydına yenı geldım hıc bı kıtap goturmedım bütün motıvasyon düstu napcam ben ssımdı

kızlarr ben geldım ta cumartesı gttım aydına yenı geldım hıc bı kıtap goturmedım bütün motıvasyon düstu napcam ben ssımdı
hoşgeldin başak.
arkadaşının düğünü müydü nişanı mıydı hatırlayamadım eski sayfalara bakmadım. nasıl geçti? senin için değişiklik olmuştur.
bu topiğe birkaç kere uğrayınca insanın ders çalışası geliyor. hiç merak etme bir iki gün içinde tekrar çalışmaya başlarsın.

coğrafyadan 3 deneme çözdüm ortalama 3 yanlışım var. bugün bölgeler coğrafyası çalışıcam (tekrar)testlerini çözücem.kimse yorum yapmıyor ama ben yazıp duruyorum.kimseyi de tanımıyorum tabi selam sabah yoklaelaelaelaelae

başakcım hoşgeldin..korkma buraya bi gir sen hemen toparlanacaksın

ecesu geçmiş olsun canım

bengisuuu hayırlı olsun canım inşallah adam gibi çalışır güzel bir yere girersin

berry31 maşallah çok güzel çalışıyorsun sende

bende program yaptım ona uyuyorum inşallah uymayada devam edeceğim..sıkı bir program..bayağı yol katetemem lazım..

merhaba arkadaşlar çok yoruldum misafirler vardı 2gündür çalışamadım bugün de bilmiyorum çalışırmıyım
off moralim bozuldu çalışamayınca çok üzülüyorummm...

keşke size katılabilseydim kendime çalışma programı çıkarmam lazım
hepinize başarılar kızlarrr
Allah zihin açıklığı versin

günaydın kızlarrrr....

ben dün geometri ile mat. çalıştım..

bugünde gene iksini düşünüyorum bakalım,sizin nasıl gidiyor?

ooo kimler gelmiş pikolata canım hoşgeldin iyiki geldin:)
iş konusunda büyük ihtimal bırkacağım bugün yada yarın patronla konuşucam
bakalım nasıl karşılayacak
sormayın başıma geleni eşimin arabasının bagajından laptopu çaldılar çok üzüldüm
bütün fotoğraflarım kayıtlar bilgiler herşey gitti ençokta düğün fotoğraflarımıza üzüldüm
yedeklemede yapmamıştık.işten ayrılmamın kötü yanı artık bilgisayar yok nasıl haberleşicem sizleri çok özlerim :(((

cnm hadi hayırlısı olsun, daha düzenli çalışırsın. laptop için de geçmiş olsun, vakit buldukça girmeye çalış nete,özletme kendiniopuyorumnanaktan

türkçeden 2 deneme çözdüm birinden 8 birinden 9 yanlışım çıktı çok moralim bozuldu yargının denemeleri çok zor geldi halbuki 4 yanlışım falan çıkardomafoldumben

berry günaydın, ne güzel çalışıyorsun:hooray:ya sorma normalde benim türkçem süperdir ama denemelerde en aşşağı 8 yanlışım çıkıyor neden anlamadımfisfisfisüstelik yargı zordur.moralini bozma. bazı hocalar Yargı ya hiç çalışıp moralinizi bozmayın diyormuş. sınav formatından çok daha zor diye. gerçekten de öyle.konuları bitirince deneme setini alayım diyorum. zoru yapan kolayı çok rahat yapar:dance:
ya ne güzel coğrafyayı falan bitirmişsin:teytey:

Back