- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.781
günaydın ececimopuyorumnanaktanbu saate kadar mayıştım:gitme:bari siz napıyosunuz bakiyim dedim, biraz motive olurum.
birazdan çarşıya çıkıcam işlerim var, sen nasılsın?
selam kızlar...
pikocum hoşgeldin..insan planlarını gerçekleştiremeyince çok üzülüyor değilmi..olsun artık 1000 sorunu şimdi çözersin
yeni gelen arkadaşlar çalışmalarınız iyi gdiyor maşallah..
annemde dün geldi benim sonunda bugün bir program yapıyorum..bir sürü yaprak test aldım hepsi bitmeli..
ingilizce daylight cd lerin annem varken bitirmeliyim..
tarihte bitmeli..1 ayda olur değilmi..sonra tarihe hiç ama hiç ara vermeden sürekli tekarar etmeliyim yoksa boşa gidiyor
bizzat şahit oldum
pkocum bu arada sınavımı atlatamadım daha pazar günü inşallah.hoca çok iyi diyor ama yanlışlık yapmasam bari sınavda..
yapmazsın merak etmeboshayallersmile insan gene de tedirgin oluyor. ben de geçen sene aldım. onu da atlatınca kafanda tek sınav olucakkaydirigubbakcemile2bu aralar gevşedim,inşallah toparlarım en kısa zamanda.
sabah basit eşitsizliklere baktım.10 soru çözdüm çok zorlandım çözerken moralim bozuldu yatıp uyudum:kedi:halbuki o konuyu bitirmiştim ve daha geçen hafta soruları çözüyordum hiç zorlanmadan. hemen unutmaya başlamışım. bu konuya ilk defa çalıştım,öss ye girerken falan da bakmamıştım. o yüzden mi acaba:uhm:zamanla oturur mu?ufff sözeli unutmak normal de sayısalda da böyle yapıcaksam hapı yuttumkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin başak.kızlarr ben geldım ta cumartesı gttım aydına yenı geldım hıc bı kıtap goturmedım bütün motıvasyon düstu napcam ben ssımdı
ooo kimler gelmiş pikolata canım hoşgeldin iyiki geldin:)
iş konusunda büyük ihtimal bırkacağım bugün yada yarın patronla konuşucam
bakalım nasıl karşılayacak
sormayın başıma geleni eşimin arabasının bagajından laptopu çaldılar çok üzüldüm
bütün fotoğraflarım kayıtlar bilgiler herşey gitti ençokta düğün fotoğraflarımıza üzüldüm
yedeklemede yapmamıştık.işten ayrılmamın kötü yanı artık bilgisayar yok nasıl haberleşicem sizleri çok özlerim((
türkçeden 2 deneme çözdüm birinden 8 birinden 9 yanlışım çıktı çok moralim bozuldu yargının denemeleri çok zor geldi halbuki 4 yanlışım falan çıkardomafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?