• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar..
bugün direksiyon dersine gideceğim birazdan..gelincede dağ gibi ütülerimi bitirip temizlik yapacağım..yarın sabah annem geliyor inşallah..
o geldikten sonrada 1 aylık sıkı bir program yapacağım..adam gibi çalışacağım..
tarihten osmanlının dağılma dönemi kalmıştı..
inkılaptanda kurtuluş savaşına gelmiştim..çok iyi biliyordum..soruları falan çok güzel çözüyorum..biraz boşladım,dün tekrar edeyim dedim neredeyse hiçbişey kalmamış nasıl üzüldüm ya ne nankör bir ders böyle bu..

günaydınlaarrr nasılsınız kızlarr dün hiç çalışamadım çok canım sıkkındı işyerimden çok çok sıkıldım sorunlar var paramızı vermiyorlar ayrılsam mı ne yapsam iki arada kaldım böyle olunca derste çalışamıyorum dikkatimi veremiyorum evimde güzelce program yapıp derslere yoğunlaşşam diyorum ama bir yandan da bu işsizlikte onuda cesaret edemiyorum çok keyfi bir davranış mı olur diyorum eşim herzaman sen nasıl istersen diyor bana bırakmış durumda ooffff kızlar çok kararsızım lütfen bana yardım edin fikirlere ihtiyacım var ve biran önce karar verip derslere yoğunlaşmam lazım

ben tarih çalışıcam dedim 100tane soru çözdüm coğrafyadan korkuyorum herhelde çalışmaktan .tarih tiki var bendeohaoldumsmile

başlıyorum 2 sayfa oku bırak aklıma girmiyor not tutarak çalışırım ben oda çok zaman oluyor.eskiden tek okuyşta anlardım yaş 32oldu kafa durdu:sinifsinif:

günaydın kızlarr dün faizi bitirdim ama eskiden ne güzel çözerdim yaa bakıyorum bazen bön bön soruya karışık soru çözdüm 50 kadarda.bugünde günüm var çok kalabalık olacak,temizlik yapmam gerekboshayallersmile

günaydın arkadaşlar bende dün gece faiz kar zarara çalıştım ama daha soru çözecem bide coğrafyadan ilk konuya bidaha çalıştım ya yapamıyorum bu ilk konuyu hep çok yanlışım çıkıyor moralim çok bozulduu
ececik nasılsın kuzuş gününe bende geliyim bilirsin gezmeyi severim neler hazırladın

Son düzenleme:
mrhaba arkadaslar;yeni gelenler hoşgelmişler..bende annemlerdeyim maalesef fazla çalışamıyorum..gelen giden oluyor;tek bir odada ses oluyor çalışamıyorum..diğer odalarda soguk oluyor..
annemlerin durumu pek iyi degil zaten;sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar..
bugün birkaç tane matematik çözdüm o kadar..kitapları açamıyorum hiç..
siz nasılsınız??

ben iyiyim gülşah tatlış olsun gelince telafi edersin bende birazdan başlıycam çok az çalışabildim öğlen işlerim vardı...

ben coğrafyayı yuttum artık böö başlarsam tarih kızım uyursa başlıcam hemen hem diyet hem ders çekilmiyor aa iki sıkıntıdan birden kurtulucam temmuza inşallahsengözlerimebaksanab

yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldiniz ama hep uğrayın bi bakıp gitneyin yafuu hamile arkadaşlar Allah yardımcınız olsun papto taban aritmetiği var
bende sonun da hareket problemlerini bitirdim akşam yarın yapamadıklarımı eşime soracam inşallah başka ders çalışmadım bugün birazdan da yatarım zaten yorgunum
canıma deysin nerelerdesin artık seni göremiyorum...

uygun oldukça uğrauyorum topiciğe gülsu ya bu aralar çok stresliyim stresten saçlarım dökülüyo napacağım bilmiyorm :((

Herkese kolay gelsin kızlar kendinize iyi bakın. Öpüyorum kocaman..

günaydın arkadaşlar bende dün gece faiz kar zarara çalıştım ama daha soru çözecem bide coğrafyadan ilk konuya bidaha çalıştım ya yapamıyorum bu ilk konuyu hep çok yanlışım çıkıyor moralim çok bozulduu
ececik nasılsın kuzuş gününe bende geliyim bilirsin gezmeyi severim neler hazırladın

yerim kız ben senin gezmelerini gel bitanemmm keşke öyle bişey olsa,sen gel yeterki herşey yaparım vallaŞenizilk konuyu bol bol oku tatlım ben 7-8 kere tekrar etmiştim soru kaçırmıyodum ama şimdi unuttummu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3sorularda da genelde mesela hangisi matematik konumunun sonucu değildir diyo şıklardan hemen belli oluyo sıkma canını.bende şimdi başlıycam çalışmaya ,misafirler gitti daha yeni bitirdim işlerimiboshayallersmile

şu mesajımdaki simgeye koptum baktıkça gülüyorum sanıım tarihten over dose oldum offf koptum gece gece ensesini patlattı:roflol:

kızlar merhaba..çalışmalar iyidir inşallah...

bir sorum ama hangi yöntemle çözüldüğünü bilen varmı acaba?

180 ve 450 sayılarını ortak bölen kaç tane sayı vardır..? göremediğim bir şey var ama anlayamadım:sinifsinif:

ececcik eşim dün deli gibi neye gülüyorsun dedi anlatamadım gülmektensempatiksalakcinnisırnaşık şey:roflol:

merhabalar herkese
ben ağır ağırda olsa hergün çalışıyorum pek ilerleyemedim o yüzden de pek girip yazmak gelmedi içimden
eğitime biraz ara vermiştim öğrenme stratejileriyle başladım bugün
coğrafya akarsu dağ ezberlemeye çalışıyorum
tarihtende yine ilk bir iki konuya bakmıştım unuttum bile
yova iki sayıyı çarpanlarına ayırcaksın ortak olanların üstlerini birer artırarak çarpacaksın cevap 12
tabii tam sayı diyosa 24

Son düzenleme:
merhabalar herkese
ben ağır ağırda olsa hergün çalışıyorum pek ilerleyemedim o yüzden de pek girip yazmak gelmedi içimden
eğitime biraz ara vermiştim öğrenme stratejileriyle başladım bugün
coğrafya akarsu dağ ezberlemeye çalışıyorum
tarihtende yine ilk bir iki konuya bakmıştım unuttum bile
yova iki sayıyı çarpanlarına ayırcaksın ortak olanların üstlerini birer artırarak çarpacaksın cevap 12
tabii tam sayı diyosa 24

hmm tamam canım..demekki ben bu yöntemi bilmiyormuşum hiç tanıdık gelmedi çünkü..fisfisfis

Back