2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

calısaknlarım benım daha ben yanı baslıyorum cografyadan türkıyenın ıklımı özet cıkarcam

ben bu sen eözetlerımı bıtrcem seneye hazırlancamkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeybende dün 200 tane matematik sorusu çözdüm gecede türkiyenin nüfusuna başladım biraz ilerledim bugün bitiririm inşllhsositososito

merhaba arkadaşlar pikooo iyi moralla güzel çalışıyosun maşallah canıma deysin sen coğrafya çalışmıyo musun

yok canım hepsi bir arada gitmiyor..coğrafya yı son zamanlara bırakmayı düşünüyorum..mayısa kadar bütün konular bitmeli..mayısta sadece test ve deneme çözeceğim.
nisanda coğrafyaya başlasam yeterli olur çünkü hep aynı şeylerin tekrarı var..hele bölgeler coğrafyası tam bir tekrar..

iyiyim ececik saol 18 işçi sorusu çözdüm ama birazdan dışarı çıkacaz sen nasılsın ne var ne yok evet canıma deysin bende matı bi ay içinde bitirme planı yapıyorum pazartesi coğrafyaya başlıyım diyorum bakalım

yok başak unuturmuyuz ne yaptın iyi misin neler çalıştın 3şubatta hızlandırılmış kurslar başlıyor eşim git diyor ben kararsızım blmiyorum ne yapamalıyım

fıstıklar napıyosunz ben de anaysadan bugun dersnede ısledgmz yerı defterıme gecırıyorum kıtaptakılerle bırlkte özetlıyorm

kızlar sız haftasonu nekadar verımlı calısabılıyosunnz bırsuru soru çözuyorsunz

merhaba arkadaslar;hepiniz iyisiiniz umuyorum..bende bu hafta malum pek çalışamadım..cuma günü istanbuldan kardeşim geldi..istatistik okuyor;bana dün programlı bir şekilde matematik çalıştırmaya basladı..ilk konuyu bitirdik..sayıların bir kısmı yani..az öncede tarihten krtuluş savaşı testlerini bitirdim..yanlışlarım çıktı onları eşime sorcam..
pikolata soru gözüme takıldı;soru hatalı sorulmuş;ben eşime de sordum..türklerde boylar federasyonunun olması yıkılan devletin kolayca kurulmasını saglar..boylar tahtta söz sahibi olmadıgı için;soruyla alakasız şık..
hanedanın ortak malı olması en önemli sebeptir kısa sürede yıkılmasında..
diğer şıkta ise ikili yönetim devletin kolay yönetilmesini sagladıgından yıkılmayla ilgili bir etki yapmaz..
cevap 1.2. olacak ama soru kökününde olumsuz olması gerekli;değildir yazmalıydı..

başak merhaba;nasılsın?hangi konulardasınız dersanede?

kızlar çok verimsiz bir gün geçirdim:kedi:sadece 35 geometri çözdüm o kadarcık.
başakcım unutur muyuz seni,abim geldiği için pek sık giremedim nete.
gülşahçım cevap için teşekkür ederim.matematiğe başlamışsın,kolay gelsin.
ececim süpersin ya maşallah matematikte baya iyisin.
hilalcim ya ben de çok soru çözemiyorum.konuları bitirmediğimizden olsa gerek.hatta canım şuan soru çözmek istiyo ama ne çözeceğimi bilmiyorum ki.konu eksiğim çok fazla.

huuuuuuu kızlar nerelerdesiniz:hulya:
fıstıklarım ben bu gece bi daha giremeyebilirim.sabah deneme sınavım varboshayallersmile
hepinizi çok ama çok öpüyoruuummmmopuyorumnanaktan

kıslar niye kimse gelmiyo,hepiniz harıl harıl ders mi çalışıyorsunuz, eğer öyleyse aferinzemuszemusben de kaynatmaya yer arıyorumkaydirigubbakcemile3

pikolatacım ben sayfadayken üç dört kişi vardı ama beni görünce kaçtılar sanırım:1no2:
matematik sorusu çözüyorduk kardeşimle;çok vasatım ben yaa;valla çocuk dokuz dogurdu anlatana kadar..eksiyle artının çarpılmasını bile biliyorumm..çok düz mantık oldugumu farkettim bugün
arada sinir harbi yaşıyorum vallakafamçokkarıştı
sınavında başarılar diliyorummmm...

canlarım benim maşşalah ii çalışmışsınız ben bugün bursaya gezmeye gittim ikeaya gittim sonra alışveriş yaptım kendime yeni ciciler adım,tabi yoldada türkiyenin nüfusu konusunu bitirip 50 soru çözdümzemuszemusyatarkende diğer kitaptan tekrarını yapıp soru çözerimkaydirigubbakcemile2

yatıyorum ve yine kimse yok aşkolsun canım sıkılıyor nerdesiniz işçi problemleri çözdüm ama havuzdan yapamadıklarım var yarın havuzdan biraz daha problem çözmeliyim tarihten de bi tane test çözdüm yarın yeni konuya geçecem inşallah iyi geceler kuzularr

merhaba kızlar bende 6.30 da kalktım..iteleye kakalaya çalışıyorum bakalım..
ya nasıl sinir oldum ben ne zaman erken kalksam çalışmak için kızda kalkıyor..uyandı şimdi nasıl sinir oldum..garezimi var bunun bana anlamadımki ya..

günaydın kızlarr hiç uyanasım yoktu ama hava yağmurlu tam uyuma havası,sağlık ocağına gidip şu işle ilgili bi konuşup gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…