• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikoo bende 3ü diye düşünmüştüm 3.Osmanlılarda başlıyor ülke hanedanın ortak malı düşüncesi sanırım ondan
bende kahvaltı davetinden geldim şimdi başlıycam tarihten yeni konuya geçecem görüşürüz iyi çalışmalar...
ayy komşu aradı börek yapmışşş offfff napıyım ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar..offf ara verip tekrar başlaması ne kadar zor yaa...
bugün ingilizce çalıştım biraz..birazdanda tarihe başlayacağım..
tarihten özellikjle 4-5 kaynaktan çalışmak lazım ya..bir kaç test çözdüm çok ince ayrıntı sorular var..
sinir oldum resmen.

çok teşekkür ederim mor salkım,opuyorumnanaktannasıl düşünemedim ya

bir sorum daha var:

ı. boylar federasyonu halinde örgütlenmeleri
ıı.ikili yönetim anlayışını benimsemeleri
ııı. ülkeyi hanedeanın ortak malı saymaları

hangileri İslamiyet öncesi Türk devletlerinin kısa ömürlü olması nedenleri arasında gösterilebilir?
ben hepsi dedim amam kitap 1 ve 2 demişCADIARZU

hani taht kavgaları çoğalıyordu hani herkes yabancılarda hakimeyet hakkına sahip olunca ülkenin yıkılışına zemin oluyor
ondan dolayı 3. şık olmuyor

fıstıklar nasılsınız bende gece uyumadan 50 kadar matematik çözdüm problemler konusuna devam edicem şimdikaydirigubbakcemile2

ya ececim bende bugün akşama kadar 85 matematik çözdüm.çok yavaşım nedense.özellikle matematikte hızlı çözemiyorum.sınavda o kadar yavaş değilim ama evde hapı yutuyorummafoldumben

hilalcim haklısın, ara verdikten sonra tekrar başlaması zor oluyor. Tarihten hangi kaynaktan soru çözüyorsun, uf haklısın bazen çok sinir sorular çıkıyor. sinir oluyorum yapamayıncaeyvahedigeldismile

ececim nasılsın?
başak nerelerdesin,dünden beri kayboldunyerimseniben
ben de bugün 85 matematik çözdüm, 50 türkçe çözdümbayanssulusmile

ya ececim bende bugün akşama kadar 85 matematik çözdüm.çok yavaşım nedense.özellikle matematikte hızlı çözemiyorum.sınavda o kadar yavaş değilim ama evde hapı yutuyorummafoldumben

olsun tatlım önemli olan sınavda hızlı çözmek yeni başladık ya çalışmaya ondan öyle oluyor bol soru çözüp pekiştikçe hızlanırız inşallah bende bugün 100 kadar daha matematik çözdüm,sorduğun tarih sorusunda bende 3.dde doğru diye düşündüm tüm kitaplardada yazıyor ülke hanedanın ortak malıdır anlayışı taht kavgalarına ve devletlerin kısa ömürlü olmasına sebep diye ama acaba kitaptamı bir hata varkifisfisfis

evet ececim ya bende kesin eminim üçüde doğru bence.:umursamaz:kaç kitapta okudum hanedanın ortak malıdır anlayışı yıkılışa sebep olmuş diye.

şimdi matematiğin başına geçiyorum.
hadi kızlar durmak yok, marş marş ders başızemuszemus

kızlarr ben geldımm dersnedeydm bugun daha henuz bısı calısmadım off ya saat kac olmus bence de hanedanın ortak malı olması kesın yıukılısta etkılı

calısaknlarım benım daha ben yanı baslıyorum cografyadan türkıyenın ıklımı özet cıkarcam

ben bu sen eözetlerımı bıtrcem seneye hazırlancamkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de geldim bu sene bende hazırlanıcam canıma tak etti sözleşmeli olarak çalışmak yediiklimin kampnyalı olan setinden de aldım çok memnun ve bahtiyar bi şekilde ders çalışıyorum kendime bile inanamıyorum yani bayanssulusmile

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım belki sizlerden etkilerimde ders çalışabilir yardımcı olursanız sevinirim

çok teşekkür ederim mor salkım,opuyorumnanaktannasıl düşünemedim ya

bir sorum daha var:

ı. boylar federasyonu halinde örgütlenmeleri
ıı.ikili yönetim anlayışını benimsemeleri
ııı. ülkeyi hanedeanın ortak malı saymaları

hangileri İslamiyet öncesi Türk devletlerinin kısa ömürlü olması nedenleri arasında gösterilebilir?
ben hepsi dedim amam kitap 1 ve 2 demişCADIARZU

canım aslında bana göre de hepsi ama bilemiorum bazen atladıgımız bi nokta oluo çünkü boylar halinde yönetmeleri söz sahibi fazla olunca problem cıkıo ikili yönetimde de aynı hanedanın ortak malı sayılmasıda ööle gibi duruo ama ordaki ince nüans ne acaba

yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bende tarihten bugün duraklama dönemini bitirdim test çözdüm
akşam misafirlikteydim şimdi işçi havuz çalışcam pazartesi coğrafyaya başlıycam inşallah ilk konuyu bitirmiştim ama unuttum sanırım hiç test çözmedim

canım aslında bana göre de hepsi ama bilemiorum bazen atladıgımız bi nokta oluo çünkü boylar halinde yönetmeleri söz sahibi fazla olunca problem cıkıo ikili yönetimde de aynı hanedanın ortak malı sayılmasıda ööle gibi duruo ama ordaki ince nüans ne acaba

ben de anlamadım hocaya sorayım bari,inşallah kitap yanlıştırda moralim düzelirkaydirigubbakcemile3

calısaknlarım benım daha ben yanı baslıyorum cografyadan türkıyenın ıklımı özet cıkarcam

ben bu sen eözetlerımı bıtrcem seneye hazırlancamkaydirigubbakcemile3

ben özet çıkarmıyorum coğrafyadan,kitabı çizicem,yoksa yetiştiremiycem diye korkuyorumeyvahedigeldismile iklime geçmedim daha,üstelik ilk konular oturmadı coğrafyadan.oturup adam gibi çalışmam lazımhihoyyyt

kızlar dün giremedim internete.malum abim geldi ve erkenden yattı ben de açamadım bilgisayarı.
dün matematikten 145 soru çözdüm evet tam 145 soru.rekorumu kırdım resmen.tabi akşama kadar çoğu zamanım masa başında geçti diyebilirimsırnaşık şeyinşallah hızlanırım,sınava kadar hızlanırım desem daha doğru olur.
bir de 45 tane Türkçe sorusu çözdüm.

bugün de geometriye zaman ayırmak istiyorum. çok geri kaldım.birazdan abimle alışverişe çıkıcaz. sonrada gelip geometri çalışırımhihoyyyt

hadi kızlar kahve içip açılalım :kahve:ve ders başına hadi bakalım:teytey:
bu arada dışarı çıkmıyormuşuz şuan başlıyorum çalışmaya:)

günaydın kızlar..
pikolata eferin kıs sana 145 soru iyi gayet..
benimde bol soru çözmem lazım ya
çok az soru çözüyorum konu çalışacağım diye..kızı babasına bırakıp çalışacaktım işten aradılar kahvaltı bile yapmadan çıktı ya..birazdan başlamak istiyorum ya..inşallah fırsat verir kızçem

merhaba arkadaşlar pikooo iyi moralla güzel çalışıyosun maşallah canıma deysin sen coğrafya çalışmıyo musun

Back