2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlaaarrr
pikolataa canım gözün aydın artık rahatlamışsındır senin adına sevindim.
h.sonu tatilinden sonra yine pazartesi işşş( 2 gün boyunca bol bol eşimle gezdim ,tembellik yaptım. sadece tarihten kültür ve uygarlığı bitirdim.bugünde soru çözücem .matematikten de soru çözmeyi planlıyorum.

bu haftasonu hiç çalışamadım ben artık çok yoruluyorum bebek doğana kadar bi kaç ders bitirmem lazım ama nasıl olcak bilmiyorum gün geçtikce zorlaşıyor ders çalışmak benim için ama mutlaka çalışmaya devam

kızlar denem sınavına girip geldim uff o kadar zor uyandım ki,gitmemek için kendimi zor tututumkaydirigubbakcemile3sınavım süper geçmişti bir havalandım bir havalandımsengözlerimebaksanabnetlerimi konrtol edince karizmam çizildi 71 ddğru 62 netim varnaniknanikmosmor oldum resmen yaw.
sonra dönüşte data nın tarih soru bankasını ve uzman kariyerin soru bankasını aldım:hulya:

kıslar ya forum çok yavaş ilerliyo.niye girmiyosunuz bakim.başak nerelere kayboldun kısss.ya sen bugünlerde az giriyosun foruma.yoksa çalışma tempon gevşedi mi bakimCADIARZU.senin azmin sayesinde ben de motive oluyorum.forum açıldığından beri çalışamadığım günlerde senin yazdıklarını okur gaza gelirdimopuyorumnanaktanhem okulda çalışıp hem eğitim bilimleri,genel kültür-yetenek...bir sürü dersi bir arada çok güzel yürütüyorsun.miskinleştiğim zaman aklıma bunları getirip kendi kendimin kulağını çekerdim:kedi:bak tezimde bitti tam çalışma düzenimi oturtucamzemuszemusbak ben de çalışmam sonra ona göre.
annen nasıl oldu?bir gelişme var mı?

Son düzenleme:

hilalcim bebeklerin tipik özelliği:roflol:anneleri uyanınca birileri onları dürtüyor mu ne:1rolleyes:ablamın bebişleride küçükken sabah ezanında uyanıp yatmazlardı bir daha,nasıl sinir olurdum.şimdi okula başladılar ablam zorla kaldırıyo yataktan.

gülşahçım matematik çözdükçe oturan bir ders,şuan ilerlediğimi hissediyorum.inan bazen aynı soruyu 2-3 kez çözüyorum.çözüm yolu aklıma kazınana kadar da çözücem,başka türlü olmaz.
ay denemden 16 doğru yaptım nasıl sevindim anlatamambayanssulusmile

gülsu ya ne güzel problemler bitiyo senin.çok rezalet problemlerim hiç yapamıyorum,hele karışım,havuz:umursamaz:

ece inşallah hakkında hayırlısı neyse o oluropuyorumnanaktan

başakçım hoşgeldinolumunekankayizsmilenirilerdesin yaw napyosun.okuldan döndün mü?ben denemeden döndüm.biraz nette takılıp bir matematik çalışıcam

ece inşallah hakkında hayırlısı neyse o oluropuyorumnanaktan

pikocum şukulatam benim saolasınkaydirigubbakcemile3gittim sağlık ocağına balıkesir merkeze gidicem şimdi başkan beni bekliyomuş bende eşimi bekliyorum izin alsında beraber gidelim yaww biraz parti marti işleri bende hiç anlamam valla burdaki adam kopya verdi,eğer olursa 2000 tl maaş ve direk kadroluymuş sırtın yere gelmez dedi belediyede sağlık ocağı varmış bende partiden falan anlamam umarım pot kırmam siyasi sorular soruyomuş ohaoldumsmileeşim gelsede kurtarsa bari balıkesirli değilim diye almazsa bilmem birde 40 km gidip gelmem gerek hergünboshayallersmileben son şanslarıymışım 4 yıllık mezunu olmam artıymış ben olmazsam lise mezunu alcaklarmış mecburboshayallersmile

pikocum benımm calısmam mı hıcc aynen devam ama sankı daha yavas ılerlıyormusum gıbı gelıo

annemın tahlılerı ıyı cıktı canım tesekkur drm

persembe gunu pegemın turkıye genelı sınavına grcem okldan ızın alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…