2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canıma deysin çocuk diplomalarıda koymuş töhhh bide o erkek evlenememişdee boshayallersmile
piko tatlışım soru çok ama soru olsun diye herşeyi sormuş kültür ve medeniyeti çalıştım eserlerin isimlerini kaç kez sormuş ama test 7-8 test var her konudan ama coğrafyadan neyin soru bankasını alsam

kızlar şuan evden çıkıyorum,savunmaya giricem
yaaa çok dua edinde güzelce anlatıp geçeyimeyvahedigeldismileuff hiç heyecanlı değilim ama heyecanlı olmam gerek.şuan rahatım ama ya sunum esnasında heyecan yaparsam diye korkuyorum.

dua edin bana 1.30 da başlıyobayanssulusmile

ohcanımadeysın tatlım hosgeldn nasıl gectı tatıl anlat bakalm ne guzel degısıklık oldu ben ot gibiyim hicbisey yapmıyorum kendıme hıc zman ayıramıyorum.bunalıma gırcem valla

kızlar ya burda tanıdık hemşire abla vardı balıkesir belediyesine kadrolu hemşire alınacakmış ben gelmişim aklına aradı pazartesi gidip ne gerekli sorucam haftaya da görüşcem bakalımboshayallersmile,sabahtan beri temizlik yapıyorum şimdi annemle bi çay içip dersin başına geçiyorum boshayallersmile

pikocumm senin içinde dua ediyorum başağım nasılsınn kendini çok yorma zamanda yok kendine ayıracak ama biraz kendini de düşün tatlım aman bunalıma falan girme seni seviyorumŞeniz

kızlar çok şükür geçtimdelikafadulden:dance::teytey::içelim::sm_cool:alkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey
başakcım ya haklısın şu tempoda insan kendine vakit ayıramıyor.sabret tembuzun ilk haftası biticek çilemiz.inan annem şubat tatilinde ablana gideli diyo hiç istemiyorum:sinifsinif:vicdan azabı çekerim ya gidersem.

hilalcim bence bütün işlerini bugün bitirip yarın tam tempo başla.gezmenin diğer adı yorgunluk derdi annem, gerçektende öyle ama hemen başla lütfen ara verme.

kıslar ben de birazdan basit eşitsizliklere çalşıcam.akşam şehir dışından abim geliyo biraz onunla vakit geçiririmzemuszemus

cnm ya inşallah olurkaydirigubbakcemile5hakkında hayırlısı neyse o olsunopuyorumnanaktan

piko gözün aydın tatlış ececik inşallah oluverir çalışmaktan kurtulursun
bende bugün daha hiç başlamadım şimdi başlıycam arkadaşlar bişey sorcam turkcell vınn kullanıyoruz bu ay fatura 158 gelmiş videolardan olabilir mi ama dolmasını bekleyip kapatıyodum inti anlamadım niye öyle oldu neyse bende şimdi mat çalışcam işçi havuz problemlerine geçecem hepinize iyi çalışmalar...

Son düzenleme:
pikocum canım yaaa çokkk sevindim inanki hadi onun yükünden kurtuldunnhihoyyytgülsucum çok gelmişş baya fatura ama bi bilgim yok bende hız problemlerine geldimsositososito

bende bugün osmanlı devletine çalıştım ama bişey anlamadım:gitme:coğrafyadan 60,matemaikten 40 soru çözdüm

kızlarf merhaba pikocum gözaydın tatlımm cookk sevındmm
ecceceık canım ınsallh olur işin bende daha baslamdım calsımaya bugun okuldan sonra dersaneye gttım ordan carsıya anca yemek yedım

ece, gülsu matematikten ilerliyorsunuz ne güzel.uff problemler korkulu rüyam,

başak, hilal nerelerdesiniz?

bende orta asya tekrarı yaptım yediiklim yayınlarından.ve 55 soru çözdüm konuyla ilgili

ayy kıslar ben bir haftaadır bişey çözemedim dogru düzgün hem finallerim vardı hemde annem rahatsızlandı evin işleri bana kaldı gelen giden bulasık yemek temizlik vs. okul dersane ders calısma hangiine yetidseceğimi sasırdım yaa anneme bişey de yaptırmak istemiom hani şikayet etmiom asla tek annemin rahatsızlıgı iyi olsun yeter de ne yapacam bu boşa gecen günleri ben yaa içim daralıo bana bişey söylyin kıslar

kızlar bir sorum var:

hangilerinin Uygurlarla beraber görülmeye başladığı söylenebilir
ı. tezhip
ıı.fresk
ııı.yazılı edebiyat

ben hepsi dedim ama cevap 1 ve 2 diyo,sizce?

kızlar bir sorum var:

hangilerinin Uygurlarla beraber görülmeye başladığı söylenebilir
ı. tezhip
ıı.fresk
ııı.yazılı edebiyat

ben hepsi dedim ama cevap 1 ve 2 diyo,sizce?

canım 1 ve 2 olacak çünkü yazılı edebiyat göktürklerin orhun kitabeleri varya fresk zaten uygurlarla girio duvar resmi oda yerleşik hayata gectiklerini gösterir

çok teşekkür ederim mor salkım,opuyorumnanaktannasıl düşünemedim ya

bir sorum daha var:

ı. boylar federasyonu halinde örgütlenmeleri
ıı.ikili yönetim anlayışını benimsemeleri
ııı. ülkeyi hanedeanın ortak malı saymaları

hangileri ıslamiyet öncesi Türk devletlerinin kısa ömürlü olması nedenleri arasında gösterilebilir?
ben hepsi dedim amam kitap 1 ve 2 demişCADIARZU

kıssslar neredesinizŞeniz
ben şuan matemetik çalışıyorum.temel kavramlara bakıyorum.arkadaştan yediiklimin dergisini aldım geri vermeden ilk sayıyı bitirmem lazım.
bugün matematik günüm.
uff havada çok kapalı,sanki akşam gibi:sinifsinif:böyle havada çalışmak işkence.
acayip uykum var ama müzik açıp oynadım 10dk. bir de kahve içtim mi açılırım:sm_cool:

hadi kızlar ders başınaaaa:teytey:

fıstıklar nasılsınız bende gece uyumadan 50 kadar matematik çözdüm problemler konusuna devam edicem şimdikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…