2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaslar

pikolata başarılar dilerim;çok heyecanlı olsa gerek..
basakçım annen nasıl?okuyunca üzüldüm gerçekten??

kızlar nasılsınız döndüm sonunda..tatilmi yorgunlukmu bilemedim..ölü gibiyim..yatıp dinlenmek istiyorum..bavul falan boşaltamıcam..yolculuktan ayaklarım şiş,yüzmekten bütün kaslarım ağrıyor..
hemen sahalara geri dönmek istiyorum..tarih ingilizceye devam..diğerlerindende soru çözerim..istediğim gibi geceleri çalışamadım kızlar..çünkü gece arkadaşlarla cafede falan oturduk hep..yada odalara misafirliğe gittik birbirmize..o yüzden planladığım gibi yemekten sonra tekrar mekrar yapamadım..

siz nasılsınzı..performanslar iyi dimii

canım ya ben ogrencılerımede hep aynı seyı soylıyorum.....,

kısa kısa notlar almak lazım
tarıhı yazarak calısmassan hemen unutuluyor...........

pikolata canım başarılar dilerimm,hilalcim hoşgeldinn,bende 50 tarih sorusu daha çözdüm birazda matematik bakıcam

merhaba arkadaşlar başakım geçmiş olsun inşallah kötü biley çıkmaz,pikoomm başarılar güzelce anlatıverr gell kuzuu
hilal hoşgeldin aldığın cicileri eklede bakalım moral bulalım
gelelim bana bu akşam sinirden ağladım 3 oda gezdim çalışabilmek için komşunun gürültüsünden çok saygısızlar ya zorlukla yaş problemlerinde soru çözdüm 10 sorum kaldı o da bitsin tarih çalışcam görüşürüz iyi çalışmalar tatlışlarr

hoşgeldin hilalcimopuyorumnanaktanya şok oldum,zaman ne çabuk geçiyor, en son gidicem diye yazmıştın ve gidip döndün bile,ay panik oldum şimdi sınavda böyle hemencik gelcekeyvahedigeldismile

ece, gülsu iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.gülsu hiç sorma ya komşu gürültüsüne bazen ben de takıyorum.normal zamanda sorun değilde, ders çalşırken hiç çekilmiyorlmaz:

kibela iyiki geldin tarihten kafama takılanları sana sorarızartık:lepi:hafta sonundan itibaren yoğun bir çalışma temposuna giriyorum.

yatıyorum data dan tarih testi çözdüm ne kadar çok test var ama her şeyi sormuş çok beğenmedim coğrafya soru bankasını iremmi alsam arkadaşlar ne diyosunuz

Günaydın kızlar
kaç gündür giriyoum ama doğru düzgün yazmamışım yaa
öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bengisu, kibela :)) (aklıma gelmeyen varsa affedin)

sayfaları doğru düzgün okumadan baktığım için görememişim başakcımmm
çok geçmiş olsun, ama bayanların çoğunda oluo süt bezesi çıkıo genelde korkutsa da...
biz de yaşamıştık öyle bir korku,
ardından da akciğeriyle ilgili bir korku yaşadık çok şükür problemsiz atlattık..
ınşallah anneciğinin de bir şeyi yoktur!!
Ama bizi de haberda et sonuçlardan olur mu??
buarada ben de konsantrasyon eksikliği var son zamanlarada
türkçeden 1 test çözmeden asla yatmıorum
ama tarihi biraz boşladım gibi
zaten başka bişey de çalışmıodum (
mat. güveniyorum ama o kadar boşladım ki onu da sanki o da kötü olacak gibi geliyor..
neyse pazartesi günü hayırlısıyla askerim geliyor :))
ondan sonra birlikte çalışıcaz düzenli
birbirimizi dürtücezzz inşallah
bendeki gelişmeler bunlar
yeni işe başlama dolayısıyla boşladım galiba dersleri bi de...
ay başında başlayacağım için kısa bir tatil yapıp ardından bommmba gibi başlıycam yine herşeyeee :))

Kızlar seneye atanabilmem için adamakıllı bu seneden matematiğe düşmem lazım benimde. Ama hep çalışmak hem okula gidip gelmek o kadar yıprattıki bu sene bni...

Bide kpss ye nasıl yoğunlaşcam bilmiyorum.

eğer atanamazsam da evlilik uzayacak benim((

günaydın kızlar
başakcım geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz
bugün öğleden sonra günüm var yani gitti gene bugün hemen gidip coğ konuya başlıycam
iyi çalışmalar

günaydın kızlarr
başak canım çok çok geçmiş olsun umarım kötü bişeyler yoktur.
özge teşekkür ederim iyiki geldim:)
pikolata sanada kolay gelsin bugün stresin bitecek inş. herşey yolunda gider.

dün dershane vardı son anda vazgeçtim gitmedim evde çalışmayı tercih ettim.tarih konu tekrarı yaptım 75 soru çözdüm.

yatıyorum data dan tarih testi çözdüm ne kadar çok test var ama her şeyi sormuş çok beğenmedim coğrafya soru bankasını iremmi alsam arkadaşlar ne diyosunuz

gülsucum bende mi alsam bu soru bankasından çok mu soru var? sanki soru eksiğim var gibi, çok kaynak almam lazım.data nın konu anlatımlı kitabı var ama soru bankası yok

özgecim Allah kavuştursun,az kalmış:1hug:valla benimde bitanem burdayken kpss ye güzel çalışıyordum,onu zorla çalıştırırdım.çıkardığım özetleri ona zorla okurdum,öğrensin sınava boş girmesin diye.şimdi o atandı ben tekrar hazırlanıyorum:1rolleyes:hep başına kalkarım " benim sayemde kazandın" diye:roflol:matematik olmadan olmuyor,maşallah o, 28 matematik yapmıştı.

papato çalışmamız gerek.benimde mat.kötü fakat matemetik yapmadan asla veee asla atanamayız. o yüzden üzerine düş. doğan ulu hocanın sitesine gir orada çok güzel anlatıyor.çözdüğün sorulardan yapamadıklarını deftere not alıp çözümünü öğren ve o soruları oturtana kadar tekrar tekrar çöz.ben böyle yapıyoruma.s

günaydın kızlar..hoşgeldin diyenlere teşekkür ediyorum hoşbulduk..bayağı kafa boşalttım yaa.pikolatam dediğin gibi hemen geçiyor zaman..dün gece eve girerken aynı şeyi bende düşündüm..sanki dün çıktım bavullarla bugün geri geldim gigi..sınavda böyle çabuk mu gelecek dedim..hemen başlamalyım çok korktum..tarihi az çöok öğrenmeye ve yapmaya başladım..şimdi ingilizceden korkuyorum ya..
sanki o kadar kelimeyi ezberleyemeyeceğim..grammer de falan değilim onları zaten biliyorum tek korkum kelimeler...

bugün teee akşama başlarım ben çalışmaya zaten öğlen olmuş..
çamaşır dolu..ütü birikecek bir sürü..oyyy oyy..

günaydın kızlar gece yatmadan biraz matematik çözdüm uyudum.mutfağın lavabosu yeniden takıldı bulaşıklar kaldı boru alıp takmam lazım kirada olmak zor hele anlayışsız ev sahibin varsa sinirden ölcem işlerimi bitirip biran önce ders çalışmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…