2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum eh işte iyiyimiyim bılmıyorum daha yenı baslıcam derse

atatürk ilkelrınden özete baslaıyorum ataturk ilke ve inkılapları aradan cıkarmak istıyorum inkılaptan

işte smdı güzel bı deftre aldım ilkelrden baslıyorum sen nasıln

gülsucum gülsahcım nasılsnzz

fıstıklar nasılsınızzz,bengüsu hoşgeldin canım aramıza,gülsucum eşinin doğum günü kutlu olsun,pikocumm evet ayıp oluyor gibi oluyor annemle ilgilenmeyincekaydirigubbakcemile3başağım süpersinnn ne güzel çalışmışsın,bende bugün tarihten ilk konuyu tekrar edip 110 soru çözdüm,yaprak dökümü bitsin devam edicemmhihoyyyt

kızlar ben de atatürk ilklerını özetlıyorum yavas yavas rengarenk kalmlerle yavas gıdıyorum ama sındıre sındıre.
smdı bıraz matematık yada geo çözeyım barı

ayyy ben geldim saol tatlış ece yorgunum başak daha yeni gittiler daha yeni başlıycam bugün tarih çalışcam kültür ve medeniyeti

ben de tezimin sunumu için slayt hazırladım tüm gün. çok şükür bu işkence Cuma günü bitiyorhihoyyyt

gülşah nerelerdesin,sınavları hallet, dön aramıza. umarım bilgisayarın düzelir bir an önceyerimseniben

gülsucum Allah nice sağlıklı doğum ginleri kutlamayı nasip etsinopuyorumnanaktan

ececim bende yarım saatlik bi yaprak dökümü kaçamağı yaptımkaydirigubbakcemile3normalde izlemiyorum ama sunumum var, çalışmam lazım ya, böyle durumlarda izlemesi çok tatlı oluyor:kedi:

kıslar ben biraz haber okuyup, bir kaçta köşe yazarı okuyup yatıcam.kaç gündür haberleri izlemediğimi farkettim yaakannehir

saol pikolatamm tezinde Allah yardımcın olsun çok yorgunum 15 tane yaş problemi zor çözdüm yatıyorum yarına iyi çalışırım inşallah iyi geceler...bertu

günaydın kızlaaaaaaaaaarrr :))
tarihe akşam ve sabah biraz baktım :))
artık özet değil de okuyara ve soru çözmeye çalışarak yapmaya çalışıcam
en azından 1-2 hafta deniycem bakalım nasıl olacak sonuç kızlaaar :))

günaydın kızzlarrr
ece canım teşekkür ederim.pikolata sanada tezinde başarılarrr...nerde okuyodun?
bende iş saatleri içerisinde nete girebiliyorum evde yok
dün akşam dershenye gittim tarih osmanlı kültür uygarlığına geçtik hoca konularda en ileride olduğum sınıf sizsiniz diyor ama ama sanki yavaş gidiyoruz gibi geliyor

işletmeden tezli yüksek lisans yapıyorum. bir kaç gün sonra yaptım diycemkaydirigubbakcemile3yarın sunumdan sonra bitiyo inşallah.

biz dershanede anadoluda kültür ve uygarlığa geçtik dün.Selçuklular vb...yeni işledik.coğrafyadan iklime geçtik, geometriden ikizkenar üçgendeyiz. matemetikten de basit eşitsizliklerdeyiz.hukuktan da temel kavramlardayız dershane başladığından berikafamçokkarıştıne konuymuş ya bitmiyo bi türlü.

canlarım iyi çalışmalar hepinize dün hiç giremedim nete sizede yazamadım öğlen dersanedeydim akşam gelincede matematikten 100 e yakın soru çözdüm birazda türkçeden anlatım bozukluğu çözdüm gece yatarkende tarih tekrarı yaptım bugün daha başlayamadım ama az sonra geçiyorum derslerin başına sanırım tarih çalışcam

başakcım başlamışsın canım inkilaba da ne güsel yaa ben hallaa başlayamadım bugün türk islam devletlerinin devamına başlamayı düşünüyorum inş.

bengiisuu hoşgeldin canım sende aramıza a.s.

merhaba arkadaşlar eve yeni geldim önce size bakayım dedim üzerimi değiştirip hemen başlıycam ece tatlışım data tarih soru bankası sende var mıydı data coğrafyayıda alsam mı acaba yoksa iremin coğrafyayı mı alsam data tarihi aldım ama daha başlayamadım

dün yazdım ya başakım sadece 15 soru yaptım bugün de yeni başlıycam tarih çalışcam şimdi sen nasılsın başak ne çalışıyorsun

eh işte canım nasıln bbılmıyorum okulda egırtımden bıısı calıstım bıraz evdeyım smdı calsımıyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…