2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocumm oh ohhh alışverişte yapılmış gezinilmişş ii yapmışsınn valla opuyorumnanaktan

başakcım nasılsınopuyorumnanaktan

ece bende gezmeden geldim,yarım saatiçik komşuya çıktımkaydirigubbakcemile3

herkes komsu ziyaretıne cıkmıs
kızlar ben de bugun okulda 100e yakın egıtım sorusu çözdm tarıh özetımı tekrar ettım
eve gelınce de tarıh özetıımı bitirdım sonra dızı ızlerken de obeb okek sorusu çözdum60 tane
acayıp uykum geldm yatcam galıba eve gelınce uyumadım çünku

pıkocum alısverıs yapınca ınsan cok mutlu oluo demı

evethihoyyyt verimli bi gün geçirmişsin tebrik ederim:hooray:matematik beni mahvediyor, hem çok zamanımı alıyor hem de zihnimi çok yoruyor.kafamçokkarıştı
ben de arkadaşımdan yediiklimin dergisini aldım, 1.sayısını. bitirdikçe diğer sayıları incelemem için bana vericek.

ben de hergun matematıkten azda olsa soru çözmeye karar verdım ve türkceden aslında cok uykum geldı yıne 1tane paragraf çözsemmmı kı

ben de hergun matematıkten azda olsa soru çözmeye karar verdım ve türkceden aslında cok uykum geldı yıne 1tane paragraf çözsemmmı kı

evet en güzeli her gün bakmaka.sgeçen bir soru çıktı karşıma halbuki çözüm yolunu öncedençok iyi biliyordum. yapamadım ya unutmuşum:sinifsinif:sürekli çözüp pratik yapmamız lazım. geometrim iğrenç benimde, bakmaya pek vaktim olmuyor.
bir de ben 71 aldım ya denemeden. sınıf öğretmenimiz demez mi biraz daha gayret etmen lazımfisfisfiskaç almamı bekliyordu sınava 6 ay varken. 80 alsam dershanede işim nekaydirigubbakcemile3

:hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3komşu komşukaydirigubbakcemile3bende gelince matematikten soru çözdüm halada devam ediyorum sositososito

ay ne güzel devam et çözmeye:hooray: bizde matematikten basit eşitsizliklere geçtik, hoca bugün konuya başladı ve bitirdi:kedi:maşallah çok hızlı. Doğan hocadan dinlememiş olsaydım hapı yutmuştumbayanssulusmile

ikinci dönem hızlandırılmış kurslar var ona kayıt yaptım inş bu yıl bişiler olur hepimiz için hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar gündüz evdeydim yaş problemlerini çözdüm akşamda devam edecektim ki arkadaş aradı onlara gittik ve 1 geldik yaa gece çalışamadım şimdiden sonrada ne çalışıyım yarın da eşimin doğum günü işlerim varr töhh yarın da çalışamam galibaaaaa

içim rahat etmedi 16 soruluk yaş problemi çözdüm kuzucuklar herkesler yatmış bende yatıyorum iyi geceler taş gibi yatın kuş gibi kalkınnnn

Günaydınlar kızlaaaar hihoyyyt
ben geldiiim
kızlar dün bazı gelişmeler oldu
ben işimi değiştiriyorum
bu haftadan sonra 2 hafta dinlenicem ve yeni işime başlıycam :teytey:
dolayısıyla dün sevinçten oturamadım dersin başına
sadece türkçeden 36 soru çözdüm
tarihe de şöyle bir göz gezdirdim...
2 haftalık tatilde ne yaparım bilmiyorum ama
artık daha düzgün devam etmeye çalışırım diye düşünüyorum
gerçi biraz zor olacak yeni işimde de kendimi kanıtlamalıyım çünkü
bilmiyorum Allah yardım eder
sizin de desteğinizle bırakmam ben de çalışmayı sositososito
hadi bakalım yeni gün dolpdolu bir gün olsun kızlaaar

günaydın kızlar özgecım yenı işin hayırlı olsun tatlım

kızlar ınsanın konuyu bılıp da soru çözmesı ne kadar zevklı oluyo.tarıhten özetledgm bölumun sorularını çözuyorum da 70 soru çözdm bırazonceden berı.kesınlkle özet yapmak cok faydalıymıs tarıhe ısınıyormuyum nezemuszemus

yavas yavas ınkılaba da baslamak ıstıyorum pıkocum nerden baslıyım hangı konudan direk kongre ve ılke ve ınkılaplarımı ardan cıkarsamn acaba

hoşbulduk pikolatacım canım çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile Ben biras daha fazla çalışmaya başladım kıslar:)) ben yani:))) hihihihiii şimdide tarihin kurtuluş savaşı vs cumhuriyet dönemine kadar olan bölümlerini bitirip, coğrafyadan ilk konuma çalışmaya başlıcam. Cografyaya daha bugün başlıyorum yani. ya biras daha motive oldum ben sanki yaa kıslar. zemuszemus

günaydınn canlarımm özgecim yeni işin hayırlı olur inşşlh:Saruboceq:gülsucum memlekete gitmeden sabahtan yatana kadar neredeyse hiç kalkmadan çalışıyordum ama bu sıralar öyle değil.annemde yanımda olduğundan düzenim değişti ve de annemi yalnız bırakıp tüm gün çalışamıyorum malesef sıkılmasın annem diyeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…