- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.381
ececım benım tatlım günaydın güne tarıhle basladım ıyı sayılırım sen nasılsn fıstıkhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basak23
günaydın kızlar özgecım yenı işin hayırlı olsun tatlım
kızlar ınsanın konuyu bılıp da soru çözmesı ne kadar zevklı oluyo.tarıhten özetledgm bölumun sorularını çözuyorum da 70 soru çözdm bırazonceden berı.kesınlkle özet yapmak cok faydalıymıs tarıhe ısınıyormuyum ne
yavas yavas ınkılaba da baslamak ıstıyorum pıkocum nerden baslıyım hangı konudan direk kongre ve ılke ve ınkılaplarımı ardan cıkarsamn acaba
ececikkk
35günaydınn canlarımm özgecim yeni işin hayırlı olur inşşlhgülsucum memlekete gitmeden sabahtan yatana kadar neredeyse hiç kalkmadan çalışıyordum ama bu sıralar öyle değil.annemde yanımda olduğundan düzenim değişti ve de annemi yalnız bırakıp tüm gün çalışamıyorum malesef sıkılmasın annem diye
ececım benım tatlım günaydın güne tarıhle basladım ıyı sayılırım sen nasılsn fıstıkhihoyyyt
ikinci dönem hızlandırılmış kurslar var ona kayıt yaptım inş bu yıl bişiler olur hepimiz için hayırlısı olsun
hoşgeldin begisuu başakk cicimm cevabını yarına bekliyorum artık...boshayallersmile
hoşbuldum gülsu
bende Kpss'ye işte çalışıyorum evde pek vakit bulamıyorum.ayrıca dershaneyede gidiyorum.Şimdilik çalışmalar iyi gidiyor.gerçi sadece tarih çalışıyorum gözümü çok korkutuyorrr![]()
bengisu canım hosgeldn aramızaaa
pikocum fıstıkım nasılsn tesekkur ederım tarıh önerın için
ben de bugun okulda guzzel calıstım baya
tarıhten 90 soru.matematıkten 41 soru bı de gelısım psıkolojısınden 80 soru çözdm ve smdı cıkıcam eve gtme vaktım geldıkaydirigubbakcemile3
bengüsu hoşgeldinopuyorumnanaktan, doğru yerdesinkaydirigubbakcemile5bölümün neydi