2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

basak23

günaydın kızlar özgecım yenı işin hayırlı olsun tatlım

kızlar ınsanın konuyu bılıp da soru çözmesı ne kadar zevklı oluyo.tarıhten özetledgm bölumun sorularını çözuyorum da 70 soru çözdm bırazonceden berı.kesınlkle özet yapmak cok faydalıymıs tarıhe ısınıyormuyum ne

yavas yavas ınkılaba da baslamak ıstıyorum pıkocum nerden baslıyım hangı konudan direk kongre ve ılke ve ınkılaplarımı ardan cıkarsamn acaba

ececikkk
35günaydınn canlarımm özgecim yeni işin hayırlı olur inşşlhgülsucum memlekete gitmeden sabahtan yatana kadar neredeyse hiç kalkmadan çalışıyordum ama bu sıralar öyle değil.annemde yanımda olduğundan düzenim değişti ve de annemi yalnız bırakıp tüm gün çalışamıyorum malesef sıkılmasın annem diye

ayyyy çok teşekkür ederim arkadaşlar :))
inşallah iyi olur sonuçları
gerçi orada bu kadar rahat olamıycam
ama iyi olucak inşallah
öyle hissediyorum açıkçası
öptümmmm kızlaaar

ayy bugun gelen gıden pek olmadı güzelcem ders calıstım ohhhhkaydirigubbakcemile2

önce datanın tarıhınden islamıyet oncesı türk devletlerı testlerını bıtrdm 90 soru sonrada matematıkten 2 tast vardı 41 soru obeb okek onları çözdm.smdıde gelısım psıkoljısınden konu calsımam lazım gelısım dönmelrı ve özellklerı ya konu calsısım yada ondan sonrakı konuyu bılıyorum onun testını çözerım

ama bıraz ara vermem lazım zil caldı öğle arası.öğretmenler odasına ınıp de bı yemek falan yıyeyım 1 de gelırım yıne o 2 ssatt de bos olursam calsımama devam edıcem

pikocum ınkılaptan hangı konudan baslıyayım acaba dırek inkılap ve ilkereden mı baslasam onlar önemlı ya aradan cıkartsam olurmu kopukluk olmaz dıe düğşünuyorum ama nedersın

günaydun kuzuşlar başakine ikimiz varız bu saatte kapatıyoruz bölümü zemuszemus datanın konu konu test kitabı var mı tarihten yoksa konu anlatımlı mı

Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır takip ediyordum ama daha yeni üye olabildim.

ARTIK BENDE VARIMMMM sizleri seviyorummm:))))

hoşbuldum gülsu
bende Kpss'ye işte çalışıyorum evde pek vakit bulamıyorum.ayrıca dershaneyede gidiyorum.Şimdilik çalışmalar iyi gidiyor.gerçi sadece tarih çalışıyorum gözümü çok korkutuyorrr:(

kızlar dershaneden geldim yemeğimi yedim bi size bakayım dedim.
başakcım ben 1.dünya savaşın dan sonrasını okumayı düşünüyorum.çünkü biraz bağlantılı konular.kopukluk olmasın.dananın kuyruğu orda kopuyor zatenkaydirigubbakcemile3ordan sonra kurtuluş savaşına hazırlık dönemi (kongreler) vs.başlıyor. veee hemen başla bence. bence.inan kısa ve çok zevkli konular. ilk konular gibi sıkıcı değil.
kurtuluş savaşına hazırlık
muharebeler
ilke ve ınkılaplar

sadece bu 3 konu var çalışacağımız ve bundan sonra tarih bitmiştir. hihoyyytüzerimizden acayip bir yük kalkacak.

özgecim seninde yeni işin hayırlı olsun. bu 2 haftalık ara senin için güzel bir fırsat. a.s

ececim ya ben de evde annemle beraber kalıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. insan sürekli masa başında oturunca vicdan azabı çekiyo, çok üzülüyorum annemi yalnız bırakıyorum diye. elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum.test çözeceğim zaman genelde yanına gidip çözüyorumbayanssulusmile

ikinci dönem hızlandırılmış kurslar var ona kayıt yaptım inş bu yıl bişiler olur hepimiz için hayırlısı olsun

cnm inşallah olur. ben ilk kayıtlarda başladım dersheneye ama konularda baştayız resmen-tatlicadiarzu- kaybım olur mu, vakit geçti mi diye aklına getirme sakın.

pikocum fıstıkım nasılsn tesekkur ederım tarıh önerın için

ben de bugun okulda guzzel calıstım baya

tarıhten 90 soru.matematıkten 41 soru bı de gelısım psıkolojısınden 80 soru çözdm ve smdı cıkıcam eve gtme vaktım geldıkaydirigubbakcemile3

pikocum fıstıkım nasılsn tesekkur ederım tarıh önerın için

ben de bugun okulda guzzel calıstım baya

tarıhten 90 soru.matematıkten 41 soru bı de gelısım psıkolojısınden 80 soru çözdm ve smdı cıkıcam eve gtme vaktım geldıkaydirigubbakcemile3

ay maşallah okulda ne ara çözüyosun bu kadar soru:hooray: tebrik ediyorum.insan hep evde olunca gevşiyor yaw.
konular bitse hemen tek soru çözme safhası kalsaboshayallersmile

bengüsu hoşgeldinopuyorumnanaktan, doğru yerdesinkaydirigubbakcemile5bölümün neydi

bengüsu hoşgeldinopuyorumnanaktan, doğru yerdesinkaydirigubbakcemile5bölümün neydi

teşekkür ederim cnm . bölümler tekstil ve işletme. bende memur olmak için uğraşıyorum. özel sektörde çalışıyorum 2 aydır hatta 3 ay maaş alamıyorum işyerim kapanmak üzere:( kimse kimsenin yüzüne bakmıyor.böyle sıkıntılar yaşadıkça devlette devlet diyorum.

merhaba arkadaşlar birazdan eşimin doğum günü kutlaması var bugün hiç çalışamadım anca misafirler gidince 1 -2 saat belki çalışırım bu arada data tarih soru bankası aldım süper çok soru var bi çözmeye başlayım coğrafyayı da alıcam

merhaba arkadaslar;bu hafta çok yogunum okulda;sınavlar ve e okul malum:(
soru çözmeye vaktim kalmıyor;ama bu hafta geçsin arayı kapatırım herhalde;bilgisayarımız hala bozuk;pek yazamıyorum buraya..yazdıklarınızı da okuyamadım dogru düzgün..iyisinizdir umarım...

Back