- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.201
uyuz olurum öyle tiplere..çalışır çalışır ay hiç çalışmıyorum der..alsanaalsanasmile
benimde vardı öyle bir arkadaş..üniversitede masa başından kalkmazdı biliridk ama hep çalışmıyorum derdi..bide en yakın arkadaşım güyaa..özellikle gideridm enselemek için çat kapı..bi bakardım bütün notlar defterler saçılmış ortalığa bende şimdi çıkardım der..tabi tabi...
benden azmı not sakladı..hocaların başka üniversitelerdeki eski öğrencilerini araştırmış sağdan soldan..notlarını istemiş..hocada yıllar öncekinin notlarından sorularından soruyormuş meğer..bu giriyor 100 alıyor 90 alıyor..
bizim bölümdede çok zordur yüksek almak..
sınav ortalamasının 5 veya 10(100 üzerinden)olduğu çok olmuştur..bunlarıda başka bi şekilde öğrendim çok kırılmıştım..dostum diye yanımda geziyor ama not saklıyor..bendede enayilik öğrendiğim halde hala devam ediyordum arkadaşlığa..
şimdi beni çalışmıyorum diye küçük görüyor..
bende ona kpss ye gireceğimi söylemedim..ne yapıyorsun çalışmıcanmı diyor..yok diyorum evde durmak hoşuma gidiyor koca parası yemeye devam..
hani demiştim ya size önce kendim için sonra ailem için istiyorum çalışmayı..en son olarakta birine kapak olsun diye istiyorum demiştim..işte o kişi bu kişi.
sırf mors etmek için iyi bir yer tutturmak istiyorum..işe girersem inşallah:Saruboceqndan sonra söyleyeceğim
çok içime oturdu bana söyledikleri..çok kırdı beni..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba arkadaslar;elff ben bulamadım yaa;bulsam alıcaktım..
diğer arkaaslar nasıl bakalım??gününüz nasıl geçti?
sizin dediğiniz tiplere gıcık olmakla birlikte;geçmiş sınav puanları yüksek söyleyenlere sinir oluyorum..bi şekilde görüyorum..gerçek puanlarıyla aralarında baya fark var..ilginççklava:bilmiyorumkismile
kızlar napıyosunuzz
bende ıhtıyac kıtabımdan obebı calısyorum ama bırazdan bırakırım askı memnu baslıcak
kızlar bırakın catlasınlarr hıc kımsenın dedgınıe takılı kalmayın bız bunu basarcaz güzvenıyorum hepımz adına konusyorum
slm kızlar iyi çalışmalar sizlere nasılsınız bende şimdi ders çalşıyorum 60 soru çözdüm mattan bugun şimdi konu çalışıcam:) iyi çalışamlar ama üstümde bir agırlık var yada şimdilik bıraksam mı acab diyorum
pıkocum evet dızı ızlıyordum ama bıyandan da ıhtıyactan obebe baktım 2test vardı onları çözdm 5 tene yapamdgm var asılnda hıc anlamdm gıbı gelmıstı konuyu ama baya yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?