2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaslar;elff ben bulamadım yaa;bulsam alıcaktım..
diğer arkaaslar nasıl bakalım??gününüz nasıl geçti?
sizin dediğiniz tiplere gıcık olmakla birlikte;geçmiş sınav puanları yüksek söyleyenlere sinir oluyorum..bi şekilde görüyorum..gerçek puanlarıyla aralarında baya fark var..ilginççklava:bilmiyorumkismile

ben geldim başakkk kuzum 4den sonra dayanamadım yine dışarı çıktım sosyete pazarını gezdim geldim
birazdan başlıycam yemek hazırlayıveriyim enerji topladım napıyım kuzuuuu

ahhhh canıma deysinn tek sende mi varsın okonularda bende çok yaralandım tanıyamamışım 5 yaşından beri herşeyimizi paylaştığımız dostum herşeyim dediğim kişiyi insanlar bi anda nasıl da değişiyorrr

kızlar merhaba aynen herkes harıl harıl calısyo ama calısmadık dıolar ne bıcım ınsnalar var ya

gülsucum tesekkur edrrım o matematıkj sıtesı de cok guzel

aaa demek o arkadaşını kastetmiştin. böyle fasat tipleri hiç sevmem benimde bu tarz arkadaşlarım vardı. bence çalıştıklarını saklayıp, yüksek puan alıncada = bakkkk çalışmadım ama zekiyim işte mesajı vermeye çalşıyorlar.aklinialirimsmile
bencede ona söyleme hazırlandığını, böyle tipler moralini bozuyor insanın. hem sen ister çalışırsın ister çalışmazsın onu ilgilendirmezÇok üzgünüm çoookböyle yorum yapıp da insanı sinir ediyolar ya gıcık oluyorum.bi ara arkadaşlarıma : çocuğum olsun çalışmıycam derdim( kendim bakıcıda büyüdüğüm için). bazıları çok sinirimi bozardı. evde oturup napıcan, insan patlar, bi işe yaramak lazım vs. sanane kardeşim ister otururm, ister takla atarımkaydirigubbakcemile3keyif bizim değil mibu tipler kompleksinden söylüyo bunları.

aaa ilk defa duydum, belki bana söylendi ama farketmedimakannehirbir de bizim sınıfta 4- 5 kişi geçen senede gitmiş kursa. çift dikiş olsun diye. sınıfta saf saf soru soruyolar, sanki konuyu yeni öğreniyo gibi.sınavda 82 net yaptı teki hala herşeyi unutmuşum, çalışmıyorum diyosırnaşık şey

ben de çok safım azcık çalışsam hemen yumurtlarım:roflol:

kızlar napıyosunuzz
bende ıhtıyac kıtabımdan obebı calısyorum ama bırazdan bırakırım askı memnu baslıcak

kızlar bırakın catlasınlarr hıc kımsenın dedgınıe takılı kalmayın bız bunu basarcaz güzvenıyorum hepımz adına konusyorum

slm kızlar iyi çalışmalar sizlere nasılsınız bende şimdi ders çalşıyorum 60 soru çözdüm mattan bugun şimdi konu çalışıcam:) iyi çalışamlar ama üstümde bir agırlık var yada şimdilik bıraksam mı acab diyorum

EVET :hooray:burada sevinçli haberlerimizi paylaşıcaz:içelim:

cnm zorla kendini. benim 3. video bitmek üzere. resmen patladım ya amma uzunmuş:gitme:kafam şişti.
yarın aşkım gelicek beni görmeye:asigim:akşama kadar ders falan çalışmambayanssulusmileo yüzden bugün 3 videoyuda bitirmeye çalışıyorum.

pıkocum evet dızı ızlıyordum ama bıyandan da ıhtıyactan obebe baktım 2test vardı onları çözdm 5 tene yapamdgm var asılnda hıc anlamdm gıbı gelmıstı konuyu ama baya yaptım

pıkocum evet dızı ızlıyordum ama bıyandan da ıhtıyactan obebe baktım 2test vardı onları çözdm 5 tene yapamdgm var asılnda hıc anlamdm gıbı gelmıstı konuyu ama baya yaptım

insan zaten çözerek oturtuyor. ilk başta bana da anlamamışım gibi geliyor. şuan basit eşitsizlikleri izledim ama hiç anlamamış gibiyim ben de.
ben bugünlük kaçtım artık.3 tane de video izledim mahvoldum:bbo:
iyi geceleropuyorumnanaktan

Kızlar selam,
İşletme mezunları B kategorisinden girecek ya Mat,Coğ.,Türkçe,Vatandaşlık,Geometri,Tarih derslerinden sorumlu değil mi?Başka yok diye biliyorum.

herkes yapıcak genel kültür genel yetenek zaten ama ben bu sene meslek derslerine girmiycem istemezsen sen de girmezsin

opuyorumnanaktan başakcım günayydınn :))
iiyim cnm :)
dün türkçeden 1 test çözüp yattım sabah da 5 te kalktım çalışmak için
ama anneciim uyandım konuşmaya tuttu beni
yarım saat bakabildim
kızlar naaptı bi bakiim dedim kaydirigubbakcemile3
telafi ederim inşallah
sen nasılsın? nasıl gidio dersler?

eh işte gıdıyo ama nasıl bılmıyorum tatlım
okuldayım smdı yanımda kıtap getrdım karısık kafama göre bıseyler çczuyorum
tek bıldgm zaman cok cabuk gecıyor ve cok az zaman kaldı hıcbısey yetsmıcekmıs gıbı gelıyor
bıde benım egıtım bılımlerı var yaeyvahedigeldismile

ayy evet ben de zaman çok diye avutuyordum kendimi
ama hakkaten zaman az kaldı
ondan hedefleri gerçekleştirmek lazım
ben de akşamları zor oluo die
sabahları çalışmayı denemeye çalışıcam
bakalım belki tuttururum dikişi
hadi kolay gelsin sana da başakcımmm
öptümm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…