2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ya takıldım kaldım siye daha yeni çıkıcam:kedi:başakcım tezim bitti sayılır.2 hafta içerisinde savunmaya giricem Allah'ın izniylezemuszemus

gülşahcım uzman kariyerin soruları güzel fakat testlerinde bazılarının cevapları yanlış çıkıyo
iremi beğendim güzel bence al derim başlangıç olarak zaten piyasadaki bütün kitapları elden
geçirmek lazım diye düşünüyorum bende sana yediiklimi sorayım
bugun yaprak testlerini gördüm almamak için kendimi zor tuttum gk gy memnunmusun
yanlış çok çıkıyo diyolar hatası çokmu sen test çözdüm çok yanlışım çıktı dedin ya cevapların doğruluğunu
kontrol ettinmi kitaptan falan
bu arada ben işletme mezunuyum

ellfçim ben yediiklimin eğitim bilimlerine baktım henüz gk.g.y bakamadım ama bakınca mutlaka yazarım sana;uzman kariyer eğitimde çok iyi diyorlar..ihtiyaç güzel gk.gy te arkadaslarda ordan çalışıyor..

yok tatlışım başakım kızmıyorum kuzucum dedim ya gezmeden çalışamıyorum 16 problem çözdüm hemen gelince saçlarımı kestirdim fönlettim birazda dolaştıkk iştee bööylee yaprak dökümünü de izlerim şimdi napıyım izlediim tek dizi bugün artık sayı problemlerini bitircem yeter bayağ soru çözdüm 10 soru kaldı onuda yapıyım tamamdır...

gülsucum ders calsımıssındr artık yaprak dokumu yoktu
lkızlar ben de eve gelınce dogan hocadan obebı bıtrdm
sonra bıraz yattım sonrada cografdan özate devam ettım türkıyenın akasularını bıtrdm
smdıde bıraz geo çözeyım yapmadgm sorular vardı he bıde arada türkceden 1tane paragraf testı çözdm okulda da egıtımden 120 soru

sz neler yaptınz canlarım

annemleri çağırdım başakım az çalıştım sayı problemleri bitti nihayet yarın kesir problemlerine geçecem inşallah bikaç yapamadığım var işte bi tanede tarihten test çözdüm yarın diğer konuya geçecem mata ağırlık veriyorum ama siz tarih coğrafya çalıştım diyince tööhh diyorum ben daha yoğunlaştıramadım...
yatıyorum iyi geceler herkesler yatmış bilee...

Günaydın kıslaaaaar :)))
dün tarih özetime devam ettim
1 türkçe testi çözdüm
azıcık mat. sayılardan soru çöziiim dedim
konuları bi tekrar etmem gerekiomuş
yarıda bıraktım testi
baya geç gittim eve dün
ondan az çalıştım
yarın da edirneye arkadaşımın yanına gidicemmm :)))
ondan bugün çalışmam lazım çokça!!
vee değişik bir program yürütmeye çalışıcam kendimce
bakalım nasıl olacak önümüzdeki haftalar

günaydın kızlar sonunda ben gelebildim yanınıza tekrar Neredeyse 2 haftadır yoktum aranızda haberde veremedim birtürlü içim içimi yedi umarım unutmamışsınızdır beni ÇOK ÖZLEDİM HEPİNİZİİİİ
yıl başında eşimin ve benim ailelerimiz bizdeydi çok yorucu bi hafta geçirdim pek çalışamadım da ama bu haftaya süper başladım en kısa zamanda matematik ve tarihi bitirmeyi planlıyorum daha diğerlerine hiç başlamadım çünkü

dünün kısa bi özetini geçiyimm tarihten türk islam devletlerinin kültür ve medeniyetine kadar özet çıkardım matematikten de sayılar konusunu tam anlamıyla oturtmaya çalışıyorum asal sayı, faktöriyelden 3 video tam sayı bölenleri yani toplam 5 video izleyip çözemediğim sorulara tekrar yaptım sonrada mutlu mutlu uyudum

bugünde taban aritmatiği ve sayı basamaklarından devam edicem 4 video var tarihede devam kültür medeniyetten ne kadar yapabilirsem artık hepsi bitmez heralde ama çok enerji yüklüyüm bugün

sizi seviyorumm

günaydın kızlar
bugun radikal gazetesi pegem yayınlarının denemesini veriyormuş ben alıcam aslında hepimiz alıp çözsek yapamadıklarımızı tartışsak güzel olmazmı bu haftasonu çözüp sonra hafta içinde bu soruları tartışsak yapamadıklarımıızı sorsak hepimizde aynı deneme olunca kolay olurdu fikirlerinizi bekliyorum
ben şimdi çıkıp gazete alcam alınca yazarım tekrar

ben sabah daylight cd si izledim..
ama bugün çalışamayacağım..
temzilik yapacağım..
yarın öğlen yola çıkıyoruz inşallah..yarına bişey kalmasın ev temiz olsun geldiğimizde bide yorgun yorgun onunla uğraşmayayım..
kızım uyansın başlıyorum inşallah..
belki akşam çalışırım..
en kısa zamnda tarihi bitirmem lazım..
şubat ayına tarih bitmiş olmalı..sadece testlerini çözeceğiö ve ingilizceye yöneleceğim
çok paragraf okumalıyım çok soru çözmeliyim ingilizceden..

dlkcım senı hıc unuturmuyuz hosgeldın tatlım ınan ben de özledım senı

ne guzel plan yapmısısn grdgm kadarıyla moralınde süper allah bozmasın canım benım

kızlar bende okulda bı 120 soruluk egıtım denemesı çözdm

elifcim haklısın ben almaya calıscam gazeteden

günaydın kızlarr bende dün matematikten karışık 400 soru çözdüm konuda çalıştım,bugün annemin sonucu çıkmış şimdi almaya gidicem hastaneye stresten karnıma ağrılar girdi inşlh iyidir de süper moralle yarın balıkesire gidicem:Saruboceq:çıkmışken kitap yaprak test falan bakayım bariiboshayallersmile

günaydın arkadaşlar bende sizle yatıp sizle kalkıyorum anneşim diyor ki bakıyorum da sanal arkadaşların da ne kadar önemlii sanal mu gerçek diyorum onların sayesinde çalışıyorum
ececik inşallah iyi çıkar sonuçlar kuzum bakıyorum da orda mata yüklendinn...

arkadaşlar şu ilk medeniyetler den soru çıkmıyor mu sümerler yontmataş falan filan ihtiyaç tarih te o konuyu almamışta ilerleyen konularda mı ki dedim hiç anlatmamış..

gülsucum gunaydın nasılsın tatlım cok alıstık bırbırımıze demı
bugun napıcaksın bakalım
bende egıtımden 2deneme çözdm 240 soru daha bılmedgm konulara var ama olsun egtımden uzak kalmıyım dıyorum

arkadaşlar şu ilk medeniyetler den soru çıkmıyor mu sümerler yontmataş falan filan ihtiyaç tarih te o konuyu almamışta ilerleyen konularda mı ki dedim hiç anlatmamış..

yok canım o bölümden çıkmıyor..bendeki kitaplardada yok..islamiet öncesi türklerden başlıyor sanırım müfredat..3 çeşit kitap kullandım 3ünde de islamiyet öncesi Türkler diye başlıyor konular..Türklerin orta asyaya göçleri ile falan başlıyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…